Ovako su i mene vrijedjali. Cak su me pojedinci progonili po drugim PDF-ovima. Ja sam im oprostioTurkishAirlines je napisao/la: ↑09 jun 2024, 17:53Noke kompjuter![]()
Oprostit im, nisu mogli znati![]()
Ima jos bezbroj poatova gdje sam vrijedjan na sramotan nacin jer sam protiv ovakvog Mirvica. Al brzo se u Sarajevu saznaju informacije. 2-3-4 mjeseca.
Hocemol sad dati podraku Mirvicu?![]()
ZA BOLJE, ORGANIZOVANIJE I JACE SARAJEVO.
MIRVICU ODLAZI !!!
nokee je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:19Ovaj strumf i dalje orgija po temi? Mamu ti natakarim kakve veze ima klub sa represijom mupa?TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 apr 2024, 23:08Podrska.
Klub je izdao navijace FK Sarajeva. To treba da se zna.
MIRVICU ODLAZI.
![]()
Daj ba Morto evo banuj mene majke ti da znam da ima ta opcijarobertkosar je napisao/la: ↑29 apr 2024, 06:27Kupi od Mirvica prava na klub i rijesio si problem. Dovedi Zeku, Zalizanog, Usranog i ostale "legendice" i mirna Bosna![]()
Riki10HZ je napisao/la: ↑15 maj 2024, 11:59Admin treba da banujr ove debile koji dolaze ovdje da unose nemir a predstavljaju se kao navijaci naseg voljenog kluba. Naravno da pozitivna kritika je dopustiva ali pljuvanje po klubu, predsjedniku i igracima je nedopustivo. Pogotovo ako se na to doda fudbalsko znanje koje je ravbo nuli onda je jasno sta se pokusava i o kome je rijec... Previse smo dopustili da raja pljuje ovdje nasu svetinju i pisu svasta. Ima toga i na tribinama poslije prvog loseg poluvremena bude debila koji psuju svima ali i njih raja polako spusta na zemlju i niko im ne suti i ne dozvoljava da lijece svoje licne frustracije. Samo tako mozemo uspjet kao klub svi kao jedan da guramo u pozitivnom a one stvari koje struka odlucuje prepustiti njima uz veliku podrsku navijaca. A moramo to i ovdje pokazat i takve odrstranit jer ovo ne vodi nicemu... Hajmo admine reaguj!!propoklopac je napisao/la: ↑15 maj 2024, 10:03
Ma to su likovi iz bajke, naviklo decenijama pisati otrcane parole, napise jadnik ODLAZI, a i ne zna na kom principu mu radi klub, sta bolan "odlazi mirvicu-tanu", valjda tu vrijedi "prodaj nekom drugom(ako ce ko drugi kupiti)...AVNOJ je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:26Šta je keru, šutiš. Semeće jedno plačenićko.TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:25Mislim da se nikad nije desilo da neko ko nema pobjedu i nema ni igru ostabe trener i da mu se da podrska.
Alal vera.
Mirvicu odlazi.
Najveci krivac stanja u kakvom se nalazimo.
Oprosti im i ti,oni ne znaju sta rade. A nasi su kako god.
Moze ti biti satisfakcija ,sto si dokazao da si intelektualno superiorniji u odnosu na njih.