Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Fudbalski klub Sarajevo postoji zbog navijaca, na kojoj god tribini se oni nalazili. Ne donose navijaci odluke, nego vodstvo klubaRiki10HZ je napisao/la: ↑11 jun 2024, 16:54
Nama svi krivi i svi nesposobni al samo mi navijaci nismo nista lrivi. A u pravo tu lezi dosta krivice. Pa koliko smo igraca unistili ne zna se broj al jok nismo li ba do struke je. Pisam se na sve navijace i botove sa istoka i zapada koji samo pljuju po klubu i sire negativu! Sarajvo le ole umro bi za tebe!
IsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 17:20Fudbalski klub Sarajevo postoji zbog navijaca, na kojoj god tribini se oni nalazili. Ne donose navijaci odluke, nego vodstvo klubaRiki10HZ je napisao/la: ↑11 jun 2024, 16:54
Nama svi krivi i svi nesposobni al samo mi navijaci nismo nista lrivi. A u pravo tu lezi dosta krivice. Pa koliko smo igraca unistili ne zna se broj al jok nismo li ba do struke je. Pisam se na sve navijace i botove sa istoka i zapada koji samo pljuju po klubu i sire negativu! Sarajvo le ole umro bi za tebe!![]()
Nemojte me pogresno shvatiti. Uz @GalileoGalilei, vas dvojica ste mozda i najrealniji forumasi ovdje, ali vas molim da ne napadate navijace.
![]()
Shodno tome, vodstvo kluba je odgovorno za ovaj cirkus kroz koji prolazi klub. U prevodu, Mirvic, Ajla i ove guske iz SFK. Sve je jasno.IsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jun 2024, 17:20Fudbalski klub Sarajevo postoji zbog navijaca, na kojoj god tribini se oni nalazili. Ne donose navijaci odluke, nego vodstvo klubaRiki10HZ je napisao/la: ↑11 jun 2024, 16:54
Nama svi krivi i svi nesposobni al samo mi navijaci nismo nista lrivi. A u pravo tu lezi dosta krivice. Pa koliko smo igraca unistili ne zna se broj al jok nismo li ba do struke je. Pisam se na sve navijace i botove sa istoka i zapada koji samo pljuju po klubu i sire negativu! Sarajvo le ole umro bi za tebe!![]()
Nemojte me pogresno shvatiti. Uz @GalileoGalilei, vas dvojica ste mozda i najrealniji forumasi ovdje, ali vas molim da ne napadate navijace.
![]()
BHFreak je napisao/la: ↑11 jun 2024, 17:26Najbolje da ode Mirvic i da ko Zeljo prosimo. Ja sam se svadjo sa ljudima na tribini jer su srali prosle godine Dal-u da je los da je ovo ono, i sad tvrdim najbolji igrac sto smo imali zadnje 2-3 godine. Navijaci su otjerali bas puno dobrih igraca i prave najveci pritisak na igrace.
Neema osobe taj dan da se vratila cistih tena, da ne kazem pantola...
Tako je, ali i one koji su ovo radili u stvarnosti.
Treba i njih kazniti, pogotovo onog ko je objavio sliku. Samo dajemo materijala dusmanima
Sto, da tvoj idol dodje a ???
Ja znam fkt da je ovo budalesanje s moje strane, ali ne mogu ti opisati koja me frustracija i huja drzi kad pomislim kakve ublehe sjede u klubu i koji je to mozak kojem je naumpalo da **** povlaku stavlja u vitrinu sa trofejima i jos da to slika. To pokazuje samo koliko takvima znaci klub,njegova historija,trofeji itd. I od njih ocekivati da rade za dobrobit kluba ma bjezi fujjjTatamata1946 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 18:08Treba i njih kazniti, pogotovo onog ko je objavio sliku. Samo dajemo materijala dusmanima
Trenutno korisnika/ca: egocentrik, Google Adsense [Bot], johntravolta123, juka55, miguelramos, mma_hz, Pena, RodjeniiBrato, SamoDaKazeem, soe, svrakino1921, THEC, Vutra i 117 gostiju.