Ma slušaju, dobro je sve. Moram u julu za BIH, nećeš vjerovati, ne vidi se fino pečat ambasade na jednim od papira, a za nostrifikaciju diplome.
@Vanja, ako vjeruješ nisam ni dolazio, evo kako sam naveo u julu dolazim. Jbg, viša sila.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma slušaju, dobro je sve. Moram u julu za BIH, nećeš vjerovati, ne vidi se fino pečat ambasade na jednim od papira, a za nostrifikaciju diplome.
Znaci mogu ici od Zrne, jbga do jula jos jedno 3500 tura bi morao naruciti...MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:00Ma slušaju, dobro je sve. Moram u julu za BIH, nećeš vjerovati, ne vidi se fino pečat ambasade na jednim od papira, a za nostrifikaciju diplome.
@Vanja, ako vjeruješ nisam ni dolazio, evo kako sam naveo u julu dolazim. Jbg, viša sila.
Nemoj brate, znaš da puno kafe ispere insanaVanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:03Znaci mogu ici od Zrne, jbga do jula jos jedno 3500 tura bi morao naruciti...MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:00Ma slušaju, dobro je sve. Moram u julu za BIH, nećeš vjerovati, ne vidi se fino pečat ambasade na jednim od papira, a za nostrifikaciju diplome.
@Vanja, ako vjeruješ nisam ni dolazio, evo kako sam naveo u julu dolazim. Jbg, viša sila.![]()
Po cemu je Zekic u rangu Jakira, ne razumijem ? Jakir je realno nekoliko levela iznad Zekica.bosnas_ je napisao/la: ↑13 jun 2024, 21:51Zekic je trener u rangu sa Jakirovicem iz Dinama, njegovim dovođenjem Uprava kluba je potvrdila da ima sampionske ambicije u narednoj sezoni. Sad su na redu pojacanja tj odlasci/dolasci.. dobro je da pare nisu problem, ali treba dobro vidjeti koji igraci nisu, odnosno jesu za f.k. Sarajevo.
Zekic je uzor trenerski Jakiru I kad je on postajao trener on mu je bio mentor. Malo upratite odnose. Ne kazem ja da je Zekic trenutno bolji trener ali imao je veliki impakt u formiranju Jakira.Lucas je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:29Po cemu je Zekic u rangu Jakira, ne razumijem ? Jakir je realno nekoliko levela iznad Zekica.bosnas_ je napisao/la: ↑13 jun 2024, 21:51Zekic je trener u rangu sa Jakirovicem iz Dinama, njegovim dovođenjem Uprava kluba je potvrdila da ima sampionske ambicije u narednoj sezoni. Sad su na redu pojacanja tj odlasci/dolasci.. dobro je da pare nisu problem, ali treba dobro vidjeti koji igraci nisu, odnosno jesu za f.k. Sarajevo.
Apsolutno. Od A do Z.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:53Ja sam siguran da on moze nesto napraviti, ali potrebni su mu pravi uslovi i ambijent, jer para nam ne fali. Nama i dalje prioritet treba biti da se sredi organizacija unutar kluba.
Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 22:46Ma dobili smo pravog trenera, nadam se da ce ostati barem dvije sezone da pokaze sta zna
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], BungaBum, Fudo, JavierBosnia, juka55, OsmanhodzicBuco, perodeformero, plisek, rimljanin90, SamoDaKazeem i 93 gosta.