Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ova bi bila zanimljiva ruta, malo uzbrdice, malo skretanja, ovo sto sad imamo skroz monotono za voznju
Aleme gdje je najeftnije gorivo u USA? Shell , Loves?
Brate mili eto ti Arapa i Turske, Bosna jaca od njih. Jebte sa Bosancima raspravljam o mesu, a 90% im obroka sadrzi mesina. Bude se i spavaju s mesom. Mesojedi zesci vazda bili i ostali, i to kosta za njihove uslove sigurno (nije jeftino), ali ih libo jer vole. Bili bi inace Indija, izmisljali hranu s rizom.soko je napisao/la: ↑05 jun 2024, 19:28Svugdje se najvise konzumira jeftnije meso.
U BiH najvise piletina, pa onda govedina jer imas 50 % muslimana iako nije svinjetina daleko iza.
Jagnjetina jako malo i sigurno da ljudi jedu jeftiniju govedinu. Ne bifteke itd. Teletinu francuzu i italijani jedu. Sigurno se mogu naci podatci i o tome.
Čestitam
Ma i to ali, od ovih mladjih glumaca ja ne znam nikog. A sve najbolje sto smo imali polako ode.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑05 jun 2024, 17:23baš strašno, dokaz da smo mi sve stariji i stariji![]()
aleme šta te htjedoh pitat , gledam skoro neki film cupon fraud neke zayebancije
Dje ti sad dodje do Arapa.alemsa je napisao/la: ↑05 jun 2024, 20:44Brate mili eto ti Arapa i Turske, Bosna jaca od njih. Jebte sa Bosancima raspravljam o mesu, a 90% im obroka sadrzi mesina. Bude se i spavaju s mesom. Mesojedi zesci vazda bili i ostali, i to kosta za njihove uslove sigurno (nije jeftino), ali ih libo jer vole. Bili bi inace Indija, izmisljali hranu s rizom.soko je napisao/la: ↑05 jun 2024, 19:28Svugdje se najvise konzumira jeftnije meso.
U BiH najvise piletina, pa onda govedina jer imas 50 % muslimana iako nije svinjetina daleko iza.
Jagnjetina jako malo i sigurno da ljudi jedu jeftiniju govedinu. Ne bifteke itd. Teletinu francuzu i italijani jedu. Sigurno se mogu naci podatci i o tome.
@rollman
Valero/circle K
Najjači su ovi što voze auto 20+ godina staro i bahate se njim. Kakav mentalni sklop.
Jesi ti na kraju rijesio onaj dug sto ti je rođak dugovao 700KM? Cini mi se da si ti to ovdje pisao
Ma bolan pisao mu, on mi uhvatio priču kako je baš sad ušao u neki posao i da se ne sekiram za pare, a evo bgm ja ih još vidio nisam.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:55Jesi ti na kraju rijesio onaj dug sto ti je rođak dugovao 700KM? Cini mi se da si ti to ovdje pisao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.