Ja kako znam, grad je direktno zaduzen za reprogram i zauzeli su se da oni to otplacuju.VivaLaStella je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:33Pa nije baš ni da je sve šuplja. Recimo ono za porezni dug je upravu. U odnosu na isto vrijeme prošle godine, Čelikov porezni dug manji za 200 hiljada, vaš veći za malo jače od 100 hiljada. Nisu to male cifre kad skontaš, iako zvuči banalno u odnosu na ukupan dug.Beduin je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:03Ako je neko navik'o na sikiranciju i brigu kad je u pitanju klub, to smo onda mi. Nista to nama nije novo, nervirati se i biti u neizvjesnosti. Nisi izmislio toplu vodu.BatistutA19 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 21:48
Nisu tu proricanja nit sam reko da ce se desit nego kazem moze se desiti .To bay tuzlaci da vas pozdravim idete sa ove teme a to stojim da cete imat godinu dana za brige i sekiracija ali nema vise potrebe polemisat i svadjat se ili vređat.
Sto se tice Truhle covjek je u pravu koliko ste duzni za rate poreskoj ,koliko niste uplatili jer je odobreno do 1 Januara da se ne placa a o ciframa ja ne znam nit bi to imo zivaca trazit ni racunat nit me zanima.
Za Truhlu, zna se sta dobije onaj ko je u pravu.![]()
A njegovo "informisanje" i izvlacenje iz konteksta se zasniva na citanju nase teme i onoga sto nas nekoliko upucenijih napisemo, provucemo kroz redove, natuknemo i obznanimo, a on onda pocne to frizirati i bauljati, dok nerijetko ne ispadne glup i neupucen pa onda promijeni temu.
A tek njegove kalkulacije i provale u brojkama, to je za forumske anale.![]()
Cisto sumnjam da bi neku glupost pravili i ugrozili do sad uradjedno.
Nit bi to ova uprava, odnosno ovaj odbor za hitnost dozvolili.
Vjerovatno imaju nesto drugo na umu i kako to rijesiti.
Ne treba niko iz Zenice da upozorava na to i ovdje iznosi neke podatke.