FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

johntravolta123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johntravolta123 » 07 jun 2024, 11:57

Sarajevo_BiH je napisao/la:
07 jun 2024, 11:47
johntravolta123 je napisao/la:
07 jun 2024, 11:42
Rule_hz je napisao/la:
07 jun 2024, 11:17

Covjek se educira zivotom, sportiski je nastrojen, na stranu sve, dosta mi je nekih animusa i tako tih ljudibod kojih hajra nismo nikad imali **** ga, krste i vule su nasi, tako da bujrum!
Uz ovo bi rekao da je jedan veliki gospodin i obrazli covjek , govorim iz licnog iskustva jer smo imali dodira i nesto suradjivali.
Super to zvuci. Ivan je super lik, a postavlja se pitanje na kojem polju ste suradjivali? Je li na sportskom ili nesto vezano za prodaju sarafa?
Otkup starih frizidera ...

Sportski naravno.
Pa ucio je se i Ibricic imao je godinu dana samo iskustva na istom poslu

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 07 jun 2024, 12:04

Je li neko gledao ovaj intervju Ziljkica?

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 07 jun 2024, 12:08

Evo Ibricic je puno vece ime od ćelavog Hadžića pa vidite sta je doveo od igrača, ova ubleha je bar iskopala negdje Tatara, Rahmanovica, Crepulju, Stanojevica... Žuti pogodio sa Hasicem jer mu ga je Zubanovic licno doveo da ga ozivimo. Bitno je da hoce da radi i da nije pijacar ko ova 2.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 07 jun 2024, 12:30

Neza je napisao/la:
07 jun 2024, 12:04

Ako je otvorio dušu ISKRENO da gledam, ako nije nista drugi put :D

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 jun 2024, 12:34

Fina ekipa ako je istina
Nista protiv ne bi imao.Ne zbog Husrefa koliko zbog ove trojice bi mi bilo drago
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 07 jun 2024, 12:43

propoklopac je napisao/la:
07 jun 2024, 12:30
Neza je napisao/la:

Treba saslusati i drugu stranu svakako. On kaze u ovom intervju da ga je Mirvic vracao u ekipu ali da ovaj nije htio. Dakle smrdi ta prica da je prodavao neke taktike.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jun 2024, 12:47

Rule_hz je napisao/la:
07 jun 2024, 11:17

Covjek se educira zivotom, sportiski je nastrojen, na stranu sve, dosta mi je nekih animusa i tako tih ljudibod kojih hajra nismo nikad imali **** ga, krste i vule su nasi, tako da bujrum!
Uz ovo bi rekao da je jedan veliki gospodin i obrazli covjek , govorim iz licnog iskustva jer smo imali dodira i nesto suradjivali.
Super to zvuci. Ivan je super lik, a postavlja se pitanje na kojem polju ste suradjivali? Je li na sportskom ili nesto vezano za prodaju sarafa?

Ivan je aktivan vec neko vrijeme,poceo je od Svedske ,bio je nedavno kandidat za SD Veleža ali oni su odlucili da puste Klafuricu sve i mislim da nemaju nikako SD.

Iz 2022 neki intervju
Zanimljivo da je Sesar paralelno s igračkom karijerom krenuo i u karijeru nogometnog agenta. Tek je na početku, ali ističe da mnogo uči i da želi napredovati i ostvariti se u ovom poslu.

"Govorim strane jezike, imam veliko iskustvo, velika poznanstva i mislim da će mi to na kraju pomoći da uspijem u ovom novom izazovu. I ranije sam imao veliku želju da se ostvarim kao nogometni agent, a sada vidim da je to ostvarivo i mislim da sam na dobrom putu", govori Sesar, koji je počeo da radi za jednu priznatu svjetsku nogometnu agenciju čiji članovi su neki veliki nogometaši poput Frenkiea de Jonga iz Barcelone, Donnyja van de Beeka iz Manchester Uniteda i njegovog saigrača VIktora Lindelofa, a tui je i Denis Zakaria, koji je nedavno potpisao za Juventus.

"I sam sam igrao, tražio sebe kao mladić, tako da vjerujem da ću i ja nekim talentovanim igračima pomoći da ostvare svoje snove. Imam velike planove, no ovo je tek početak i svjestan sam da me čeka puno posla", zaključio je Sesar.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 jun 2024, 12:47

Dupovac i Oremuš nova pojačanja
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Sarajevo_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_BiH » 07 jun 2024, 12:54

Neza je napisao/la:
07 jun 2024, 12:43
Neza je napisao/la:

Treba saslusati i drugu stranu svakako. On kaze u ovom intervju da ga je Mirvic vracao u ekipu ali da ovaj nije htio. Dakle smrdi ta prica da je prodavao neke taktike.
Smrdis ti sa svojim prvim upisima na forumu. Boli nas **** za malog papka kojem ne treba vise ni ime spomenut, a ne nesto vise. Nikad nije ni trebao doci u sarajevo, sramota je sto je uopste bio clan kluba.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jun 2024, 12:57

pomocnici ok, ali brate Hus. Nadam se da je on tu nesto kao "selektor" i "korektor" ovoj dvojici pomocnih trenera. :D Da ce oni voditi sve a Hus samo galamiti :rol:
Sesar - bolji od Ibricica svakako, nece psovati i prijetiti sudijama i sluzbenim licima sigurno. Ostalo ce nadoci.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 07 jun 2024, 12:57

07 jun 2024, 12:54
Neza je napisao/la:

Smrdis ti sa svojim prvim upisima na forumu. Boli nas **** za malog papka kojem ne treba vise ni ime spomenut, a ne nesto vise. Nikad nije ni trebao doci u sarajevo, sramota je sto je uopste bio clan kluba.
Klasicni sandzo brate ja nisam nista kriv ja sam posten znas mene oni su krivi. Skoro svi su isti cast pojedincima.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 07 jun 2024, 12:59

Neza je napisao/la:

Ovaj namjesteni intervju mozes gledati do drugog pitanja, klasicno Slinanovo loženje situacija SVE ZA LAJK

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 jun 2024, 13:05

skullcrusher je napisao/la:
07 jun 2024, 12:57
Neza je napisao/la:

Klasicni sandzo brate ja nisam nista kriv ja sam posten znas mene oni su krivi. Skoro svi su isti cast pojedincima.
Ako ga ne krivicno ne optuze, sandzo ispada pobjednik u ovom svemu. Cak ih je i prozvao za to. Mada i bez toga, sve ono sto su naveli od reketiranja, preijetnji porodicama i slicno, ako bi se samo zataskalo, to bi bila jos jedna smijurija u nizu.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 07 jun 2024, 13:08

miky_hz je napisao/la:
07 jun 2024, 12:47

Ivan je aktivan vec neko vrijeme,poceo je od Svedske ,bio je nedavno kandidat za SD Veleža ali oni su odlucili da puste Klafuricu sve i mislim da nemaju nikako SD.

Iz 2022 neki intervju
Zanimljivo da je Sesar paralelno s igračkom karijerom krenuo i u karijeru nogometnog agenta. Tek je na početku, ali ističe da mnogo uči i da želi napredovati i ostvariti se u ovom poslu.

"Govorim strane jezike, imam veliko iskustvo, velika poznanstva i mislim da će mi to na kraju pomoći da uspijem u ovom novom izazovu. I ranije sam imao veliku želju da se ostvarim kao nogometni agent, a sada vidim da je to ostvarivo i mislim da sam na dobrom putu", govori Sesar, koji je počeo da radi za jednu priznatu svjetsku nogometnu agenciju čiji članovi su neki veliki nogometaši poput Frenkiea de Jonga iz Barcelone, Donnyja van de Beeka iz Manchester Uniteda i njegovog saigrača VIktora Lindelofa, a tui je i Denis Zakaria, koji je nedavno potpisao za Juventus.

"I sam sam igrao, tražio sebe kao mladić, tako da vjerujem da ću i ja nekim talentovanim igračima pomoći da ostvare svoje snove. Imam velike planove, no ovo je tek početak i svjestan sam da me čeka puno posla", zaključio je Sesar.
Sesar je pravi izbor za nas klub,baš olicenje onog što mi tražimo i što uzimamo godinama

Dakle odličan izbor da ga naucimo poslu pa neka ide dje kasnije
A o Husrefu ne treba pricati, pravi moderan trener, zna našu ligu što je mahali najvaznije (kao eto naša liga kao zaebana pa je treba znati)
A tek Krste pravi izbor,kad Husref krene psovati kad krene kritikovati kad svi obore glavu,Krle će jedan vic bacit da se oraspoloze

Budel tako ,**** im mamu svima ko god da odlucuje
Gori smo od mitomanije sto dovedose onog trenera drugoligasa da ih stabilizuje
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 07 jun 2024, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 07 jun 2024, 13:09

Neza je napisao/la:

Nisam ja rekao da mu treba vjerovati ili da je u pravu, vec cisto da se saslusa sta i on ima da kaze. Jer realno Ibricic i Rozman su mi sumnjivi. Mirvic mu je govorio da se vrati na trening, i to mi je jedino sumnjivo tu. Ako je radio sta je radio, zasto bi mu Mirvic govorio da se vrati na trening, i zasto su pricali na telefon prije 2 dana? Nit su ga tuzili, nit smo dobili objasnjenje od Mirvica ili kluba, nista.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 07 jun 2024, 13:17

ne znam jesam li jedini lud ali ovaj Daniel Lukic iz Lištice meni djeluje dobar napadač, ima nos za gol, jak na nogama, dobra tehnika i završnica...uz dobru veznu liniju mislim da bi na njemu bas profitirali, s tim da nije sigurno skup ko naše zvijezde

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 07 jun 2024, 13:21

donDondon je napisao/la:
07 jun 2024, 13:08
miky_hz je napisao/la:
07 jun 2024, 12:47

Iz 2022 neki intervju

Sesar je pravi izbor za nas klub,baš olicenje onog što mi tražimo i što uzimamo godinama

Dakle odličan izbor da ga naucimo poslu pa neka ide dje kasnije
A o Husrefu ne treba pricati, pravi moderan trener, zna našu ligu što je mahali najvaznije (kao eto naša liga kao zaebana pa je treba znati)
A tek Krste pravi izbor,kad Husref krene psovati kad krene kritikovati kad svi obore glavu,Krle će jedan vic bacit da se oraspoloze

Budel tako ,**** im mamu svima ko god da odlucuje
Gori smo od mitomanije sto dovedose onog trenera drugoligasa da ih stabilizuje
Bas!! Ako je ovako motaj kablove, gasi sve… 5 godina uzalud bacenih. Klub olicenje lige i drustva u kojem egzistira… A htjeli smo mnogo vise….. samo nek jos neko spomene iskorak… Real Madrid ….

pitartz
Kontakt:

Post Postao/la pitartz » 07 jun 2024, 13:24

07 jun 2024, 12:59
Neza je napisao/la:

Ovaj namjesteni intervju mozes gledati do drugog pitanja, klasicno Slinanovo loženje situacija SVE ZA LAJK
Spominju igrače koje je Rožman “otjerao“ uz komentar kako su svi odlični nakon odlaska, tu spomenu i Guliashvilija kojeg je njegov Mirza poslao na posudbu :mrgreen:
Kad’ jednom prodje sve...

pitartz
Kontakt:

Post Postao/la pitartz » 07 jun 2024, 13:32

:sick: :puke:
Husref Musemić, iskusni stručnjak, uskoro bi mogao po šesti put postati trener Sarajeva, saznaje naš portal.

To je sasvim izvjesna opcija, s obzirom na to da su pregovori između Bordo kluba i Musemića ušli u završnu fazu.

To znači da će Musemić na klupi Sarajeva naslijediti Simona Rožmana, slovenskog stručnjaka, koji je na Koševo stigao, zajedno sa Senijadom Ibričićem, koji je nedavno smijenjen sa pozicije sportskog direktora.

Musemić se i prošlog ljeta povezivao sa preuzimanjem ekipe sa Koševa, ali je tada izbor pao na Rožmana. U međuvremenu, iskusni stručnjak je napustio Igman i sada je blizu povratka na klupu Bordo tima.

Inače, Musemić je trener koji je posljednji put donio duplu krunu Sarajevu, a to se desilo 2019. godine, kada je Bordo tim osvojio i Premijer ligu BiH, ali i Kup.

Također, vrijedi spomenuti kako je iskusnom stručnjaku posljednji trenerski mandat na Koševu trajao od augusta 2017. godine do decembra 2019. godine.
Kad’ jednom prodje sve...

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 jun 2024, 13:46

Jedva cekam da istok zaspe Sesara bakljama i topovskim. :ljepota:
Zadnjih nekoliko SDa Sarajeva:
Faruk Ihtijarevic - igrao za Zeljeznicar
Emir Hadzic - isto
Senijad Ibricic - navijac Zeljeznicara, ime mu uklesano na istoku Grbavice
Ivan Sesar - skinut sa panela ispred Koseva (unisten panel) kad se vratio u Siroki 2015., i generalno covjek iz mjesta koje mrzimo i cije uposlenike gadjamo petardama

Najs :beba:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, Proximic, rimljanin90, Sanchez87hz i 33 gosta.