Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Gošk je Lujina privatna prćija i kao takva ne može u istu rečenicu sa Slobodom. Koji god rang bila, Sloboda će živjeti vječno dok je Tuzle i tuzlaka, dok Gošk ovisi od par osoba i kada njima dosadi, završit ćete kao i ostali žnj klubovi iz Hercegovine. Sloga Ljubuški, Drinovci i ta klapa
fīat iūstitia ruat cælum
-
Sunderland
- Kontakt:
Alo Gabela nemoj ti o kupoviniGoskGabela je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:34Za vas smo itekako uspješni.RollingPaper je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:56E jeste i uspjesni, Lujo Ilic se zayebava i pere pare, zato i postojite.GoskGabela je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:45
haha što su se koze gicnule![]()
a ne može me prat veća depra nego da živim u raspaloj tuzli jebote, ni oni iz alepa vam ne zavide![]()
jado jadni selo od 2000 ljudi ima uspješniji klub od vasugasite se sami
![]()
Primjerice Tuzlanska županija/kanton imaju cca 500 000 ljudi i masu klubova i svi ste lošiji od Goška koji dolazi iz jednog sela od jedva 2000 ljudi.
Jednostavno nesposobni ste i korumpirani.
Sa istim proračunom kojim je Sloboda morala kupovat utakmice da osvoji 1.ligu FBih , mi smo ostali u PL BiH.![]()
Sloboda je moja nacija
U ovoj seljačkoj državi biti "sposoban" znači biti uspješan u kriminalu uz protekciju neke od vladajućih političkih organizacija.GoskGabela je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:34Za vas smo itekako uspješni.RollingPaper je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:56E jeste i uspjesni, Lujo Ilic se zayebava i pere pare, zato i postojite.GoskGabela je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:45
a ne može me prat veća depra nego da živim u raspaloj tuzli jebote, ni oni iz alepa vam ne zavide![]()
![]()
Primjerice Tuzlanska županija/kanton imaju cca 500 000 ljudi i masu klubova i svi ste lošiji od Goška koji dolazi iz jednog sela od jedva 2000 ljudi.
Sa istim proračunom kojim je Sloboda morala kupovat utakmice da osvoji 1.ligu FBih , mi smo ostali u PL BiH.![]()
To itekako dobro ide novonastalim post-ratnim klubovima iz Hercegovine.
A ti ne znam šta pišeš uopšte ovdje kad ni jedan post nema veze sa fudbalom nego provociraš kao pravi zadrti jadnik iz čapljinske selendre.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
BratstvoGracanica
- Kontakt:
Ne ulazim u vašu raspravu ali mi nesto zapara oči,druze da te pitam ovako iskreno jesi ti kad bio u Tuzli i kad zadnji put kad iznosis ovakvu tvrdnju Raspaloj i Alep? Opet ti kazem meni svejedeno i ne ulazim u raspravu vašu ali takvu glupost opaliti o gradu koji je po razvijenosti i trenutnoj urbabizaciji odmah iz Sarajeva i Banja Luke u ovoj drzavi je stvarno smjesno i samom tvojom tom izjavom ne mogu ni ostale tvoje riječi smatrati relevenatnim,znaci Tuzla od industrije,Urbanizacije do Turizma daleko daleko od većibe gradova u okruzenju kamoli u nasoj drzavi,a pazi pričam ti ja koji nema veze sa Tuzlom iz Bihaća sam ali sam na tom dijelu poslovno često.GoskGabela je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:34Za vas smo itekako uspješni.RollingPaper je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:56E jeste i uspjesni, Lujo Ilic se zayebava i pere pare, zato i postojite.GoskGabela je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:45
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Joj Zenicana...pa i ove amaterske selekcije TK bolje od njihovi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Mani ga se, užario se kamen i krš, nema on veze o čemu piše. Nije to maklo dalje od 10-15km od svog sela nikadLondonRed je napisao/la: ↑04 jun 2024, 18:30Ne ulazim u vašu raspravu ali mi nesto zapara oči,druze da te pitam ovako iskreno jesi ti kad bio u Tuzli i kad zadnji put kad iznosis ovakvu tvrdnju Raspaloj i Alep? Opet ti kazem meni svejedeno i ne ulazim u raspravu vašu ali takvu glupost opaliti o gradu koji je po razvijenosti i trenutnoj urbabizaciji odmah iz Sarajeva i Banja Luke u ovoj drzavi je stvarno smjesno i samom tvojom tom izjavom ne mogu ni ostale tvoje riječi smatrati relevenatnim,znaci Tuzla od industrije,Urbanizacije do Turizma daleko daleko od većibe gradova u okruzenju kamoli u nasoj drzavi,a pazi pričam ti ja koji nema veze sa Tuzlom iz Bihaća sam ali sam na tom dijelu poslovno često.GoskGabela je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:34Za vas smo itekako uspješni.RollingPaper je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:56
E jeste i uspjesni, Lujo Ilic se zayebava i pere pare, zato i postojite.![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- GoskGabela
- Kontakt:
O čem bola pišeš, točno kako sam napisao ni oni u Alepu vam ne zavide. Socijalistička kasaba obična, koju su naselile izbjeglice iz Podrinja, dan danas ložite gume i vrata u pećima. Pravo ste urbani nema šta.LondonRed je napisao/la: ↑04 jun 2024, 18:30Ne ulazim u vašu raspravu ali mi nesto zapara oči,druze da te pitam ovako iskreno jesi ti kad bio u Tuzli i kad zadnji put kad iznosis ovakvu tvrdnju Raspaloj i Alep? Opet ti kazem meni svejedeno i ne ulazim u raspravu vašu ali takvu glupost opaliti o gradu koji je po razvijenosti i trenutnoj urbabizaciji odmah iz Sarajeva i Banja Luke u ovoj drzavi je stvarno smjesno i samom tvojom tom izjavom ne mogu ni ostale tvoje riječi smatrati relevenatnim,znaci Tuzla od industrije,Urbanizacije do Turizma daleko daleko od većibe gradova u okruzenju kamoli u nasoj drzavi,a pazi pričam ti ja koji nema veze sa Tuzlom iz Bihaća sam ali sam na tom dijelu poslovno često.GoskGabela je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:34Za vas smo itekako uspješni.RollingPaper je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:56
E jeste i uspjesni, Lujo Ilic se zayebava i pere pare, zato i postojite.![]()
Što se tiče turizma pa cijeli taj TK je 2023. imao jedva 50 000 noćenja dok za usporedbu HNŽ ima 250 000, a KS 750 000. Znači nikome niste zanimljivi niti tko dolazi u tu Tuzlu. Prosipaš se, sve su lako povjerljivi podaci. Znači Bihać kao grad ima više noćenja nego raspala Tuzla.
Toliko je dobro u TK, da masu ljudi radi po Hercegovini fasade, moleraj itd. Sjedite u Međugorju na trgu i čekate tko će vas zovnuti na dnevnicu.
Što se tiče Gabele, pa nama je blizu Split, blizu Dubrovnik, svi radimo u RH i imamo tri ili četiri puta veće plaće nego vi u toj kasabi od Tuzle.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Na stranu sve ali budi malo realan. Da Vam nije TK sad bi tucali kamen dole u Hercegovini. Razvili ste se jer ste 'bratski' dobili da zastupate sve ozbiljne uvozne robe iz Hrvatske i da ih ne plasirate u te kasabe kako kažeš ne bi imali za kruha. Ne prosipaj šuplje nego uživaj, zna se tko je pokretač razvoja u BiH i gdje se pravi i troši novac.GoskGabela je napisao/la: ↑06 jun 2024, 09:04O čem bola pišeš, točno kako sam napisao ni oni u Alepu vam ne zavide. Socijalistička kasaba obična, koju su naselile izbjeglice iz Podrinja, dan danas ložite gume i vrata u pećima. Pravo ste urbani nema šta.
Što se tiče turizma pa cijeli taj TK je 2023. imao jedva 50 000 noćenja dok za usporedbu HNŽ ima 250 000, a KS 750 000. Znači nikome niste zanimljivi niti tko dolazi u tu Tuzlu. Prosipaš se, sve su lako povjerljivi podaci. Znači Bihać kao grad ima više noćenja nego raspala Tuzla.
Toliko je dobro u TK, da masu ljudi radi po Hercegovini fasade, moleraj itd. Sjedite u Međugorju na trgu i čekate tko će vas zovnuti na dnevnicu.
Što se tiče Gabele, pa nama je blizu Split, blizu Dubrovnik, svi radimo u RH i imamo tri ili četiri puta veće plaće nego vi u toj kasabi od Tuzle.
Šta si se uzbudio papak Gabela.
Blizu nam Split i Dubrovnik
Prvo nauči razliku između TK i grada Tuzle.
Blizu nam Split i Dubrovnik
Prvo nauči razliku između TK i grada Tuzle.
Al je lik retardiran, yebo svoju majku kamenjarsku.
Lik poredi selendru sa trecim najvecim gradom u BiH.
Nego de ti nama reci pjevas li onu pjesmu "Selo moje ljepse od Pariza"?
Je li ovo tih 50 000 glupane? I to u jednom mjesecu...Rekordna posjećenost Panonskih jezera u Tuzli: U julu boravilo više od 160 hiljada gostiju
Lik poredi selendru sa trecim najvecim gradom u BiH.
Nego de ti nama reci pjevas li onu pjesmu "Selo moje ljepse od Pariza"?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GoskGabela
- Kontakt:
Ja sam znao da si ti glup, ali da si ovoliko glup to nisam mogao niti pretpostaviti.
Službeni podatak Federalnog ministarstva jeste taj od 50 000 noćenja, znači toliko je prijavljeno.
Drugo, taj podatak od 160 000 posjetitelja na je.benim jezerima je totalno ne relevantan. Zašto?
Zato što ti koji živiš u toj kasabi od Tuzle možeš doći 20 dana zaredom na ta smrdljiva jezera i to će se prikazati kao 20 posjetitelja. Ali glup si ti da to skontaš jbga.
Eto vas svaki dana ovamo u selendri i radite za dnevnicu od 50km
- VivaLaStella
- Kontakt:
I vi se bezze hvatate na troll postove. posaljes skutora u pizdu materinu i ides svojim poslom. Jbt necete valjda 2 dana ubjedjivat tipa iz hebene Gabele da je seljober
fīat iūstitia ruat cælum
Hercegovacki seljacicu TK je Luksemburg za ostatak BiH u svakom smislu.
Pokrivenost uvoza izvozom preko 89%, ostatak drzave to moze samo sanjati.
Pokrivenost uvoza izvozom preko 89%, ostatak drzave to moze samo sanjati.
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Škutorčiću koliko gabela ima noćenja turista? Ne hvataj se za Neum i MostarGoskGabela je napisao/la: ↑06 jun 2024, 10:50Ja sam znao da si ti glup, ali da si ovoliko glup to nisam mogao niti pretpostaviti.
Službeni podatak Federalnog ministarstva jeste taj od 50 000 noćenja, znači toliko je prijavljeno.
Drugo, taj podatak od 160 000 posjetitelja na je.benim jezerima je totalno ne relevantan. Zašto?
Zato što ti koji živiš u toj kasabi od Tuzle možeš doći 20 dana zaredom na ta smrdljiva jezera i to će se prikazati kao 20 posjetitelja. Ali glup si ti da to skontaš jbga.
Eto vas svaki dana ovamo u selendri i radite za dnevnicu od 50km. Čuj tuzla
![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Ma ignorisati debila. Gori mi sto mu ista odgovaramo. Sva sreca pa ima ignore lista, da ne moram debila citati...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GoskGabela
- Kontakt:
ajde na dnevnicu u Hercegovinu, evo vam sugrađana masa ovamo radi
GoskGabela je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:31što su se kozojebi nadigli, čim im činjenice serviraš.
ajde na dnevnicu u Hercegovinu, evo vam sugrađana masa ovamo radi![]()
![]()
idi kretenu bar do Mostara na izlet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.