Škutorčiću koliko gabela ima noćenja turista? Ne hvataj se za Neum i MostarGoskGabela je napisao/la: ↑06 jun 2024, 10:50Ja sam znao da si ti glup, ali da si ovoliko glup to nisam mogao niti pretpostaviti.
Službeni podatak Federalnog ministarstva jeste taj od 50 000 noćenja, znači toliko je prijavljeno.
Drugo, taj podatak od 160 000 posjetitelja na je.benim jezerima je totalno ne relevantan. Zašto?
Zato što ti koji živiš u toj kasabi od Tuzle možeš doći 20 dana zaredom na ta smrdljiva jezera i to će se prikazati kao 20 posjetitelja. Ali glup si ti da to skontaš jbga.
Eto vas svaki dana ovamo u selendri i radite za dnevnicu od 50km. Čuj tuzla
![]()
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Ma ignorisati debila. Gori mi sto mu ista odgovaramo. Sva sreca pa ima ignore lista, da ne moram debila citati...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GoskGabela
- Kontakt:

ajde na dnevnicu u Hercegovinu, evo vam sugrađana masa ovamo radi

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
GoskGabela je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:31što su se kozojebi nadigli, čim im činjenice serviraš.
ajde na dnevnicu u Hercegovinu, evo vam sugrađana masa ovamo radi![]()
![]()

idi kretenu bar do Mostara na izlet
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Miran budi.GoskGabela je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:31što su se kozojebi nadigli, čim im činjenice serviraš.
ajde na dnevnicu u Hercegovinu, evo vam sugrađana masa ovamo radi![]()
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Cinjenica i qrca. Od nedostatka istih poceo kantone porediti debil
Daj molim vas, ne citirajte trola, vidite da je zeljan paznje... I ja bi bio da sam iz Gabele.

Daj molim vas, ne citirajte trola, vidite da je zeljan paznje... I ja bi bio da sam iz Gabele.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Samo kod mene prosle godine preko 250 gostiju van BiH dolazilo, a koliko je drugih koji rentaju stanove.
Sta seljacic zna osim skidati baje sa krompira. Zalo Boze paznje koju je dobio posljednjih dana na forumu, a koju su mu uskratili bliznji i okolina u kojoj je prinudjen protratiti ostatak patrijarhalnog zivota.
Sta seljacic zna osim skidati baje sa krompira. Zalo Boze paznje koju je dobio posljednjih dana na forumu, a koju su mu uskratili bliznji i okolina u kojoj je prinudjen protratiti ostatak patrijarhalnog zivota.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
U nedjelju kad se liga zvanično završi slobodu u forum premier lige.
Nek odmore malo sad će brukanje to su tražili pošto poto premijer liga.
Svaki tuzlak kojem je glavni argumeng da je neko drugi seljačić, je neostvarena površna osoba koja ima samo to, porijeklo i stanovanje trenutno u tz.
U džepu 2km frustriran, Joge poćeraj

Nek odmore malo sad će brukanje to su tražili pošto poto premijer liga.
Svaki tuzlak kojem je glavni argumeng da je neko drugi seljačić, je neostvarena površna osoba koja ima samo to, porijeklo i stanovanje trenutno u tz.
U džepu 2km frustriran, Joge poćeraj
-
- Kontakt:
Cuj Gabela
Koji **** ba, jel normalan lik?

Koji **** ba, jel normalan lik?

-
- Kontakt:
Nemožeš shvatit da i da si rođen u Parizu.Beduin je napisao/la: ↑07 jun 2024, 10:19Samo kod mene prosle godine preko 250 gostiju van BiH dolazilo, a koliko je drugih koji rentaju stanove.
Šta to o tebi govori.
Ništa.
Tako da čim nekig prozivaš da je seljačić ustvari ti si isfrustriran puca te komplex jer ni po čemu nisi bitan.
Slamka spasa ti je ja sam Tuzlok.
Namjerno napisa Tuzlok jer dizat toliko Tuzlu de se ba saberi.
Da opet spominjem da nemate stava i kupe vas za marku smijesni ste likovi.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Kakve to ima veze sa Drinovcima? Ili o kojem smo već selu pričali, nemam pojma
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- Beduin
- Kontakt:
Ne, dizat cu Gracanicu i 500m asfalta 
J3bem vas takve smijesne, kad mi vi pocnete o kompleksima i 2KM u dzepu tacno mi dodje da se hvalim.
Pa de jazavac da dodjem po tebe u tu mahalu i provozam se, otvori prozor i pustit cu ti Refkine ahbabe dok se keslas komsinicama rumenih obraza.
J3bem vas takve smijesne, kad mi vi pocnete o kompleksima i 2KM u dzepu tacno mi dodje da se hvalim.
Pa de jazavac da dodjem po tebe u tu mahalu i provozam se, otvori prozor i pustit cu ti Refkine ahbabe dok se keslas komsinicama rumenih obraza.
075 ❤
075 ❤
Brate moj dobri, znas gdje je Lukavica kod Gracanice, e gore na vrh brda dje medjedi piju kafu sa kokoskama ljudi imaju asfalt.Beduin je napisao/la: ↑07 jun 2024, 11:53Ne, dizat cu Gracanicu i 500m asfalta
Kod mene gore kada skrenes lijevo poslije benzinske jos uvjek putevi kojim tito vodio bombase prema Kozari. Rupe ko dzehenemska kapija.
Ostavite se tih rasprava, bezveze je. Iako moram priznat ide i meni lik na k,da mi nije zena iz Gracanice nagovorio bi mu se, vako ne smijem

De, slobodno ti, ne mora zena znatFKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:35Brate moj dobri, znas gdje je Lukavica kod Gracanice, e gore na vrh brda dje medjedi piju kafu sa kokoskama ljudi imaju asfalt.Beduin je napisao/la: ↑07 jun 2024, 11:53Ne, dizat cu Gracanicu i 500m asfalta
Kod mene gore kada skrenes lijevo poslije benzinske jos uvjek putevi kojim tito vodio bombase prema Kozari. Rupe ko dzehenemska kapija.
Ostavite se tih rasprava, bezveze je. Iako moram priznat ide i meni lik na k,da mi nije zena iz Gracanice nagovorio bi mu se, vako ne smijem![]()

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Stari "ja"bi ga objesio za mu da izmedju Ismeta i Mese, ovaj novi kao da nisam jaRimes87 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:38De, slobodno ti, ne mora zena znatFKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:35Brate moj dobri, znas gdje je Lukavica kod Gracanice, e gore na vrh brda dje medjedi piju kafu sa kokoskama ljudi imaju asfalt.Beduin je napisao/la: ↑07 jun 2024, 11:53Ne, dizat cu Gracanicu i 500m asfalta
Ostavite se tih rasprava, bezveze je. Iako moram priznat ide i meni lik na k,da mi nije zena iz Gracanice nagovorio bi mu se, vako ne smijem![]()
![]()

-
- Kontakt:
Brkate pojmove Gračanica i opština Gračanica.
Živio sam radi posla par godina u Tuzli davno.
Tako da priča o 2km nije bezveze, kuće u mojoj mahali u Gračanici moraš tražit po smrdljivoj Tuzli.
Živio sam radi posla par godina u Tuzli davno.
Tako da priča o 2km nije bezveze, kuće u mojoj mahali u Gračanici moraš tražit po smrdljivoj Tuzli.
-
- Kontakt:
Samo ti slušaj te ahbabe i jesi za njih.Beduin je napisao/la: ↑07 jun 2024, 11:53Ne, dizat cu Gracanicu i 500m asfalta
Ako poželiš pravu muziku dođi u Gračanicu, rock and rol a ne šabanija i Prijovićke.
Baš selo postadoste.
Niste zanimljivi više za godinu se vidimo.
Imat ćemo se čemu smijat godinu dana u Premijer ligi.
- Beduin
- Kontakt:
Ko o cemu, kelja o hvalisanju svoga sela. J3bem vas u taj asfalt i semafor sto ga imate.
075 ❤
075 ❤