Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Raport to objavio u 8h juce ujutro, ovi laici to kopirali jer taj site sa kojeg si ti to postavio odrzava mrtvi gurbet.
Jbg sad izgleda ti trebas na casove citanja. Napisao sam fino da dosta utice na njega misljenje okoline i ljudi kojima je okruzen, a odluke naravno donese on. Ali eto ti procitaj kako ti odgovara.Pantelija je napisao/la: ↑05 jun 2024, 09:09Cuj naucit ce, kao da je od jucer tu... Cuj donosi odluke jer neko mu goovori dta i kako... E neka nam je Bog na pomoci, isto fa meni u kuci neko dodje i kaze kako cu lezati i kako jesti...nokee je napisao/la: ↑05 jun 2024, 09:02Vidi ok. Lezi i meni na srcu puno stvari koje su lose. Ali ovo nije svlacionica kluba ovo je ebeni pdf. Al helem.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 21:28Nije noke kako vjetar puse ne pisu se neke stvari u jeku sezone kad nam gori hocemo li u europu. Jest malo ali daj bar te dvije tri tekme da se obradujemo napunimo Kosevo etc. Moramo malo naucit da ne seremo kad smo potrebni klubu. Evo pauza je pa reci sve sto ti je na srcu.
Kad smo kod tih losih, evo mogu se sloziti da stvarno koliko god i ja branio Ismira on nema pojma sta radi, ustvari jako puno na njega uticu misljenja nekakve okoline i previse impulsivno radi neke stvari. Ali opet gdje ce ti biti na pameti da uopste pomialis da je lako recimo krenuti iz nekog restarta od kantonalnih liga nego trpiti lika koji ima pare ali istina uci na nama o fudbalu. Nekako se vise nadam da ce on nauciti i brze nego sto bi mi da nemamo investitora. Ok vjerovatno bi on nasao nekoga ko bi otkupio ta prava.
On ako se rijesi parazita u upravi i krene ga na terenu, zakivati ceno mu njega opet u zvijezde, tako je to.
Ne vjerujem da je mislio doslovno da je lakse krenut, nego je ocito vecini strah u kosti utjeran tim "ako ode Mirvic nema ni nas". E pa ima, pa kanton - kanton. Al kluba ce bit. Ima Sarajeva Mirvah-beze, bilo ga je prije tebe a bice i poslije tebe.nokee je napisao/la: ↑05 jun 2024, 09:02Vidi ok. Lezi i meni na srcu puno stvari koje su lose. Ali ovo nije svlacionica kluba ovo je ebeni pdf. Al helem.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 21:28Nije noke kako vjetar puse ne pisu se neke stvari u jeku sezone kad nam gori hocemo li u europu. Jest malo ali daj bar te dvije tri tekme da se obradujemo napunimo Kosevo etc. Moramo malo naucit da ne seremo kad smo potrebni klubu. Evo pauza je pa reci sve sto ti je na srcu.
Kad smo kod tih losih, evo mogu se sloziti da stvarno koliko god i ja branio Ismira on nema pojma sta radi, ustvari jako puno na njega uticu misljenja nekakve okoline i previse impulsivno radi neke stvari. Ali opet gdje ce ti biti na pameti da uopste pomialis da je lako recimo krenuti iz nekog restarta od kantonalnih liga nego trpiti lika koji ima pare ali istina uci na nama o fudbalu. Nekako se vise nadam da ce on nauciti i brze nego sto bi mi da nemamo investitora. Ok vjerovatno bi on nasao nekoga ko bi otkupio ta prava.
On ako se rijesi parazita u upravi i krene ga na terenu, zakivati ceno mu njega opet u zvijezde, tako je to.
Nama bi najpametnije bilo da nađemo trenera trenutno. A o borbi FKS protiv saveza sve govori treniranje reprezentacije u Butmiru. Tj. ta borba ne postoji.
Ma dobro to da nas nece biti bez njega je idiotno koliko i to da ga tjeras ili da mislis da ovo pisanje ovdje moze doci do njeganapoleon72 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 10:28Ne vjerujem da je mislio doslovno da je lakse krenut, nego je ocito vecini strah u kosti utjeran tim "ako ode Mirvic nema ni nas". E pa ima, pa kanton - kanton. Al kluba ce bit. Ima Sarajeva Mirvah-beze, bilo ga je prije tebe a bice i poslije tebe.nokee je napisao/la: ↑05 jun 2024, 09:02Vidi ok. Lezi i meni na srcu puno stvari koje su lose. Ali ovo nije svlacionica kluba ovo je ebeni pdf. Al helem.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 21:28Nije noke kako vjetar puse ne pisu se neke stvari u jeku sezone kad nam gori hocemo li u europu. Jest malo ali daj bar te dvije tri tekme da se obradujemo napunimo Kosevo etc. Moramo malo naucit da ne seremo kad smo potrebni klubu. Evo pauza je pa reci sve sto ti je na srcu.
Vidis koliko daleko neki idu s obozavanjem (i strahom), frajer sinoc pise "nemojte pisat da Mirvic ide, strah me da ne dodje do njega to". Ako ulaze zato da bi klub bio talac njegovih uzasnih odluka, cak i nekih odvratnih i nedopustivih kao ono pustanje Cece u kampu, vala ne mora ni ulagat. Klub kao simbol, ideja, je iznad svakog investitora, clana uprave, trenera, igraca...
Ko je novi trener?
Ako je istina ovo šta se priča samo ću reći ovo:
Ne sam...
Pape
Znaci nista od Safeta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.