Jah AustrijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:17
Probiješ ta brda, kao npr Austrijanci Alpe i vozis 130
Nije ti ni Ceska nesto s autoputevima
Nek prosire po dvije trake na obje strane, to bi bio znatni napredak.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jah AustrijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:17
Ja samo kažem da nije nemoguće moj brate. E sad, dokad će nam to izgledati kao špansko selo, ne znam.alemsa je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:23Jah AustrijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:17
Nije ti ni Ceska nesto s autoputevima
Nek prosire po dvije trake na obje strane, to bi bio znatni napredak.
Yebo majku arapi ludi za Prokoškim jezerom , ovi naši neće normalan put da naprave ne daju par lokalaca što ih voze džipovima za 50 eura
Lol mozda po tvom svatanju/tumacenju, nije nego je takav put brda, krivine, zato ti treba 6 sati do Bihaca. Idi helikopterom k'o Ramo i brzo ces stici, nea Bosna puno vazdusne linije. Odnosno nista nije daleko vazdusnom linijom u Bosni, da i to ne bi pogresno svationumanumaye22 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:20
Ta izjava je u rangu sa Combetovom da Bosna nije mala nego je brdovita, kad bi je poravnali, bili bi ko Amerika.![]()
![]()
K'o u onome filmu dalje nećeš moćiVensanKasel je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:00Yebo majku arapi ludi za Prokoškim jezerom , ovi naši neće normalan put da naprave ne daju par lokalaca što ih voze džipovima za 50 eura![]()
Najgori autoprijevoznik na svijetu kojem je samo para bitna, a autobusi u fazi raspada. Da ne pricam o vozacima koji su nadrkani 24/7 i uglavnom voze ko da su na sicevima kartonske kutije, a ne ljudi. O aferi sa migrantima ne treba ni pricati. Studentska karta, ponavljam, studentska bihac - sarajevo je preko 60km, obicna oko 100km. Do prije godinu i nesto jace je studentska bila 42, normalna oko 60ak (govorim o povratnoj naravno). Koga vi pravite budalom? Meni, kao nekom iz krajine, je sarajevo najdrazi grad na svijetu ali sa ovim smecarima ne bih isao vise taman ga nikad ne vidio
Ma daa, al u Svicarskoj ce mi prijatelj uzet, ovdje kod nas fejkova ko u pricialemsa je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:06Da na taj i mislim, jak je i sto se tice zvuka i bass-a
Vjerovatno ce uzet nesto ovako (za 3-4 stoje):
Ko da si adano iz Tutin il Pazaarleo1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 23:11Najgori autoprijevoznik na svijetu kojem je samo para bitna, a autobusi u fazi raspada. Da ne pricam o vozacima koji su nadrkani 24/7 i uglavnom voze ko da su na sicevima kartonske kutije, a ne ljudi. O aferi sa migrantima ne treba ni pricati. Studentska karta, ponavljam, studentska bihac - sarajevo je preko 60km, obicna oko 100km. Do prije godinu i nesto jace je studentska bila 42, normalna oko 60ak (govorim o povratnoj naravno). Koga vi pravite budalom? Meni, kao nekom iz krajine, je sarajevo najdrazi grad na svijetu ali sa ovim smecarima ne bih isao vise taman ga nikad ne vidio
Iskreno brate, ala-hami.Sage je napisao/la: ↑08 jun 2024, 05:54Ko da si adano iz Tutin il Pazaarleo1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 23:11Najgori autoprijevoznik na svijetu kojem je samo para bitna, a autobusi u fazi raspada. Da ne pricam o vozacima koji su nadrkani 24/7 i uglavnom voze ko da su na sicevima kartonske kutije, a ne ljudi. O aferi sa migrantima ne treba ni pricati. Studentska karta, ponavljam, studentska bihac - sarajevo je preko 60km, obicna oko 100km. Do prije godinu i nesto jace je studentska bila 42, normalna oko 60ak (govorim o povratnoj naravno). Koga vi pravite budalom? Meni, kao nekom iz krajine, je sarajevo najdrazi grad na svijetu ali sa ovim smecarima ne bih isao vise taman ga nikad ne vidio![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.