miky_hz je napisao/la: ↑07 jun 2024, 12:47
Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑07 jun 2024, 11:47
johntravolta123 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 11:42
Uz ovo bi rekao da je jedan veliki gospodin i obrazli covjek , govorim iz licnog iskustva jer smo imali dodira i nesto suradjivali.
Super to zvuci. Ivan je super lik, a postavlja se pitanje na kojem polju ste suradjivali? Je li na sportskom ili nesto vezano za prodaju sarafa?
Ivan je aktivan vec neko vrijeme,poceo je od Svedske ,bio je nedavno kandidat za SD Veleža ali oni su odlucili da puste Klafuricu sve i mislim da nemaju nikako SD.
Iz 2022 neki intervju
Zanimljivo da je Sesar paralelno s igračkom karijerom krenuo i u karijeru nogometnog agenta. Tek je na početku, ali ističe da mnogo uči i da želi napredovati i ostvariti se u ovom poslu.
"Govorim strane jezike, imam veliko iskustvo, velika poznanstva i mislim da će mi to na kraju pomoći da uspijem u ovom novom izazovu. I ranije sam imao veliku želju da se ostvarim kao nogometni agent, a sada vidim da je to ostvarivo i mislim da sam na dobrom putu", govori Sesar, koji je počeo da radi za jednu priznatu svjetsku nogometnu agenciju čiji članovi su neki veliki nogometaši poput Frenkiea de Jonga iz Barcelone, Donnyja van de Beeka iz Manchester Uniteda i njegovog saigrača VIktora Lindelofa, a tui je i Denis Zakaria, koji je nedavno potpisao za Juventus.
"I sam sam igrao, tražio sebe kao mladić, tako da vjerujem da ću i ja nekim talentovanim igračima pomoći da ostvare svoje snove. Imam velike planove, no ovo je tek početak i svjestan sam da me čeka puno posla", zaključio je Sesar.
Sesar je pravi izbor za nas klub,baš olicenje onog što mi tražimo i što uzimamo godinama
Dakle odličan izbor da ga naucimo poslu pa neka ide dje kasnije
A o Husrefu ne treba pricati, pravi moderan trener, zna našu ligu što je mahali najvaznije (kao eto naša liga kao zaebana pa je treba znati)
A tek Krste pravi izbor,kad Husref krene psovati kad krene kritikovati kad svi obore glavu,Krle će jedan vic bacit da se oraspoloze
Budel tako ,**** im mamu svima ko god da odlucuje
Gori smo od mitomanije sto dovedose onog trenera drugoligasa da ih stabilizuje
Zadnja izmjena:
donDondon, dana/u 07 jun 2024, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21