FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
59
30%

Ukupno glasova: 195

BordoSaga2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSaga2 » 06 jun 2024, 01:15

Hztesanj je napisao/la:
06 jun 2024, 01:03
Lucas je napisao/la:
06 jun 2024, 00:56
Hztesanj je napisao/la:
06 jun 2024, 00:52

Bas tako, bio zbog reprezentacije i taj dolazak prokomentarisao u smislu kud sam i došao…Ni na jednoj godišnjici kluba obilježavanju ili važnom događaju FK Sarajeva u kojem je pola života proveo nije se pojavio, kakav Pape i FK Sarajevo.Taman da živi u Australiji može platit avion da dođe na neki važan događaj pa barem 70. Godina 80. Godina kluba. Itd Itd
Ma njemu se poslije rata nešto opasno zgadilo u i oko kluba ili se s nekim iz neke ranije uprave opasno posvađao, pa nije dolazio ni na utakmice, ni u Titovu, niti su ga naši zvali na proslave. Recimo, Hadzibegic kad je god u gradu, dođe do kluba na kafu i obavezno svrati u Fan shop da nešto kupi. Onaj Senad Bilic sto je bio u upravi svojevremeno je rekao, da je van svake pameti da Pape kad je u Sarajevu ode igrati tenis, a klub zaobiđe u širokom luku. Čudan je izgleda Pape, čovjek na svoju ruku.
E bas o tome ja pričam, on je totalno zanemario klub, bezobzira sve da se i posvađao s nekom upravom spomenuo bi negdje da voli taj klub i da je proveo dugo vremena u njemu, ni meni se mnoge uprave nisu sviđale ali sam uvijek volio i voljet ću Sarajevo a njemu je ipak vise dalo nego meni ili petom desetom.Tolike golove je dao za Sarajevo a kladim se da nema nikakvo obilježje od kluba kod kuće. Toliko o Papetu, puno mi njega “svojatamo”
Jedno kratko pitanje: sta si ti ostvario u zivotu?

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 06 jun 2024, 06:33

BordoSaga2 je napisao/la:
06 jun 2024, 01:15
Hztesanj je napisao/la:
06 jun 2024, 01:03
Lucas je napisao/la:
06 jun 2024, 00:56

Ma njemu se poslije rata nešto opasno zgadilo u i oko kluba ili se s nekim iz neke ranije uprave opasno posvađao, pa nije dolazio ni na utakmice, ni u Titovu, niti su ga naši zvali na proslave. Recimo, Hadzibegic kad je god u gradu, dođe do kluba na kafu i obavezno svrati u Fan shop da nešto kupi. Onaj Senad Bilic sto je bio u upravi svojevremeno je rekao, da je van svake pameti da Pape kad je u Sarajevu ode igrati tenis, a klub zaobiđe u širokom luku. Čudan je izgleda Pape, čovjek na svoju ruku.
E bas o tome ja pričam, on je totalno zanemario klub, bezobzira sve da se i posvađao s nekom upravom spomenuo bi negdje da voli taj klub i da je proveo dugo vremena u njemu, ni meni se mnoge uprave nisu sviđale ali sam uvijek volio i voljet ću Sarajevo a njemu je ipak vise dalo nego meni ili petom desetom.Tolike golove je dao za Sarajevo a kladim se da nema nikakvo obilježje od kluba kod kuće. Toliko o Papetu, puno mi njega “svojatamo”
Jedno kratko pitanje: sta si ti ostvario u zivotu?
Ma druže ja nisam bitan lik uopste ali znam da vise volim Sarajevo i spominjem od tog Papeta koji je jedan dio života proveo u tom klubu. I kraj price
12. igrač kluba iz Titove 38b

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 jun 2024, 06:49

GalileoGalilei je napisao/la:
05 jun 2024, 23:46
Evander je napisao/la:
05 jun 2024, 21:14
Gdje mi je ona kujiica Galileo, usta ga placenicka hebem?
Zadržao ti se kod majkice, nisam uspio prije pisati, halali.
Jedino gdje si ti se mogao zadrzati je u Mjedenici.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 jun 2024, 08:44

IsmirMirvic je napisao/la:
05 jun 2024, 19:28
Boli tebe qurac sta navijaci misle, jel de derpas? :kafa:

slika
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 jun 2024, 08:53

Na racun lijeze fina svota za Kovacevica za odlican budzet na samom startu. Sad pametno!! :opaopa:
U novi boj ...

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 06 jun 2024, 09:02

Surreal je napisao/la:
05 jun 2024, 22:52
slika

Dobrodošao nazad mister!
⏳️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 jun 2024, 09:16

Pape i husref se ne mogu porediti. Pape je legeennda ne Sarajeva nego i balkana, trener koji je jedini odbeo repku na sp i igrac koji je osvojio Francusku svojom igrom. Tamo zivi.
Znao je i husref za vrijeme utakmice Sarajeva sjediti u Makijatu...
Glupa prica. Tuga je vrtiti se u krug ali eto, bolje i husref nego rozman jer se rozman izgubio.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 06 jun 2024, 09:26

Ma kakav husref ljudi sta vam je, korak naprijed, nazad dva

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 06 jun 2024, 09:31

Pantelija je napisao/la:
06 jun 2024, 09:16
Pape i husref se ne mogu porediti. Pape je legeennda ne Sarajeva nego i balkana, trener koji je jedini odbeo repku na sp i igrac koji je osvojio Francusku svojom igrom. Tamo zivi.
Znao je i husref za vrijeme utakmice Sarajeva sjediti u Makijatu...
Glupa prica. Tuga je vrtiti se u krug ali eto, bolje i husref nego rozman jer se rozman izgubio.
Poslije reprezentacije mu je trenerska karijera u velikom padu. Nije vodio klub toliko dugo jos. Ne znam opet bi njemu dao sansu nego ostavio Rozmana ali kad se sve sagleda Hus je najbolja opcija. Pape ili Husref meni svejedno, za oba ce biti veliki hype i bolja igra nadam se.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 06 jun 2024, 09:44

VAR tehnologija u petak "debituje" u Banjoj Luci, sudije završavaju edukaciju

Utakmicu u Banjoj Luci sudit će Dragan Petrović. On je jedan od 12 sudija koji je došao do pomenute završne faze prije dobijanja VAR certifikata. Planiramo intenzivno pripremiti utakmice i za preostalih 11 sudija, a one će se najvjerovatnije odigrati u toku naredne sedmice u Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici", poručio je Pilav.

Od ranije je, podsjetimo, najavljeno da će VAR tehnologija u Wwin ligi BiH zaživjeti od naredne sezone pa shodno tome se vrše potrebne pripreme sudija.

Dobro je ono je bila šuplja da nece biti VARa od sljedece sezone

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 06 jun 2024, 09:47

Jedno je sigurno, niko blage veze nema niti ima poluinformaciju ko je najblize da nas preuzme. Tako je bilo i sa Rozmanom, svi su se pominjali osim njega, tako je bilo i kad je Mirza imenovan. Znaci Safet i Husref nece biti 99%

Zoran Zekic :salut:

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 06 jun 2024, 09:51

Sarajevo je klub koji je idealna destinacija za svakog fudbalera, redovna i visoka primanja, odlični uslovi za treniranje i veličina kluba dovoljan su mamac za svakoga od njih. Ipak, jasno je da neke stvari nisu najbolje posložene i da se Ismir Mirvić, kao prvi čovjek kluba, još uvijek "traži" iako je u klub stigao prije par sezona.

Na njemu je da povuče ispraven poteze, kako bi u u narednoj sezoni imao priliku da bude konkurentan u utrci za prvaka. U suprotnom će se ponovo morati zadovoljiti utrkom za treće mjesto, sa velikim zaostatkom za prvakom.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 jun 2024, 10:11

nokee je napisao/la:
06 jun 2024, 09:47
Jedno je sigurno, niko blage veze nema niti ima poluinformaciju ko je najblize da nas preuzme. Tako je bilo i sa Rozmanom, svi su se pominjali osim njega, tako je bilo i kad je Mirza imenovan. Znaci Safet i Husref nece biti 99%

Svi pricaju da je zavrsena prica i da je odluka pala na Husrefa i pitanje vremena samo ali haj ga znaj sa nama
Uvijek neko iskoci iz drugog plana u zadnji momenat.Samo da ne bude onaj Zeljkovic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 jun 2024, 10:21

A da li je igdje od strane kluba objavljena informacija zvanično da Rožman više nije šef stručnog štaba ili?

Mislim, iz kojeg razloga mi nagađamo imena a imamo trenera pod ugovorom? Samo zato što je Ismir Mirvić na forumu rekao da je situacija fluidna? :rol:

Ili sam ja nešto preskočio u zadnjih 2 sedmice?

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 06 jun 2024, 10:27

NajvecaRadosti je napisao/la:
06 jun 2024, 10:11
nokee je napisao/la:
06 jun 2024, 09:47

Svi pricaju da je zavrsena prica i da je odluka pala na Husrefa i pitanje vremena samo ali haj ga znaj sa nama
Uvijek neko iskoci iz drugog plana u zadnji momenat.Samo da ne bude onaj Zeljkovic
Zoran Zekic po meni najbolji od kandidata. Jos zeljan dokazivanja, dobar takticar sigurno. Onako se cini i da zna hendlati sa 25 razlicitih karaktera i da je ok sa igracima.
Mana: iako mozda i nije mana ali je upitno sto je smjenjen u Osjeku iako je ostvario zacrtano.
Safet Susic napravio bi sigurno euforiju medju navijacima iako trenerski nije Bog zna sta.
Prednost: nasa najveca legenda, autoritet ogroman.
Mana: vjerovatno njegove trenerske mogucnosti i znanja.
Husref ispricano sve.
Prednost je sto on najbolje od ovih kandidata zna kako plivati u ovoj kaljuzi od lige.
Zeljkovic on mi je nekako nastavak price Rozmana. Mlad perspektivan trener. Ne znam koliko je pametna ova opcija s obzirom na sve.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jun 2024, 10:34

bavarian_bk je napisao/la:
06 jun 2024, 10:21
A da li je igdje od strane kluba objavljena informacija zvanično da Rožman više nije šef stručnog štaba ili?

Mislim, iz kojeg razloga mi nagađamo imena a imamo trenera pod ugovorom? Samo zato što je Ismir Mirvić na forumu rekao da je situacija fluidna? :rol:

Ili sam ja nešto preskočio u zadnjih 2 sedmice?
Svi veći portali su već prenijeli da je bivši iz izvora bliskih klubu. Pisalo se nešto slično i par kola prije završetka, pretpostavljam da je samo nastavak te priče.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 06 jun 2024, 10:42

Ako je Ibricic bivsi onda Rozman sigurno nece ostati. Tek sinoc pogledam Ziljkica sta kaze o Rozmanu i Ibricicu :urnebes: :urnebes:

Nek nam je Bog na pomoci
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 jun 2024, 10:46

Ovo ide u tom pravcu da dogovaraju novog i ako ne dogovore nikog normalnog samo ce na kraju opušteno Rozmana ostavit
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 jun 2024, 10:48

Hus je novi coach.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 06 jun 2024, 11:09

Ne znaju gdje udaraju, nemaju rjesenje za trenera.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, alacious, Bing [Bot], boki86, johntravolta123 i 55 gostiju.