FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Do mene nije stigla nikakva ponuda, a sve bi valjda trebalo ići preko mene kada je Sušić u pitanju. Koliko znam, Sarajevo još nije raskinulo ugovor sa Simonom Rožmanom. Također, Sarajevo vjerovatno ima još kandidata za trenera, ali ja ne znam njihova imena - naglasio je Čengić
Samo mijenjati treba.
U mijenjanju je spas !!!
U mijenjanju je spas !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Glasao sam za Papeta iz razloga što računam na scenarij da Simon ide, a vala Zeljković je sličan Rožmanu po CV, Husref viđen film.
Najradije bi za Zekića glasao da je bila ta opcija.
Najradije bi za Zekića glasao da je bila ta opcija.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Maroon1946
- Kontakt:
Ostanak Rožmana do 2030. pa onda da vidimo hocemo li 2031. biti u borbi za titulu. Treba covjeku vremena dati da se navikne. Ne sumnjam da ce od 2031 krenut i Konfrencijska, titule, kupovi. Podrska @SimonRozman
Al najjace sto je raja ubijedjena da bi bili po automatizmu bolji i bolje rangirani ako dodje taj i taj…
Ja sam to reko sto puta do sad i evo opet cu, evo ovu sezonu koju je vodio Rozman, da je bilo koji znalac na svijetu vodio, Arteta, Pep, Klop licno ko god, mi ne bi dalje od 3. Mjesta dogurali…
Sta doci ce Huref, Safet, Zekic i eto ti titule jel
Ne budite smijesni, radije pustit radit nekome ko sad vec ima svo znanje u vezi ekipe i lige i ko nikako ne moze bit gori nego samo moze napredovat i tjt…
Ja sam to reko sto puta do sad i evo opet cu, evo ovu sezonu koju je vodio Rozman, da je bilo koji znalac na svijetu vodio, Arteta, Pep, Klop licno ko god, mi ne bi dalje od 3. Mjesta dogurali…
Sta doci ce Huref, Safet, Zekic i eto ti titule jel
Ne budite smijesni, radije pustit radit nekome ko sad vec ima svo znanje u vezi ekipe i lige i ko nikako ne moze bit gori nego samo moze napredovat i tjt…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Zakazali prozivku za 2 dan Bajrama, sigurno je ayla birala datum yevo joj pas mater glupu.
Sta ću ovo Horde sklonile Mileram objavu na insta 
Zadnja izmjena: junioR, dana/u 06 jun 2024, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Joj jesi je vidio? Garant i nokte pred akšam sjeće, i veš petkom pere.Istinasamo123 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:11Zakazali prozivku za 2 dan Bajrama, sigurno je ayla birala datum yevo joj pas mater glupu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Zadnjih 10 utakmica smo bez poraza (ne računajući Zrinjski 4:3, gdje je moglo biti i 11ta utakmica bez poraza).Maroon1946 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:56Ostanak Rožmana do 2030. pa onda da vidimo hocemo li 2031. biti u borbi za titulu. Treba covjeku vremena dati da se navikne. Ne sumnjam da ce od 2031 krenut i Konfrencijska, titule, kupovi. Podrska @SimonRozman![]()
Da, igrao je 3 štopera 9 vs 8 protiv Želje, ali nije smio da izvodi štopera jer te je taj isti Željo otresao 3:0 prije par sedmica, što znaci da naš trener nema samopouzdanja u našu odbranu.
Na lijevom beku je trebao igrati Penju, a ne Hasića, naravno Penja da je bio dobar u glavu ovu čitavu sezonu napravili bi pomak, a vidjeli smo kroz par utakmica šta može kada hoće.
Vjeruj mi, ako - big "IF", ako ostane, dovede štopera, lijevog beka i dobrog veznjaka, mi se stvarno možemo nadati necemu pozitivnom kroz par narednih godina, a i ujedno imamo najmlađu ekipu u ligi i vremena treba.
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
Season 2025/2026 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=OJxhIPWSvIY
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
Season 2025/2026 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=OJxhIPWSvIY
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Cuj ovog papana.H8Z7 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:30Joj jesi je vidio? Garant i nokte pred akšam sjeće, i veš petkom pere.Istinasamo123 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:11Zakazali prozivku za 2 dan Bajrama, sigurno je ayla birala datum yevo joj pas mater glupu.
Idi istrazuj transfermarket besposlicaru i sanjaj poziciju sd
Ne skrnavi taj nick bogati sa kojim nemas dodirne tacke.
Evo šefe dok ti kažeš odmah ću prestati.Istinasamo123 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:39Cuj ovog papana.H8Z7 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:30Joj jesi je vidio? Garant i nokte pred akšam sjeće, i veš petkom pere.Istinasamo123 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:11Zakazali prozivku za 2 dan Bajrama, sigurno je ayla birala datum yevo joj pas mater glupu.
Idi istrazuj transfermarket besposlicaru i sanjaj poziciju sd
Ne skrnavi taj nick bogati sa kojim nemas dodirne tacke.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Odličan gol Šešlaka, vodimo 1:0 na Zlatiboru.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ostanak, naravno. Kakva se imena spominju, neka Simona.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ima li gdje link?
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Sport klub 1 prenosi svaku utakmicu turnira. Da li ima gdje stream ne znam
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ja sam bio za ostanak Rozmana, ali.....taj covjek nezna raditi ovaj posao!
Ko je i dalje za ostanak Rozmana onda taj nije pogledao sve ukupno 5 utakmica Sarajeva !
Ko je i dalje za ostanak Rozmana onda taj nije pogledao sve ukupno 5 utakmica Sarajeva !
U novi boj ...
Vecina od ovih sto su glasali za ostanak Rozmana ustvari misli da nije vise ni do trenera. Pri tome ostali kandidati su nista specijalno, respekt Safetu..
Navedi jednog trenera Sarajeva koji je napravio nesto veliko za godinu dana.Malo koji i doceka da bude toliko na klupi.
Je.bo i tebi zbog takvog retardiranog razmisljanja.Istinasamo123 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:11Zakazali prozivku za 2 dan Bajrama, sigurno je ayla birala datum yevo joj pas mater glupu.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 35 gostiju.