FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kad im Usref boga drmne tbjrb
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ikić je direktno iz tog kluba došao kod nas a ne vidim da se neka ružna riječ govori o njemu, čak šta više on prati klub i voli više nego većina "naše djece".napoleon72 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:46Jedva cekam da istok zaspe Sesara bakljama i topovskim.![]()
Zadnjih nekoliko SDa Sarajeva:
Faruk Ihtijarevic - igrao za Zeljeznicar
Emir Hadzic - isto
Senijad Ibricic - navijac Zeljeznicara, ime mu uklesano na istoku Grbavice
Ivan Sesar - skinut sa panela ispred Koseva (unisten panel) kad se vratio u Siroki 2015., i generalno covjek iz mjesta koje mrzimo i cije uposlenike gadjamo petardama
Najs![]()
Sesar isto tako uvijek sa poštovanjem govorio o Sarajevu tako da tu ne brinem hoće li se truditi samo je upitno koliko može doprinijeti.
Joj jutros sam uzeo da pogledam taj Ziljkićev intervju. Odgledao pola sata ali dalje nisam mogao. Apsolutno negledljivo. Lik, (ziljkić) ne zna rečenice sastaviti. Ništa konkretno da kaže iziuzev pljuvanja po Ibričiću i Rožmanu. Bez želje da ih branim ali neki lični animozitet i nesporazum ima s njima koji rješava ovako na nimalo lijep način. To govori mnogo o njemu. Oni npr javno nisu o njemu ovako nista rekli. Posebna sramota ide na dušu Sinana Sinanovića koji se izdaje i predstavlja nekakvim vjernikom a otišao je "na noge" da snimi neargumentovano povračanje po našem Klubu. Na čast ti Sinane Sinanoviću!
Samo mi nije jasno kako ovaj pise da veceras husref trener a rozman jos ni otkaza nije dobio?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Bavio se Ziljkic i forumasima 

Da se citiram na vrijemelaudrop je napisao/la: ↑03 jun 2024, 18:54Husref je zvanično novi trener, dogovorena je saradnja, a do kraja sedmice ide i predstavljanje. Ne bih svoj izvor da otkrivam jer je unutar vašeg kluba ali eto citirat ću sam sebe kada se i ozvaniči.
Pozdrav iz Zenice i dajte nam još kvalitetnih igrača na posudbu haha

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Hasić se izgleda vraća/ostaje.
- napoleon72
- Kontakt:
Znam drug, sarkastican sam prema pitarcinama koji igrace Sirokog na utakmici zasipaju petardama pa im kasnije qrac pusimo kad nama dodju i zavole klub, kao doticni Sesar, Bandovic, Ikic... i onaj Bilobrk je s velikim postovanjem govorio o nama. Kao da je ijedan trenutni igrac Sirokog kriv za ono sto se odigralo prije 15 godina dole, al et.Hz1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:53Ikić je direktno iz tog kluba došao kod nas a ne vidim da se neka ružna riječ govori o njemu, čak šta više on prati klub i voli više nego većina "naše djece".napoleon72 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:46Jedva cekam da istok zaspe Sesara bakljama i topovskim.![]()
Zadnjih nekoliko SDa Sarajeva:
Faruk Ihtijarevic - igrao za Zeljeznicar
Emir Hadzic - isto
Senijad Ibricic - navijac Zeljeznicara, ime mu uklesano na istoku Grbavice
Ivan Sesar - skinut sa panela ispred Koseva (unisten panel) kad se vratio u Siroki 2015., i generalno covjek iz mjesta koje mrzimo i cije uposlenike gadjamo petardama
Najs![]()
Sesar isto tako uvijek sa poštovanjem govorio o Sarajevu tako da tu ne brinem hoće li se truditi samo je upitno koliko može doprinijeti.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jazavac je to, sve bi za klik uradio, slušaj ti njemu samo prva tri pitanja, ko bi rekao da je to kao ozbiljan iskusan novinar, baca mi da su zajedno sastavljali pitanjaŠTA_JE je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:58Joj jutros sam uzeo da pogledam taj Ziljkićev intervju. Odgledao pola sata ali dalje nisam mogao. Apsolutno negledljivo. Lik, (ziljkić) ne zna rečenice sastaviti. Ništa konkretno da kaže iziuzev pljuvanja po Ibričiću i Rožmanu. Bez želje da ih branim ali neki lični animozitet i nesporazum ima s njima koji rješava ovako na nimalo lijep način. To govori mnogo o njemu. Oni npr javno nisu o njemu ovako nista rekli. Posebna sramota ide na dušu Sinana Sinanovića koji se izdaje i predstavlja nekakvim vjernikom a otišao je "na noge" da snimi neargumentovano povračanje po našem Klubu. Na čast ti Sinane Sinanoviću!

Ako ce sezona biti kao i ova prosla ( Vico, Borac i smecarski fazoni ) onda je najbolje da nas preuzme Hus. A sve su prilike da opet ide lakrdija sa spermatozoidom na celu saveza… kakve crne evropske vrijednosti i kurci kad imas Gigovice i ostale kao glavne konkurente. I kao da tezimo lafo necemu… 
Ovde je mozda najbolja opcija Hus ( mada ga ja nimalo ne gotivim ) jer bezveze cemo opet potrositi nekoga i **** mu sve do 7 koljena.
Ovde samo krkanluk vlada i tako se treba postaviti. Nikakvih cvijeca i livada obicni krkanluk
Ovde je mozda najbolja opcija Hus ( mada ga ja nimalo ne gotivim ) jer bezveze cemo opet potrositi nekoga i **** mu sve do 7 koljena.
Ovde samo krkanluk vlada i tako se treba postaviti. Nikakvih cvijeca i livada obicni krkanluk
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- skullcrusher
- Kontakt:
Husref Musemić, iskusni stručnjak, uskoro bi mogao po šesti put postati trener Sarajeva, saznaje naš portal.
To je sasvim izvjesna opcija, s obzirom na to da su pregovori između Bordo kluba i Musemića ušli u završnu fazu.
To je sasvim izvjesna opcija, s obzirom na to da su pregovori između Bordo kluba i Musemića ušli u završnu fazu.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
sve recenoHamagara je napisao/la: ↑07 jun 2024, 14:11Ako ce sezona biti kao i ova prosla ( Vico, Borac i smecarski fazoni ) onda je najbolje da nas preuzme Hus. A sve su prilike da opet ide lakrdija sa spermatozoidom na celu saveza… kakve crne evropske vrijednosti i kurci kad imas Gigovice i ostale kao glavne konkurente. I kao da tezimo lafo necemu…

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Husref je vjerovatno backup opcija. Mirvic pokusava da se dogovori s nekim, pa kad to propadne opet Hus ispliva.
Nije nikakva insajderska nego moj dojam, ali mislim da sam u pravu.
Nije nikakva insajderska nego moj dojam, ali mislim da sam u pravu.
Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑07 jun 2024, 12:54Smrdis ti sa svojim prvim upisima na forumu. Boli nas **** za malog papka kojem ne treba vise ni ime spomenut, a ne nesto vise. Nikad nije ni trebao doci u sarajevo, sramota je sto je uopste bio clan kluba.Neza je napisao/la: ↑07 jun 2024, 12:43Treba saslusati i drugu stranu svakako. On kaze u ovom intervju da ga je Mirvic vracao u ekipu ali da ovaj nije htio. Dakle smrdi ta prica da je prodavao neke taktike.propoklopac je napisao/la: ↑07 jun 2024, 12:30
Ako je otvorio dušu ISKRENO da gledam, ako nije nista drugi put![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Manje-više svi, bilo je na temi jedno 65 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne sirite negativu.
Dobrodosao sefe !!!
Dobrodosao sefe !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ove izjave pojedinaca velikih navijaca Sarajeva koji govore da ce prestati pratiti klub zbog necijeg dolaska, pokazuju kolika je njihova ljubav prema klubu.
Obiljezit ih i yebavat sve najmilije u svakoj prilici, kao onomad robertkokosar koji hladno kaze da nije slavio duplu zbog trenera.
Znaci ako im se ne ugodi i dovede sta ono hoce on bojkotuje klub.
Samo cekicem po celu lupat al nazalost iz anonime je najsigurnije i ostace tamo.
Obiljezit ih i yebavat sve najmilije u svakoj prilici, kao onomad robertkokosar koji hladno kaze da nije slavio duplu zbog trenera.
Znaci ako im se ne ugodi i dovede sta ono hoce on bojkotuje klub.
Samo cekicem po celu lupat al nazalost iz anonime je najsigurnije i ostace tamo.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 14 gostiju.