Haris Hajradinović: “Zoran Zekić je vrhunski motivator uvijek gladan pobjeda!"
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Hvala Allahu, može se fino zaspati - ako sam nekog uvrijedio prethodni period, neka halali.
Samo na hajr, hajde Zoki. Prepao sam se tačno one priče oko Nedima.
Samo na hajr, hajde Zoki. Prepao sam se tačno one priče oko Nedima.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Igrajuci 4-2-3-1, izbacio je sa Osijekom PSV 2017 god. bez primljenog gola, kasnije u play-offu EL u istoj formaciji, ispali od bečke Austrije zbog gola manje u gostima. Vidjecemo, nek mu je sretno, ja sam zadovoljan izborom.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:06Trener - sportski direktor, vrlo vjerovatno.
Haj da i ovo vidimo . Nastavljamo šibat sa 3 nazad. Zekić će se svkako početi tjerati nakon 3 utakmice jer niti u jednoj neće biti ista formacija, a pogotovo što niti jedna neće biti 4231.
- luckystrike
- Kontakt:
S obzirom da sam najavljivao Husrefa, a na osnovu informacija s izvora, želim se prije svega izviniti. Saznat ću uskoro sigurno i gdje je tačno došlo do kuršlusa.
Novom treneru želim dobrodošlicu i svu sreću ovog svijeta, te da ako već ne budemo šampioni barem imamo sadržaj
Ne znam koliko je mjerodavno, ali statistika s tm u smislu ppg mu i nije neka.
Novom treneru želim dobrodošlicu i svu sreću ovog svijeta, te da ako već ne budemo šampioni barem imamo sadržaj

Hoće li neko banovati ovog smećara?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Piše da dolazi zajedno sa svojim članovima stručnog štaba.
Zna li neko malo više o tome?
Ko mu je do sad bio u SŠ?
Očigledno će Leko biti kondicioni.
Zna li neko malo više o tome?
Ko mu je do sad bio u SŠ?
Očigledno će Leko biti kondicioni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sretno SŠ, sad je vrijeme za kuravele da lete iz kluba. Amin
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hvala braco na objasnjenju
nek i nama i njemu bude hairli
nek i nama i njemu bude hairli
Sve razumijem ali da nekome toliko smeta što nije Husref a čovjek vodio 5 puta znači i nema generacije da ga nije gledala na klupi i sada oni seru jer je Zekić trener.... Nevjerovatno stvarno da se neko stavlja ispred kluba i smijem garantovati da će ti isti jedva čekati, da ne kažem navijati, da se loše krene da mogu pričati kako ovo sa Husrefom ne bi bilo bla bla bla 

Nadam se da je vec analizirao otprilike gdje skripi, gdje se trebaju dovesti novi igraci jer je ovo dolazak prakticno 5 do 12. Sretno novom sefu. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sretno Zorane!
Samo nek nije Husref
Samo nek nije Husref

Logicno

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Molim vas sad jednom pametno bez dizanja euforije opet
U tisini raditi bez bombasticni najava.Podrsku pokazati u Evropi sa 20.000 ne u medijima.Zna se vrlo dobro sta je cilj u ovoj sezoni!
Pretpostavljam da cemo ostati u 352.Treba dati covjeku i mogucnost povratka igraca koji su na posudbi,mozda mu neko bude odgovarao.Bekove dovesti,stopera,veznjak
Sportski direktor nam ne treba.Leterme i Zekic su dovoljni po meni.SD moze samo dovesti do nesporazuma
Sarajevo!
U tisini raditi bez bombasticni najava.Podrsku pokazati u Evropi sa 20.000 ne u medijima.Zna se vrlo dobro sta je cilj u ovoj sezoni!
Pretpostavljam da cemo ostati u 352.Treba dati covjeku i mogucnost povratka igraca koji su na posudbi,mozda mu neko bude odgovarao.Bekove dovesti,stopera,veznjak
Sportski direktor nam ne treba.Leterme i Zekic su dovoljni po meni.SD moze samo dovesti do nesporazuma
Sarajevo!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 jun 2024, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
- Proveo sam lijep period u Sarajevu i drago mi je što me poslije toliko godina nisu zaboravili. Radi se o najvećem klubu u Bosni i Hercegovini, vrijednom svakog poštovanja, koji ima i sjajne navijače.
– Da bi sad došao u Sarajevo, moraš se dati 200 posto u taj posao, mijenjati klimu, energiju, igrače… Mora se više obratiti pažnja na mlađe jer je to jedini ispravan put kojim moraju ići kako klubovi u BiH, tako i u Hrvatskoj. Naravno, uz mlađe, da imaš i trojicu-četvoricu iskusnijih i kvalitetnijih.
Tako je govorio prije 2 godine.
Inače svaki drugi interviju je spominjao nas klub i period igranja kod nas.
– Da bi sad došao u Sarajevo, moraš se dati 200 posto u taj posao, mijenjati klimu, energiju, igrače… Mora se više obratiti pažnja na mlađe jer je to jedini ispravan put kojim moraju ići kako klubovi u BiH, tako i u Hrvatskoj. Naravno, uz mlađe, da imaš i trojicu-četvoricu iskusnijih i kvalitetnijih.
Tako je govorio prije 2 godine.
Inače svaki drugi interviju je spominjao nas klub i period igranja kod nas.
Evo da se pospem pepelom. Zoka nije prospect i neće se učiti na nama. Mislim da je bolji malo čak i od Džene.hazarder je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:38Naravno da je bolje nego da nam sad u 5 do 12 izmisle nekog prospecta da se uči na nama. Ne znam jedino kako bi problem oko licence zaobišli al' vjerujem da je i to izvedivo.Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:35Najbolja prelazna opcija a ne nazor trenera traziti, bolje ce kladionicar odradit evropu nego svi koji se pominju... I onda prvo klub reorganizovati pa naci trenera.

Nek' mu je sretno a i nama s njim!
Nije zato sto je vodio neke ekipe koje su se borile za opstanak, npr. Osijek se 2015 borio za opstanak, sljedecu sezonu izborio europu i svake naredne, vodio one Madjare, prvi dio sezone neki drugi trener bio skoro sve izgubio, Zekic je imao pobjede, ali niie uspio izboriti opstanak, sa Šerifom mu je dobar ppg logicno i ima s njima osvojenu titulu i dva kupa, Slaven isto vazda borba za opstanak, jedino mi je Partizani upitnik, sve u svemu ja prezadovoljan, tesko ce i jedan trener iz nase lige doci do nivoa da vodi Šerifluckystrike je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:20S obzirom da sam najavljivao Husrefa, a na osnovu informacija s izvora, želim se prije svega izviniti. Saznat ću uskoro sigurno i gdje je tačno došlo do kuršlusa.
Zadnja izmjena: Pena, dana/u 13 jun 2024, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Zoran ozbiljan mangup, prava priča. Odličan trener, između ostalog i trofejan. Super!!!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
On je u Partizaniju baš fino odradio Europu, kasnije je bilo malo turbulencija, ali ne bi otišao da Osijek nije otkupio njegov ugovor za 100.000€.Pena je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:43Nije zato sto je vodio neke ekipe koje su se borile za opstanak, npr. Osijek se 2015 borio za opstanak, sljedecu sezonu izborio europu i svake naredne, vodio one Madjare, prvi dio sezone neki drugi trener bio skoro sve izgubio, Zekic je imao pobjede, ali niie uspio izboriti opstanak, sa Šerifom mu je dobar ppg logicno i ima s njima osvojenu titulu i dva kupa, Slaven isto vazda borba za opstanak, jedino mi je Partizani upitnikluckystrike je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:20S obzirom da sam najavljivao Husrefa, a na osnovu informacija s izvora, želim se prije svega izviniti. Saznat ću uskoro sigurno i gdje je tačno došlo do kuršlusa.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka