FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
P.ička vam materina uhljebljena. Da vam nije Sarajeva, prodavanje Avona bi vam bila premija.
Vrlo moguce cak i to, vjerovatno Mirvic ni ne zna za profil ovajscholsey je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:02Mislio sam da je neki forumski trol, ali ovaj moronski profil Mirvića je sigurno djelo rospija iz kluba. Pokušaj PR-a samoprozvanih stručnjaka za marketing i odnose sa javnošću.
P.ička vam materina uhljebljena. Da vam nije Sarajeva, prodavanje Avona bi vam bila premija.
-
- Kontakt:

Kaze se naravno pAvlaka ako se misli na hrvatsku rijec vrhnje ili engleski sour cream.
A pOvlaka je izraz iz gramatike,sto bi se reklo crtica

Nase drage cure jedu pAvlaku zato su onake lijepe i debele

Niko ne opravdava ovo, možda je neko,, slučajno " ostavio i odmah slikao i da što prije objavi. Ako nije namjerno, zašto nije prvo upozorio osobu koja je to ostavila ili sam sklonio a ne odmah u javnost dati. Hoće te li vi u svojoj firmi aki uočite nešto što nije dobro to slikati i objaviti ili ćete prvo upozooriti i to skloniti ? Ovo je samo namjerno urađeno i objavljeno a novinari jedva dočekali.
Treba napisati Mirviću.bvsic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:04Vrlo moguce cak i to, vjerovatno Mirvic ni ne zna za profil ovajscholsey je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:02Mislio sam da je neki forumski trol, ali ovaj moronski profil Mirvića je sigurno djelo rospija iz kluba. Pokušaj PR-a samoprozvanih stručnjaka za marketing i odnose sa javnošću.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- IsmirMirvic
Riki10HZ je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:53Hahah pa dal je realno da ima neko ko vjeruje u ove tekstove koji se pisu po nekakvim kvazi portalima.... Zar niste naucili nesto od ranije? Majka mu stara pa dajte malo mozak ukljucite ne budite ko ovce. Ev gledam avi u miru rade jer se ne pecaju na ove tekstove pa ih i ne pise niko osim o nama jer znaju da ce ovce doci i citato Zrinjskom ni govora i o njihovim promasajima prethodnih par tranafera koji nisu nista jeftiniji nego nasi... O Borcu takodjer se ne pise nista al haj razumijem raji dosadilo jer se zna sve... O Velezu ni govora osim kako je sve prefektno u klubu sve sija a mi ih na Kosevu 3 0 razbijemo bez Sjevera
... O Zelji i njihovim promasajima ne treba pricat o Bismarku Pavicu i ekipi ne treba trositi rijeci o ulagacima arapima i ostalim prevarama se nista ne pise. Klub izdao na ogroman broj para a na kraju borba za opstanak i veliko nista.... Al zato kod nas ne valja nista daj nam Virsle, rusi kamp, rusi Fan shop u gradu, rusi akademiju daj zetru skolu fudbalu clanarinu, trenere da cugaju i vode djecu i sve ce biti ekstraaaa. Mirvic je problem! E Bosnjo glupiii!!!!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ako s čisto morfološkog pristupa izvršimo analizu riječi pavlaka, to izgleda ovako: pa-vlak-a. Jasno je da je -vlak- korijen riječi i da ima veze s glagolima vlačiti, navlačiti, izvlačiti i sl.
S druge strane, iz prefiksa po se izvodi glagol povlačiti, iz čega proizlazi oblik povlaka.
Oba su tačna
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Maroon1946
- Kontakt:
Znaci neko je kupio pavlaku i dezedorans, usao u klub. Potom stavio oboje pored trofeja i slikao. Kako je usao u prostorije kluba, moze li svako da udje i radi sta mu je volja?
Prof. Dr. Nermin Padež sa Instituta za jezik, književnost, malu privredu i telekomunikacije iz Čajniča.PeppermintSA je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:11Ako s čisto morfološkog pristupa izvršimo analizu riječi pavlaka, to izgleda ovako: pa-vlak-a. Jasno je da je -vlak- korijen riječi i da ima veze s glagolima vlačiti, navlačiti, izvlačiti i sl.
S druge strane, iz prefiksa po se izvodi glagol povlačiti, iz čega proizlazi oblik povlaka.
Oba su tačna

https://www.transfermarkt.com/halid-al- ... ler/819831
@fks74 nije bitno je li neko jeo ili nije

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
A stori neki dan od Azre Numanovic kako jede pastetu i cirkuza u prostorijama je isto podmetnut ili ? I ovo kad se klebere fute isto podmetnuto ? Prekriven poster od igraca sa evakuacijskim planom podmetnuto ili ? Ukidanje nase himne i pjevanje cece u kampu nazvanom po heroju Zelimir Vidovic i to ppdmetnuto? Ovo je samo frisko dokumentovano.
- Maroon1946
- Kontakt:
Neko ko vjerovatno radi u klubu i treba ga nabiti nogom u zicugu, mi od kada imamo investitore non stop se podmeću noge i mi ćemo sami sebe uništiti . Ovaj forum je samo ogledalo i pokazatelj kakvi smo inače.Maroon1946 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:14Znaci neko je kupio pavlaku i dezedorans, usao u klub. Potom stavio oboje pored trofeja i slikao. Kako je usao u prostorije kluba, moze li svako da udje i radi sta mu je volja?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Arhitekt, Bejker, boki86, Bordo10, bordobijeli, bordospartanac, bosnas_, budzak, Dave, fera, Fudo, gh0stHZ, Giuseppe1, Hamagara, Hightower, HordeSaSjevera, HyperOS, JuricaSpindl, keli, Konzerva, kupus army, Kyle88, Lecler, Lokomotifa, macahz, mnon46, MSOZ101, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, nedimmmm1337, pitara, relativizam, rimljanin90, Rodman, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Serha, Shategabri, SHZ82, SilaMoc1946, siroliver69, StarmoCity, stokastoka23, TefalTava, UltraSa46, USB, VolimoSarajevo, zagorski i 746 gostiju.