Pa to je nagrada nasa za 4-to mjesto

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa kakvo spinovanje, nije ovo objavio neki portal, već Horde Zla.hz033 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:52Kakvo spinovanje u pokusajima nabaciti sto vise ljage i sto negativniju atmosferu u klubu. Presmjesno !!!!! Da zivimo od prosenja, soli i hljeba kao gurbeti sa one strane Miljacke, onda vjerovatno nebi imali vremena da razmisljamo i bavimo se glupostima kojima se pojedini bave osim ako nisu bas gurbeti.
Opustite se ba, neki dan sam napisao, ljepsi dani dolaze, manite se mahalaskih portala tipa "raport" i kvazi novinarskih supljih prica !
U pravu je sandzokan bio za one sto pisu za petobu po forumu prepoznajem ih 2-3, da ispadnemo rekli bi da pravimo losu atmosferu......Surreal je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:56Pa kakvo spinovanje, nije ovo objavio neki portal, već Horde Zla.hz033 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:52Kakvo spinovanje u pokusajima nabaciti sto vise ljage i sto negativniju atmosferu u klubu. Presmjesno !!!!! Da zivimo od prosenja, soli i hljeba kao gurbeti sa one strane Miljacke, onda vjerovatno nebi imali vremena da razmisljamo i bavimo se glupostima kojima se pojedini bave osim ako nisu bas gurbeti.
Opustite se ba, neki dan sam napisao, ljepsi dani dolaze, manite se mahalaskih portala tipa "raport" i kvazi novinarskih supljih prica !
Jesam li ja pomenuo sta u postu na koje spinovanje se konkretno odnosi moj post. Ali kad vec spominjes, da i ovo je spinovanje!Surreal je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:56Pa kakvo spinovanje, nije ovo objavio neki portal, već Horde Zla.hz033 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:52Kakvo spinovanje u pokusajima nabaciti sto vise ljage i sto negativniju atmosferu u klubu. Presmjesno !!!!! Da zivimo od prosenja, soli i hljeba kao gurbeti sa one strane Miljacke, onda vjerovatno nebi imali vremena da razmisljamo i bavimo se glupostima kojima se pojedini bave osim ako nisu bas gurbeti.
Možda vole po bureku malo posut
Pa ovaj je isti ko i one,vidiš da sve živo opravdava.Evander je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:54Znaci, problem je sto neko ukazuje na nemare, a nije problem sto je neko nemaran?fks74 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 13:18Ko je ovo slikao i objavio treba ga kazniti, sve se radi na tome da se atmosfera u klubu sroza na minimum.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 12:56Pavlaka medju peharima je personifikacija neprofesionalizma u svim sferama kluba. Da je neki konceptualni umjetnik htio ilustrovati sve sto nam se desava, ne bi bolje od ovoga. Sve je stalo u jednu sliku, jednu pavlaku medju peharima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.