Nek vi niste

Kaze brat NoDi da ga dovedu na probu u prijateljskim par utakmica on, par Dino pa ko bude bolji da ga ostave
Kako ćemo omašiti kad nismo ni imenovali ga?
Pročitao sam, legenda prava hahahahaha
upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑06 jun 2024, 00:30
To je svakako kljucni razlog, ali ne i jedini. Dotakao se Ziljkara i forumskih botova:
![]()
Svaka čast desetaru, samo što su u Partizanu djeca 07-08, novu generaciju doveli, a vi s 05-06, sramota bi bilo ne pobijediti.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:56
Željezničar deklasirao Partizan i plasirao se u četvrtfinale Kupa prijateljstva
Junori Željezničara odigrali su maestralnu utakmicu u trećem kolu grupe C i deklasirali vršnjake Partizana rezultatom 3:0.
Plavi su dominirali i u prvom i u drugom poluvremenu te na kraju zasluženo slavili trijumf koji im je donio plasman u četvrtfinale turnira.
Ekipa Željezničara je do vodstva došla u devetoj minuti kada je Alibašić na asistenciju Babaluka zatresao mrežu crno-bijelih.
U 34. minuti susreta uloge su se obrnule, ali ishod je bio isti. Alibašić je probio po desnoj strani i odigrao povratni pas, a Babaluk preciznim udarcem udvostručio prednost svog tima za 2:0.
U drugom poluvremenu Partizan je pokušao doći do gola koji bi ga vratio u utakmicu, no Željezničar je bio taj koji je postigao isti i to u 71. minuti kada je Bakir Karić fantastičnim udarcem postavio konačnih 3:0.
Kup prijateljstva će tako dobiti novog šampiona, s obzirom da je Partizan ovim porazom i definitivno završio nastup na turniru.
GOLEMA SI ŽELJINA ŠKOLO
Kazu pitari ovo su im godine pored imena, ne zbunjuj ih dodatno desetaru.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 17:03Partizan: 12 Hatunić, 3 Filipović, 5 Županjac, 6 Adžić, 8 Janković, 9 Stamenković, 10 Alilović, 14 Ninić, 16 Radosavljević
Gledam i ne vjerujem
Hoce li Catakovic vrijediti milion?
Si
Nije valjda da očekuješ da neko od njih bude realan? Pa samo pogledaj kako se na njihovoj temi dočeka kritika, postali su kao sekta.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:53
Mozemo se mi prepucavati do sutra i hocemo, sve je to ok, ali znate valjda i vi sami da nije normalno ovo sto radite. Bas moras biti umjetnik da citavu deceniju imas investitora, a da si u ovoj poziciji. Postali ste sinonim za neuspjesnu privatizaciju.
Nemoj me podsjecati sta sam procitao ibretio sam se sat
Pa normalno, mlada se mora prvo dokazati u kući, pa tek onda ženidba ide
Kontala zavrsila fax i eto ga udace se19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 18:09Pa normalno, mlada se mora prvo dokazati u kući, pa tek onda ženidba ide![]()
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, bordobijeli, Grk1234 i 32 gosta.