FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aylica potpisala raskid ugovora o radu Karićem, Bratićem i Stojanovićem. Toliko o novom direktoru Belgijancu.
Halali brate teško nekada sarkazam preko poruke poznati pogotovo u ovom periodu gdje u svemu ima malo i istinenapoleon72 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 14:06Znam drug, sarkastican sam prema pitarcinama koji igrace Sirokog na utakmici zasipaju petardama pa im kasnije qrac pusimo kad nama dodju i zavole klub, kao doticni Sesar, Bandovic, Ikic... i onaj Bilobrk je s velikim postovanjem govorio o nama. Kao da je ijedan trenutni igrac Sirokog kriv za ono sto se odigralo prije 15 godina dole, al et.Hz1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:53Ikić je direktno iz tog kluba došao kod nas a ne vidim da se neka ružna riječ govori o njemu, čak šta više on prati klub i voli više nego većina "naše djece".napoleon72 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:46Jedva cekam da istok zaspe Sesara bakljama i topovskim.![]()
Zadnjih nekoliko SDa Sarajeva:
Faruk Ihtijarevic - igrao za Zeljeznicar
Emir Hadzic - isto
Senijad Ibricic - navijac Zeljeznicara, ime mu uklesano na istoku Grbavice
Ivan Sesar - skinut sa panela ispred Koseva (unisten panel) kad se vratio u Siroki 2015., i generalno covjek iz mjesta koje mrzimo i cije uposlenike gadjamo petardama
Najs![]()
Sesar isto tako uvijek sa poštovanjem govorio o Sarajevu tako da tu ne brinem hoće li se truditi samo je upitno koliko može doprinijeti.

Tu tekmu sam se iznervirao kao nikada prije, odigraš loše još oni gađaju igrače koji blage veze nemaju što ih gađaju i nazivaju ubicama a onda saznaš za kaznu i protiv Igmana kući moram gledati

Ocm ne znam kako ni Husrefa nije stid, pet puta te otjeraju i ti opet dolaziš.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
P to je i budali jasno. Ne znam sto siris negativu

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Meggle - predobro.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- napoleon72
- Kontakt:
Al zar nije bas to plodno tlo za pokusaj neceg novog? Mislim slazem se u potpunosti da protiv ovakvog saveza nemas sansi da nas Guardiola preuzme. Al zar se nije moglo onda pokusat jos sezonu sa istim trenerom al bez bombasticnih pojacanja, bez bacanja para, uz sklanjanje igraca koji prave probleme itd. Pa promovises par juniora, pa pokusavas gradit nesta novo, sto ce mozda dat plodove za 2 godine. Fkt se glupo poredit sa Englezima, al ni Klopp nije odmah osvojio titulu, nego je gradio sebi ekipu koja je kasnije postala bomba. Jos bolji primjer Arteta, malo po malo bez ikakve pompe, stvorio beton mladu ekipu. Ne znam, dovodis starog trenera vidjenog 5 puta do sad, znas da titulu ne mozes uzet (a ni kup ako se nekom tako digne)... sto onda radis vec vidjeno?Hamagara je napisao/la: ↑07 jun 2024, 14:11Ako ce sezona biti kao i ova prosla ( Vico, Borac i smecarski fazoni ) onda je najbolje da nas preuzme Hus. A sve su prilike da opet ide lakrdija sa spermatozoidom na celu saveza… kakve crne evropske vrijednosti i kurci kad imas Gigovice i ostale kao glavne konkurente. I kao da tezimo lafo necemu…
Ovde je mozda najbolja opcija Hus ( mada ga ja nimalo ne gotivim ) jer bezveze cemo opet potrositi nekoga i **** mu sve do 7 koljena.
Ovde samo krkanluk vlada i tako se treba postaviti. Nikakvih cvijeca i livada obicni krkanluk
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma neka samo dođe ako ništa da i on odere ono retardirano i umišljeno govedo koje nas vodi!

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 07 jun 2024, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nije baaa, nama je nas Mirvaah rekao da je ona bivsa, a i ona se sama oglasila. Siris defetizam i negativu po temi!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ivan Sesar neka se prvo dokaze kao sportski direktor u nekim klubovima u BiH ali ne I u širokom pa tek tada moze doci kod nas raditi. Nikada nijednog igrača odozdo ne bih doveo jer pristaju da igraju za klub u kojem se hvale kako za njih nije igrao nikad nijedan Bošnjak. Ne znam ni zasto naši mediji malo više o tome ne pišu kad već neće savez ili sindikat. Naravno oni su sad počeli da pričaju kako ce dovesti kad bude neko kvalitetan. Ne pravite mi paralele s Atletik Bilbaoom znamo svi o cemu se ovdje radi.
- robertkosar
- Kontakt:
Eeee Mirvicu ako ti trener (Husro )postane ovo smece od covjeka i jos gori covjek bas si pao na niske grane

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Kao i svaki put kad je brod tonuo oni koji si najvise podrzavali na kraju najvise pljuju i yebu majke, licemjerna petobanka ekipa.
Evo kokosara pise na temi kad se Musemic spomene, jesi slavio duplu ocu brata napravio.
Evo kokosara pise na temi kad se Musemic spomene, jesi slavio duplu ocu brata napravio.
Husref Musemic je nas Sir Alex Ferguson. Naravno da treba trener koji ce psovati igracima i sudijama. Pa Ferguson je Beckhamu glavu razvalio kopackom, i od njega napravio igraca i covjeka, a od Uniteda trofejan klub
Skijas plac'o 15 €, ovi digli na 25 € !Sanchez87hz je napisao/la: ↑07 jun 2024, 14:41Kolko si uzeo da ovo napisesjesi haman pojeftin
![]()
Husro legenda![]()
![]()
I ne nazivaj trenera tim imenima, on je Husref Musemic !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nadam se da će ovaj put Husref psovati Homeru
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Bing [Bot], Chony533, Google Adsense [Bot], laznokrilo, relativizam, ronaldo99, SamoDaKazeem, SineTalexy i 52 gosta.