Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pršut>>>>PastrmaSage je napisao/la: ↑06 jun 2024, 07:51Mesara u Bingu na Sickom u Tz proda svinjetine ko da je u Širokom minimumArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jun 2024, 07:06Niste svjesni koliko ima domaćinstava u BiH kojima se 90% i više ishrane bazira na svinjskom mesu. I to najčešće osušenim.
Mislim da je Dodiku nakon ovog prošla kroz glavu ona sad je Putine među butine.
Tj botoks i facelift.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 20:13Ovaj Putin sto ga salju u javnost je ko bumbar. Nije ni slican originalnom Putinu kojeg su smaknuli jer je htio u Nato![]()
Forto blista u zadnje vrijeme
Ne sjećam se da smo nekada imali ovako aktivnog ministra.
Apsolutnobavariapivo je napisao/la: ↑06 jun 2024, 23:29Pršut>>>>PastrmaSage je napisao/la: ↑06 jun 2024, 07:51Mesara u Bingu na Sickom u Tz proda svinjetine ko da je u Širokom minimumArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jun 2024, 07:06Niste svjesni koliko ima domaćinstava u BiH kojima se 90% i više ishrane bazira na svinjskom mesu. I to najčešće osušenim.
Kulen>>>>Sudžuk
Meni je cudno kako se do sada sa CG nismo bolje povezali.
Navečer svakako ide neko voćealemsa je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:00Samo izbjegavaj poslije 7, to sam primjetio u zadnje vrijeme, ako jedem jaku mesinu poslije 7, probudim se u pola noca i ne mogu spavati, dok ako je nesto lagano spavam rega. Ne moze valjda organizam da vari k'o sto je vario, jebga godine cine svoje jarane.
Uglavnom zbog toga što cijela naša granica sa Crnom Gorom ide kroz Republiku Srpsku. Evo recimo Šćepan Polje su počeli da rade bezbroj puta, odobrene pare, oni započnu da bi povukli taj novac i onda radovi stoje decenijama.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 jun 2024, 07:05Meni je cudno kako se do sada sa CG nismo bolje povezali.
I njima je u interesu da su bolje ceste, jer bi vise raje islo kod njih na more...
Ja ga maksimalno izbjegavam , ali pošto zadnja dva ljeta idem u Drač i treba mi minimalno 8 sati vožnje "moram" ići preko njega ...Virtu4l je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:00Uglavnom zbog toga što cijela naša granica sa Crnom Gorom ide kroz Republiku Srpsku. Evo recimo Šćepan Polje su počeli da rade bezbroj puta, odobrene pare, oni započnu da bi povukli taj novac i onda radovi stoje decenijama.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 jun 2024, 07:05Meni je cudno kako se do sada sa CG nismo bolje povezali.
I njima je u interesu da su bolje ceste, jer bi vise raje islo kod njih na more...
Ne znam jesi li išao tim putem, ako nisi - to ti je horor put, opasan po život.
Šteta jer taj kanjon bi mogao biti još veća turistička atrakcija samo kad bi se uložilo u putnu infrastrukturu.
Ma buraz sa porodicom kada ideš i treba 8 sati , za uhar je sve sat i po pogotovo ...Shategabri je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:22Ma na Stolac, jest malo duže, al bolje nego tamo u onaj horor.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, JayCatwright i 10 gostiju.