Nisi ti onda gledao koliko su bezveze penala dobili, posebno na kraju. Razumljivo jer su teške lakrdije Borca bile u prvom planu sa razlogom. Nemoj zaboraviti da oni nisu nesposobni i da imaju Beusa koji je uvijek tu i koji uvijek može nešto završiti kao onaj nepostojeći penal u Bijeljini u 90 i nekoj minuti gdje su bukvalno titulu uzeli. Samo oni to ne rade ovako ofirno, sa manjim intenzitetom. Svakako ide u prilog to što stvarno imaju kvalitetniju ekipu od Borca i nas pa je njima lakše igrati.Maroon1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:50Zrinjskog nikog ne krade i ove godine da nisu kiksali uzeli bi titulu. Ubijeđen sam da će sljedeće sezone uzet. Kako mi ne znamo a oni znaju nije mi jasnoMortemHz je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:44Napredak se može desiti kada popunimo savez sa našim predstavnicima. Ne ide iz više razloga, to nisu dobri moderni treneri već generalno osobe koje su dolazile iz slabijih klubova i liga bez nekog uspjeha. Sa njima ne možeš očekivati puno. Rožman je izuzetak, mislim da je on najviše od njih uradio.JVVVST je napisao/la: ↑07 jun 2024, 20:07
Nije, ali je dolazak Husrefa = napredak u odnosu na ovog hadalja, koliko toliko. Ako ima ko bolji od Husrefa bujrum.
Ako probas 5 puta sa "mladim modernim" trenerom i ne ide opet, zasto bit zadrt i opet probavati istu formulu? Znas li ko radi iste stvari ocekivajuci razlicite rezultate?
Teško je reći ko će uzeti. Vici očajno trebaju glasovi iz Federacije za novi mandat i jednostavno će morati povući ručnu. Vidiš i sam da je pogazio svoju riječ vezano za novog selektora, prije je jasno govorio da za njega nikada neće biti mjesta u reprezentaciji dok god je on tu i šta bi? Počelo je sa Barbarezom i davanjem ugovora na čak 4 godine a to nikad niko ni približno nije dobio, imao si selektore koji su trajali 2-3 utakmice i sad odjednom ovo.
Morat će praviti još ustupaka i ne vjerujem da će uzeti titulu naredne sezone.
To će se njemu svakako isplatiti, strpi se godinu-dvije, davat će što može i što ne može a bit će na čelu saveza do marta 2029. godine - ljepota.