FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka cast Papetu na svemu ali covjek je trenersku karijeru zavrsio ima 6-7 godina, nema potrebe nakon izgubljene utakmice da mu neki kocijasi psuju.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 03 jun 2024, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Komentari kažu da je novi trener Safer Sušić.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Izgleda da je bas blizu
Ne znam,da sam zadovoljan nisam
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Susic moze proci. Ima muda da udari sakom od stol, a i igra napadacki fudbal.
Mislim to je ono iz repke sto smo ga upoznali.
Mislim to je ono iz repke sto smo ga upoznali.
Loš taktičar, sa upitnom motivacijom...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Još je to daleko od istine.
Ustat pa spomenut Safeta Susića! Bolje on nego neki animosi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako su Musemić, Čorić i sl. kandidiati neka dođe Safet. Pošto ne možemo bolje neka njega, vjerovatno bi i igračima draže bilo da neko sa takvom karijerom bude mu trener. Stavite se na mjesto igrača, trebate doći u Sarajevo kojem je Sušić ili Sarajevo gdje je Musemić trener. Šta bi izabrali prije?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jun 2024, 20:57Izgleda da je bas blizu
Ne znam,da sam zadovoljan nisam
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pape je kao trener izuzetno tanak, jos je uz to star i ne poznaje nasu ligu. Tjerace ga se i psovace mu se najgnusnije vrlo brzo. Nadam se da nece doci. Zbog nas, zbog kluba, i na kraju zbog njega samog i njegovog imena.
Ma ne moze nama Guardiola pomoci al hajd.
Veliko ime je Safet Susic, najvece ikad sa ovih prostora. Istina, nema neku posebnu karijeru trenersku, mada za nase uslove skroz ok... ali nema tog igraca koji nece imati respekta kad ispred njega stane Safet, to je sigurno. A i onako mislim da ima Husrefa malo u njemu pa ne vjerujem da bi bilo zbancije u svlacionici.
Al eto ima nas ovdje pa cak posalju koju uvredu i na takvu velicinu, ok nije dosao na stadion, malo se udaljio od naseg mentaliteta generalno, ali pljuvati... Nasa posla.
Veliko ime je Safet Susic, najvece ikad sa ovih prostora. Istina, nema neku posebnu karijeru trenersku, mada za nase uslove skroz ok... ali nema tog igraca koji nece imati respekta kad ispred njega stane Safet, to je sigurno. A i onako mislim da ima Husrefa malo u njemu pa ne vjerujem da bi bilo zbancije u svlacionici.
Al eto ima nas ovdje pa cak posalju koju uvredu i na takvu velicinu, ok nije dosao na stadion, malo se udaljio od naseg mentaliteta generalno, ali pljuvati... Nasa posla.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 03 jun 2024, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Potpisujem.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 jun 2024, 21:03Pape je kao trener izuzetno tanak, jos je uz to star i ne poznaje nasu ligu. Tjerace ga se i psovace mu se najgnusnije vrlo brzo. Nadam se da nece doci. Zbog nas, zbog kluba, i na kraju zbog njega samog i njegovog imena.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ako dođe neće ostati ni do zime.Al eto,kad su svi neka onda i on uzme finu otpremninu prije penzije.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 03 jun 2024, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ali realno ako imas izbor: Zeljkovič, Husref ili Sušić, sve je jasno..
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ako dođe Safet, to će značit samo jedno. Nova rekonstrukcija ekipe i ozbiljna pojačanja.
Nema šanse da čovjek pristane da radi sa Aničićem, Durakovićem, Soldom, Rogićem i ostalim vedetala fudbala.
Nema šanse da čovjek pristane da radi sa Aničićem, Durakovićem, Soldom, Rogićem i ostalim vedetala fudbala.
Znaci, od Zlovenca su zvanicno svi odustali? Nista od onog "dajte mu dugotrajni ugovor"? 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako je priča pala na dva slova, (Pape i Husref) onda neka Papeta. A nama nek je Bog na pomoći.
Ma Sušić je jasno all-in Mirvića.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- skullcrusher
- Kontakt:
Sta mislite Susic trener a pomocnik Husref ... stara dobra diktatura hahahahahaha
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ma bezveze se lozite ostaje Rozman definitivno 

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Bordo10, bordobijelisampion, Grk1234, HyperOS, Imamkarbarum, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, Kaunas, keli, Lavcina, ledesma, makron, miguelramos, mire971, OzmoodPinglewood, Pena, plisek, Posejdon, riki46, Rule_hz, Seipronto, shtaje, SilaMoc1946, TETRAPAK, Vanja8, Varijantas8 i 308 gostiju.