Je li se pavlaka među trofejima i požarni put preko slike osvajača kupa pripisuje onim isto pod dijagnozom F, ali izbrisane iz MKB?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Je li se pavlaka među trofejima i požarni put preko slike osvajača kupa pripisuje onim isto pod dijagnozom F, ali izbrisane iz MKB?
Daj saberi se, pogledaj kakve stopere pravi zvezda, partizan, dinamo i izvoze u evropu pa uporedi sa celikom..BordoSaga2 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:20Celik nije kalibar Mujakica, Celik je daleko jaci kalibar i potencijal kakvog ova liga nije imala na poziciji stopera.fks74 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:03Ne treba ga još prodavati.belosevic23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 18:55
Dati jos i Traku gratis..iskreno Celik nije kalibar npr Mujakica ili Djokanovica
Pa ne znam bas. Da bi igrao lige 5 pa cak i lige 7-8 po kvaliteti moras imati prvo kapacitet pluca, fizicke predispozicije, oporavak... A onda vremenom ispunjavati komplikovanije takticke zamisli i biti disciplina i rad 24h.HeraklitMracni je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:24Mi kojeg god talenta imamo toliko je dobar da ga liga nikad nije imala , ovaj je 100 za kojeg se tako govoriBordoSaga2 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:20Celik nije kalibar Mujakica, Celik je daleko jaci kalibar i potencijal kakvog ova liga nije imala na poziciji stopera.
Pena ne bi trebao da ide. Talenat je neosporan ali nije se još uklopio u stil igre i saigrače. Evo recimo pogledajte Demirovića u repki i njegovu statistiku. Da je takav igrač sa takvom statistikom kod nas davno bi dobio nogu, a neminovno je da je lik ubica i to pokazuje u klubu za koji igra. lpMorpheus je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:43Neka ide, mislio sam da će se uozbiljiti ali tanko Boga mi, tanko, razočarenje je. Samo šteta što je pod dugačkim ugovorom. Zekić se pita i treba da se pita.![]()
E haj mu ga znaj koja nomenklatura obuhvata papanluk.MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:48Je li se pavlaka među trofejima i požarni put preko slike osvajača kupa pripisuje onim isto pod dijagnozom F, ali izbrisane iz MKB?![]()
Iz dženneta izašaoscholsey je napisao/la: ↑13 jun 2024, 20:05E haj mu ga znaj koja nomenklatura obuhvata papanluk.MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:48Je li se pavlaka među trofejima i požarni put preko slike osvajača kupa pripisuje onim isto pod dijagnozom F, ali izbrisane iz MKB?![]()
![]()
To ne znam, al zato znam lijek - prut. To je i dijagnostika i terapija i prevencija, ma sve, univerzalno.. kao Paracetamol.![]()
![]()
Od čovjeka pravi insana.
Dje si buraz, evo ja kod Zrne narucio 5746 -tu turu...MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jun 2024, 20:12Iz dženneta izašaoscholsey je napisao/la: ↑13 jun 2024, 20:05E haj mu ga znaj koja nomenklatura obuhvata papanluk.MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jun 2024, 19:48Je li se pavlaka među trofejima i požarni put preko slike osvajača kupa pripisuje onim isto pod dijagnozom F, ali izbrisane iz MKB?![]()
![]()
To ne znam, al zato znam lijek - prut. To je i dijagnostika i terapija i prevencija, ma sve, univerzalno.. kao Paracetamol.![]()
![]()
![]()
Brat moj, inače dobar, sve ok?
Ma ne treba ocekivati cuda, pogotovo ne na pocetku. Svakako moj favorit od svih opcija al opet kazem, trebati ce neko vrijeme. Evo dosao je na vakat pa bujrum.Seipronto je napisao/la: ↑13 jun 2024, 21:20https://www.youtube.com/live/8Uist6SBEL ... r7AfiGaqvE
Poslušajte na 09:50, e ovo nama treba, strog trener sa autoritetom a moderna napadačka filozofija fudbala još pazi na psihu igrača pa neće biti bojkota od strane balerina, aBd bit će ovo fantastično, nema sumnje...
LegendoPitar6785 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 21:30Ismire Mirvicu hvala tebi za sve, al neces ti nama zabranit da te pitamo jer vecina ovde nas (upravu si ima nekoliko masinivodja uz kadindola) al kao sto sam rekao mi volimo FK SARAJEVO VISE DUZE NEGO TI.. Tebije FK SARAJEVO BIZNIS NAMA LJUBAV I TI NEMAS PRAVU DA NAMA GOVORIS STA CEMO
MISLIT..
Pito sam te jesil ti ikolko vlasnik upravljackih prava (kao sto si rekao nasi novinari su neznalice i nezelim da vjerujem sta pisu negdje dasi vecinski negdje manjinski nekad 50/50 danas procita da si stjuardesa od neke skupine ljudi
Ako si vlasnik kluba da te nasavjetujem moras bit ostar ne ko neka kamilica il beba.
**** Mater svakom igracu koji zabusava JAVNO
AKO TI JE LAKSE MOZES NAC NA YOUTUBE KAKO ZDRAVKO MAMIC TO RAD
IGRACI SE PONASAJU PREMA TEBI KO PREMA AUTOMATU STO IZBACA PARE..
Stavi u taj **** ugovor bonuse a olisima (igracima) daj platu da mogu kupit kiflu isto za ss
Plata 200 km mjesecno bonusi 150 k km po glavi za prvi 75 k km za drugo mjesto
Sjecam ga se ja, sto ti kazes ne toliko igrom koliko nekim drugim stvarima.
Trenutno korisnika/ca: Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90 i 25 gostiju.