Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hoce li Meho dovesti i Kenana u Sarajevo? Da bude ubitacni duo : Renan - Kenan.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- svrakino1921
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jun 2024, 14:34Desetaru nemoj nas gurati u kandidate za titulu jer jos nismo zreli za takav poduhvat. Gradimo stadion i pravimo trening kamp u Blagaju cure nam finansije na sve strane. Oko 450 000 smo dali za teren u Blagaju. Kada to sve zavrsimo onda cemo kao najuredjeniji klub u nasoj domovini sami otkopcati slic izvadit hargiju i najavit borbu za titulu. Neka jos malo do tada smo presretni i evropskim utakmicama na tvojoj ljepotici![]()
Ako je odlučeno da ste šampioni
Ima da budete šampioni
Vi trošite koliko god hocete
Da je nama kup da kako odluce na našu stranu
Ja bih bio presretan
Ako je odluceno - morate uzet titulu - nema to sad necu
UZIMAJ I ŠUTI
Imaš li ti šta drugo pisati osim Sarajeva ?Virtu4l je napisao/la: ↑11 jun 2024, 15:44Leterme se oglasio čisto da imaju nešto za navijače dok se ne riješe cirkusi koji se dešavaju unutar kluba. Nije baš slučajno on izabran, jedina osoba u klubu koja se koliko-toliko poštuje i čija riječ ima težinu. Svašta nešta je izjavio, ali ništa nije rekao. Vidjećemo hoće li on produžiti ugovor kad završi ono po šta su ga poslali, za nekih mjesec dana.
Ajla se i dalje pita za sve.
- svrakino1921
- Kontakt:
url=https://postimg.cc/TK2Zd99N]
[/url]

Ako cemo realno i ljudski Velež je zaslužio titulu davno
Mislim da je bila 87' bivša Yuga bila
Najbolji su bili al Zvezda nije dala
Tuce - Jurić - Kajtaz - ukrali im titulu
I tad se nisu nešto bunili - evo i ovdje sve i jedan forumaš Rođenih neće tako titulu - hoce pošteno
Ako su dogovorili gore da Vico bude predsjednik naredne 4 godine a da se glasa za njega i zato da Velež bude šampion
Uzimaj to i ulazi u grupe Konferencijske lige i gotovo
RESPECT ROĐENI

Ako cemo realno i ljudski Velež je zaslužio titulu davno
Mislim da je bila 87' bivša Yuga bila
Najbolji su bili al Zvezda nije dala
Tuce - Jurić - Kajtaz - ukrali im titulu
I tad se nisu nešto bunili - evo i ovdje sve i jedan forumaš Rođenih neće tako titulu - hoce pošteno
Ako su dogovorili gore da Vico bude predsjednik naredne 4 godine a da se glasa za njega i zato da Velež bude šampion
Uzimaj to i ulazi u grupe Konferencijske lige i gotovo
RESPECT ROĐENI
Čisto da vidite zašto je najgluplji od sve djece.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Žižović

Ima li neko informacije koje igrače vuče za sobom?

Ima li neko informacije koje igrače vuče za sobom?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Kad bi imao opcije Kodro ili Zizovic, izabrao bih Zizovica.
-
- Kontakt:
Pa i bolji je trener. Uz duzno postovanje prema Kodri, liku je sest banki i najveci trenerski uspjeh je sto mu je Vico dao da vodi reprezentaciju tri dana.Hansestadt je napisao/la: ↑11 jun 2024, 18:03Kad bi imao opcije Kodro ili Zizovic, izabrao bih Zizovica.
Zadnja izmjena: upohaluhizugnimda, dana/u 11 jun 2024, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Samo jedna mala ispravka, vjerovatno ti se omaklo tipkajuci. Zeljo je prokockao sansu i krenuo u sunovrat u periodu 2019-2021 kada se pojavila ekipa koja se lazno predstavljala kao spasioci i pucem otjerala ljude koji su udarili temelje ozbiljnom funkcionisanju kluba gdje je sve manje i manje bilo prostora za mesetarenje, talove, parazitiranje na racun kluba.... moras biti oprezniji tipkajuci, pratioci bi mogli izvuci pogresne zakljucke iz tvojih postova.Virtu4l je napisao/la: ↑11 jun 2024, 16:27Najlakše je vaditi se na politiku i vanjske faktore. Zrinjski radi šta hoće jer su posložili klub, napravili neki red, pronašli finansijera (uz pomoć politike), rade u okruženju u kojem je dosta manji pritisak i apsolutno zasluženo su tu gdje jesu. To su uostalom i dokazali nastupima u Evropi. Pričamo realno, ostavimo animozitete po strani.AlemC85 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 15:50Hajmo posteno reci i priznati da je pad naseg fudbala, rezultat previranja u oba Sarajevska kluba i zato Borac i Zrinjski rade sta hoce uz pomoc politike. Svako ko misli da se jedan Velez, koji tek sada lici na klub, da se ovom dvojcu moze suprotstaviti, taj je nerealan. Toliko.
Ni u ludilu ih ne bih stavljao u istu ravan sa Borcem. To je neuporedivo.
Sarajevski klubovi su isto tako dvije totalno različite priče.
FK Sarajevo je dobio priliku o kojoj ostali sanjaju, dočekali su deda mraza, ali neznanje, egoizam i pohlepa su ih doveli tu gdje su danas. Imali su bolju startnu poziciju od svih klubova u ligi, pa i Zrinjskog, imali su ljude u savezu, bazu navijača, ali nisu imali znanje. Uvijek su imali pogrešne ljude na pogrešnom mjestu, tako je i danas. S tim da danas imaju vlasnika egomanijaka koji ne zna šta radi i koji ne uči na greškama. Danas je klub u neuporedivo lošijem stanju nego kad je on došao, administrativno, igrački, ma u svakom mogućem smislu.
Željo kao Željo, vazda kokuzi, još od 1921. godine. S tim da smo mi našu šansu prokockali u periodu 2016-2018, kada je klub imao novac, kada su se prodavali igrači, kad si svako malo dobijao milione od Džeke, e tu smo zakazali. Omladinski pogon koji je bio najveći generator prihoda je uništen, zbog ličnih nesuglasica su se podijelili navijači, titule su se gubile na smiješan način i na kraju smo isto tako dobili ovo što imamo danas.
U stručnom štabu onaj sa meridianovog podcasta. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Bez zayebancije, nije ovo 2014, a nema nekog ni uspjeha od tada. Mehaga je za penzije.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑11 jun 2024, 18:11Pa i bolji je trener. Uz duzno postovanje prema Kodri, liku je sest banki i najveci trenerski uspjeh je sto mu je Vico dao da vodi reprezentaciju tri dana.Hansestadt je napisao/la: ↑11 jun 2024, 18:03Kad bi imao opcije Kodro ili Zizovic, izabrao bih Zizovica.
Cuj Zizovic
Nece oni sa njim proci nijedno kolo u Evropi, cak i kao nosioci. Dajem mu rok do oktobra.

Nece oni sa njim proci nijedno kolo u Evropi, cak i kao nosioci. Dajem mu rok do oktobra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja do septembra jer ćemo dotad ispasti iz Evrope i zbog "umora" fasovati i u ligi.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- RollingPaper
- Kontakt:
Žižović je odličan trener.
-
- Kontakt:
Momak je ogranicen poput balkona. Vise mi ga nije zanimljivo ni podjebavati
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma kao trener je taraba zesca, tu nema sta. S te strane je dobro sto njega Aylah dovodi. Nije taldzija i kriminalac kao Rozman i Ibricic (valjda nece sina dovest?), bar s tim mogu biti zadovoljni. U svakom slucaju, jako kratko ce se zadrzati na klupi.Hansestadt je napisao/la: ↑11 jun 2024, 18:15Bez zayebancije, nije ovo 2014, a nema nekog ni uspjeha od tada. Mehaga je za penzije.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑11 jun 2024, 18:11Pa i bolji je trener. Uz duzno postovanje prema Kodri, liku je sest banki i najveci trenerski uspjeh je sto mu je Vico dao da vodi reprezentaciju tri dana.Hansestadt je napisao/la: ↑11 jun 2024, 18:03Kad bi imao opcije Kodro ili Zizovic, izabrao bih Zizovica.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Kodru sam smatrao karakternom osobom, mislio sam da je neko ko drži do sebe obzirom na to kakvu je imao karijeru i da je uvijek djelovao onako gospodski.
Međutim ovo što radi posljednjih godina se graniči sa mazohizmom. U redu je da te neko jednom prevesla, ali da to ponavljaš više puta, e onda je do tebe. Vidjećemo.
Međutim ovo što radi posljednjih godina se graniči sa mazohizmom. U redu je da te neko jednom prevesla, ali da to ponavljaš više puta, e onda je do tebe. Vidjećemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bit će zanimljiva suradnja malog miša Stefana Pupovca sa Žižom.
Ovaj ga je konstantno u podcastu sprdao kao trenera.
Ovaj ga je konstantno u podcastu sprdao kao trenera.

...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar