Nema ni meni, mada ima onda logike ona prica za Husrefa da ce manje vise dobiti gotov strucni stab
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- TurkishAirlines
Al mi se nasli ismijavati Gatuzu i Hajduku 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Na kraju ce doci neko sasvim deseti, koga nisu spominjali ni mediji ni insajderi.
Xavi je slobodan.
Jbg ljudi samo od clanarina mogu Gatusa placati, mi od clanskih mozemo par puta pecenje Elvedinu Sakicu prirediti
- NisamInSajder
- Kontakt:
Frane je u Dinamo u akademiji kondicijski trener, nedavno postao i voditelj tog kondicijskog sektora u akademiji. A i privatno sprema u Zagrebu razne sportiste. Ne vjerujem da dolazi, jedino ako će doći sa novim trenerom.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 12 jun 2024, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nemamo trenera.
Nemamo sportskog direktora.
Imamo direktora al na ugovor od 90 dan.
Nemamo pola akademije
I da, imamo jednog beka, Durakovica ne racunam.
Na hajr.
Nemamo sportskog direktora.
Imamo direktora al na ugovor od 90 dan.
Nemamo pola akademije
I da, imamo jednog beka, Durakovica ne racunam.
Na hajr.
Frano Leko bio kondicioni dok su treneri klubova bili:
Zlatko Dalić
Zoran Mamić
Pedro Emanuel
Ivan Leko
Juan Carlos Garrido
Milan Macala
Željko Sopić
Macala je za nas
Zlatko Dalić
Zoran Mamić
Pedro Emanuel
Ivan Leko
Juan Carlos Garrido
Milan Macala
Željko Sopić
Macala je za nas

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Sometimes maybe good sometimes maybe shit samo eto što u Hajduku može biti good a kod nas je shit situacija uvijek
Hajduk na clanarinama zaradio 1 500 000 eura. Haman bi nam to bilo dovoljno da pokrijemo ono sto se isplatilo ekipi iz Domazala u ovih par mjeseci.
Hvala svima koji su bili uz nas u ovoj izazovnoj sezoni. Na kraju smo došli do osnovnog cilja ali smo svjesni da nismo u potpunosti zadovoljlili očekivanja naših vjernih navijača i do kraja ispunili potencijal ekipe i kluba", za SportSport.ba je istakao Rožman.
Hvala upravi na povjerenju, velika hvala svim zaposlenicima od ljudi koji su održavali terene, ekonomima, team manedžeru, našem medicinskom timu, mom stožeru i sportskom direktoru. Svim igračima želim velike karijere, svi do jednog su pokazali puno kvalitete i karaktera i dio mog srca ostaje sa njima i vjerujem da oni imaju sve što treba da ovaj veliki klub odvedu do vrha. Hvala PR službi za jako korektan i profesionalan odnos", govori Rožman.
Na kraju je istakao da i pšored toga što im se putevi razilaze, Sarajevo će u njemu imati iskrenog navijača.
"Iako nam se danas sportski putevi razilaze, klub ce u meni imati iskrenog navijača", zaključio je sada već bivši trener Sarajeva.
- luckystrike
- Kontakt:
Da sam ja neko, gledao bih da dođem do Xavija, pitao bih ga za Juan Antonio Samarancha, objasnio mu ko smo šta smo... šta nas je sve tralo... al' ko nam malo da, mi puno uzvratimo. Sutra bi škole i ulice nosile tvoje ime, džamije, djeca... ma dala bi se dogovoriti jedna sezona na empatiju i emocije...
Kakve clanarine ?? Za clanarine moras imati hype. Ekipu,zvijezde,rezultate ,najave i tako godinama. Mi smo 3x cetvrti u ovom jadu od lige. Ekipu imamo kao da smo je u Ustikolini ,pred granapom nahvatali.
Investitori moraju investirati,pa se onda mogu nadati clanarinama. Oni ganjaju trenera od 4k eura
Mi tavorimo godinama,nezanimljivi smo,dobro i ovo imamo. Realno dosta nam je. Mjera.

Investitori moraju investirati,pa se onda mogu nadati clanarinama. Oni ganjaju trenera od 4k eura

Mi tavorimo godinama,nezanimljivi smo,dobro i ovo imamo. Realno dosta nam je. Mjera.
Ismir je od početka bio za to da Rožman ostane. On je na početku i pristao, međutim presudilo je što je Ibricic otjeran, po mom mišljenju je napravio veliku grešku što je odlučio otići a i žao mi je sto smo ostali bez dobrog trenera. Idemo dalje sa Kodrom, treba se pripremati za Evropu
Hoces da te evander zgazi kamionom Rad-a kojeg vozi?

Botovska ekipa na okupu.
Je li Razman ostaje, sta kazu tvoji izvori?
Nekad smo ovdje imali botine Majkla, Zipa, sad je tu ovaj Tele i Galielio. Kako su Zip i Majkl nestali odlaskom tadasnje uprave, tako ce i ovi otici, opet ce doci neki novi, koji ce po zadatku pisati i hvaliti sve sto neka nova uprava radi. Prepisano iz politickog svijeta.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 jun 2024, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nema nigdje ovoliko budala ko ovdje na ovom forumu
Ne mislim nista u negativnom smislu, samo se ibretim kako ste ludi
Ne mislim nista u negativnom smislu, samo se ibretim kako ste ludi
Trenutno korisnika/ca: Dave, ErosViverosViv i 37 gostiju.