FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
I ugovor do 2028.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:06Bio sam bar za Sesara optimista da bi mogao biti pogodak, ali eto ipak Husref SD.
Malo mu je to ovlasti, trebali su mu dati i funkciju šefa akademije.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi ti onda gledao koliko su bezveze penala dobili, posebno na kraju. Razumljivo jer su teške lakrdije Borca bile u prvom planu sa razlogom. Nemoj zaboraviti da oni nisu nesposobni i da imaju Beusa koji je uvijek tu i koji uvijek može nešto završiti kao onaj nepostojeći penal u Bijeljini u 90 i nekoj minuti gdje su bukvalno titulu uzeli. Samo oni to ne rade ovako ofirno, sa manjim intenzitetom. Svakako ide u prilog to što stvarno imaju kvalitetniju ekipu od Borca i nas pa je njima lakše igrati.Maroon1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:50Zrinjskog nikog ne krade i ove godine da nisu kiksali uzeli bi titulu. Ubijeđen sam da će sljedeće sezone uzet. Kako mi ne znamo a oni znaju nije mi jasnoMortemHz je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:44Napredak se može desiti kada popunimo savez sa našim predstavnicima. Ne ide iz više razloga, to nisu dobri moderni treneri već generalno osobe koje su dolazile iz slabijih klubova i liga bez nekog uspjeha. Sa njima ne možeš očekivati puno. Rožman je izuzetak, mislim da je on najviše od njih uradio.JVVVST je napisao/la: ↑07 jun 2024, 20:07
Nije, ali je dolazak Husrefa = napredak u odnosu na ovog hadalja, koliko toliko. Ako ima ko bolji od Husrefa bujrum.
Ako probas 5 puta sa "mladim modernim" trenerom i ne ide opet, zasto bit zadrt i opet probavati istu formulu? Znas li ko radi iste stvari ocekivajuci razlicite rezultate?
Teško je reći ko će uzeti. Vici očajno trebaju glasovi iz Federacije za novi mandat i jednostavno će morati povući ručnu. Vidiš i sam da je pogazio svoju riječ vezano za novog selektora, prije je jasno govorio da za njega nikada neće biti mjesta u reprezentaciji dok god je on tu i šta bi? Počelo je sa Barbarezom i davanjem ugovora na čak 4 godine a to nikad niko ni približno nije dobio, imao si selektore koji su trajali 2-3 utakmice i sad odjednom ovo.
Morat će praviti još ustupaka i ne vjerujem da će uzeti titulu naredne sezone.
To će se njemu svakako isplatiti, strpi se godinu-dvije, davat će što može i što ne može a bit će na čelu saveza do marta 2029. godine - ljepota.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa ako nista novi i stari igraci ce konacno znati gdje i za koji klub igraju, ponasanje disciplinu i rad.
Mrzili ili voljeli Husrefa, ili bilo koga od njih, s ljubavlju i rezultatima preuzimaju klub.
Po meni nade i optimizma a prije svega podrske sada treba vise nego za Janeza i potajnog navijaca selje.
Mrzili ili voljeli Husrefa, ili bilo koga od njih, s ljubavlju i rezultatima preuzimaju klub.
Po meni nade i optimizma a prije svega podrske sada treba vise nego za Janeza i potajnog navijaca selje.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Neka, Akademija je ostavljena haveru Rundi, a pomocnik Ćosić, pa ce prije treninga djeca prvo morati kupiti kifle, a onda se baviti loptanjem...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:06Bio sam bar za Sesara optimista da bi mogao biti pogodak, ali eto ipak Husref SD.
Neko poznaje ligu, a neko trgovinu...
Sad kad zazive kampovi po Aljasci, Juznoj Dakoti,Sjevernoj Karolini, vec se nazire neki novi Ado Jahic i stampa mu se dres, samo zavisi koliko ce mu roditelji trehnuti love nasem "SŠ"...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- feniksptica
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Akademija će raditi po najmodernijim standardima i metodama američkih kampova.Vanja8 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:17Neka, Akademija je ostavljena haveru Rundi, a pomocnik Ćosić, pa ce prije treninga djeca prvo morati kupiti kifle, a onda se baviti loptanjem...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:06Bio sam bar za Sesara optimista da bi mogao biti pogodak, ali eto ipak Husref SD.
Sad kad zazive kampovi po Aljasci, Juznoj Dakoti,Sjevernoj Karolini, vec se nazire neki novi Ado Jahic i stampa mu se dres, samo zavisi koliko ce mu roditelji trehnuti love nasem "SŠ"...
Tucaković trener golmana

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ko će biti kondicioni to je pitanje? Bude li Evelin gotovi smo. Ko će biti trener golmana? Puno pitanja malo odgovora.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Neironično, klub koji je bio nadomak ispadanja je doveo i boljeg trenera i SD-a od nas 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Husref nije neki naivko i smoto i zna ligu u dusu. Mozda bas on pomogne Mirvicu da shvati neke stvari
ako ništa kad husref dobije otkaz naredne sezone, neće biti jedan od kandidata.
stonks.
stonks.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Taj Evelin je ja mislim, obavljao sve funkcije u našim strucnim štabovima i u Akademiji, samo nije bio glavni trener.
@Surreal Rahimic ce se učiti kod njih na toj funkciji, meni je glupo za SD dovesti čovjeka sa skoro 50 godina, koji nikad u životu to nije radio.
-
- Kontakt:
ma haj ti to objasni ljudima koji bi milionera otjerali zato sto nema rezultata, a bez njega bi sigurno imali vjerovatno gore nego komsije.Tatamata1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:21Husref nije neki naivko i smoto i zna ligu u dusu. Mozda bas on pomogne Mirvicu da shvati neke stvari
12. igrač kluba iz Titove 38b
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E moj ti, ko još mora dovoditi odvojeno SD.
Mi smo doveli čovjeka koji je sve u jednom. Trener, SD, mentor, trener golmana, kondicioni trener( Jelešković mu sigurno neće biti dio SŠ ).
In Husref we trust

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Tatamata1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:21Husref nije neki naivko i smoto i zna ligu u dusu. Mozda bas on pomogne Mirvicu da shvati neke stvari

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Nema vise dovodzenja indijanci...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:19Akademija će raditi po najmodernijim standardima i metodama američkih kampova.Vanja8 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:17Neka, Akademija je ostavljena haveru Rundi, a pomocnik Ćosić, pa ce prije treninga djeca prvo morati kupiti kifle, a onda se baviti loptanjem...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:06
Bio sam bar za Sesara optimista da bi mogao biti pogodak, ali eto ipak Husref SD.
Tucaković trener golmana![]()
- Maroon1946
- Kontakt:
Logično da nije bolji, ali ako već težimo ka nečem modernijem...Maroon1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:26Lik koji je trener od 2019 i vodio Siroki, Posusje, i GOSK bolji od Husrefa Musemica.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤