FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
....sve drugo će proći!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E moj Ismire, yebale te ove opajdare u ta usta futava.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pavlaka medju peharima je personifikacija neprofesionalizma u svim sferama kluba. Da je neki konceptualni umjetnik htio ilustrovati sve sto nam se desava, ne bi bolje od ovoga. Sve je stalo u jednu sliku, jednu pavlaku medju peharima.
- feniksptica
- Kontakt:
Zar i ti...Rule_hz je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:47Ovdje neki nisu svjesni ni ko je Safet Sušić, da su nasi Allahmurahmetili Djedovi , Ocevi, Nane, Amiđe, zivjeli za utakmice dok je ovaj hodao Bosanskohercegovackim pašnjacima i harao po evropi.... On ako dodje svaku tekmu ce 10k dusa biti, ako je iko zasluzio da bude na klupi najdrazeg nam kluba to je on dozivotni ugovor mu dati dok je živ, živim za dan kad ce i on osvojiti titulu sa svojim klubom koji mu je sve dao, mnogi su zaboravili ko je on i koliko je samo puta odbio zvezdu partizan hajduk dinamo da bih igrao ovdje, stavise ako se ozvanici njegovo dovodjwnje treba ga docekat 10 20 k ljudi!!!
Pa niko a nije rekao protiv Safeta kao osobe i kao igraca. Stvarno, svaka mu cast i za jedno i za drugo.
Neki opravdano dovode u pitanje koliko nam moze dati sada kao trener i to je to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JavierBosnia
- Kontakt:
Uh brutalno

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vise jedna skola fudbala vodi racuna o svojim peharima i nagradima sa sampion kupova do 12 godina. Ti pehari su stubovi kluba, historija, ponos.
nevjerovatno da se tako odnose i onda se cudimo restartima, novim erama.
Ovo nam je prioritet rjesiti, pa zatim sve ostalo. djevojke, ako nista svjesne gdje radite onda nemamo sta dalje pricati.
Ovo nam je prioritet rjesiti, pa zatim sve ostalo. djevojke, ako nista svjesne gdje radite onda nemamo sta dalje pricati.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Gdje ona budala sto mi napisa neki dan da imam nesto protiv zenskog roda kad sam napisao isto ovo
Ismire klocu i neznalico zene ti izbijaju milione!!!!Imas li oci bolan.Da si ovom forumu dao da ti vodi klub 3 godine ne bi te vise u crno bacili nego opajdare.Ne moze fudbalski klub voditi zena koja ne zna i ne prati fudbal uopste klocino.
Navijaci ti krivi sto ides u minus jel
Ismire klocu i neznalico zene ti izbijaju milione!!!!Imas li oci bolan.Da si ovom forumu dao da ti vodi klub 3 godine ne bi te vise u crno bacili nego opajdare.Ne moze fudbalski klub voditi zena koja ne zna i ne prati fudbal uopste klocino.
Navijaci ti krivi sto ides u minus jel
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 jun 2024, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
feniksptica je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:57Zar i ti...Rule_hz je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:47Ovdje neki nisu svjesni ni ko je Safet Sušić, da su nasi Allahmurahmetili Djedovi , Ocevi, Nane, Amiđe, zivjeli za utakmice dok je ovaj hodao Bosanskohercegovackim pašnjacima i harao po evropi.... On ako dodje svaku tekmu ce 10k dusa biti, ako je iko zasluzio da bude na klupi najdrazeg nam kluba to je on dozivotni ugovor mu dati dok je živ, živim za dan kad ce i on osvojiti titulu sa svojim klubom koji mu je sve dao, mnogi su zaboravili ko je on i koliko je samo puta odbio zvezdu partizan hajduk dinamo da bih igrao ovdje, stavise ako se ozvanici njegovo dovodjwnje treba ga docekat 10 20 k ljudi!!!
Pa niko a nije rekao protiv Safeta kao osobe i kao igraca. Stvarno, svaka mu cast i za jedno i za drugo.
Neki opravdano dovode u pitanje koliko nam moze dati sada kao trener i to je to.
Kao da ti trener igra bitnu ulogu u ovoj ligi, bar ce ga igravi postovati, i njegova ce zadnja biti, bar ce imati osjecaja za koga igraju i kako se treba ponasati dok u FK Sarajevu igraš, mada nebitno je i to sad dok su pavlake i ostalo pored pehara, u golemom smo Ofsajdu kad vidis strukure kluba.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Još da neka lezbača zasjedne na mjesto SD, pa da izginemo.
auu kako mocno izgleda. Kakav god da je trener (a vidjelo se da zna

Tuga je samo jer ove glupacice ne znaju ni ko je Pape i da ce vjeravatno prije influeser nogirati Safeta nego poturu i ostale da se bilo sta zakuha.
- f0rest1946
- Kontakt:
Treba zaganjat Mehanovica iz Tuzla City
- TurkishAirlines
Opee vi po MirvaHu, dje ce vam dusa da na tako dobrog insana
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- feniksptica
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
neki klubovi jednostavno nisu za mlade trenere. Imas ove najbolje klubove drzava , "kultne" klubove gdje ne pale ti mladi treneri.
Npr anceloti u evertonu, anceloti u realu
neka poveznica.
Mozda ce bas Pape biti taj dio slagalice koji nam je falio. Do nas navijaca je, kako cemo sve podrzati. Ako se u evropi eventualno okliznemo (a otisli smo ko 4. u konferenciju) ne treba praviti situaciju da Papeta do polusezone ispratimo.
Covjek zna fudbal, u malom prstu, najbolji Ex yu igrac. Pogledajte sta drugi igraci govore o njemu. Nek 5% prenese na igrace dosta.
Mozda je i pitanje vece vaznosti, ko ce mu biti u SS. Tu treba biti oprezan i mudar.
Npr anceloti u evertonu, anceloti u realu

Mozda ce bas Pape biti taj dio slagalice koji nam je falio. Do nas navijaca je, kako cemo sve podrzati. Ako se u evropi eventualno okliznemo (a otisli smo ko 4. u konferenciju) ne treba praviti situaciju da Papeta do polusezone ispratimo.
Covjek zna fudbal, u malom prstu, najbolji Ex yu igrac. Pogledajte sta drugi igraci govore o njemu. Nek 5% prenese na igrace dosta.
Mozda je i pitanje vece vaznosti, ko ce mu biti u SS. Tu treba biti oprezan i mudar.
- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dio njih navija za Željezničar a dio je došao ''preporukom'' na funkcije.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:00vise jedna skola fudbala vodi racuna o svojim peharima i nagradima sa sampion kupova do 12 godina. Ti pehari su stubovi kluba, historija, ponos.
Trebao si im objašnjavati gdje su prostorije kluba jer nisu znale tačno gdje je.
Šta da neko očekuje od ovakvih osoba, realno? Nisu sve, ima i ok osoba ali nisu kompetentne da rade u našem klubu a kamoli da predstavljaju isti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Svima je već odavno jasno da je Lolek najveća kočnica ka prosperitetu kluba uprkos bacanju para u bunar.
Čitava administracija se mora mijenjati iz temelja.
Čitava administracija se mora mijenjati iz temelja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Maroon1946
- Kontakt:
Očigledno je da je ovom klubu potreban remont. Mirvić treba mijenjati cijelu administraciju kluba.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Bordo10, katalinski, napoleon72, Vanja8 i 99 gostiju.