InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jun 2024, 00:40
harden je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:08
nebeskasila je napisao/la: ↑13 jun 2024, 21:46
Vjerujem da ce 90% firmi podrzati klub.
Ti zivis onda u teskoj zabludi iskreno, evo otidji u 5 firmi, 4 nece da cuju za Jedinstvo. Vi niste svjesni koliko je ovaj klub prevario gradjane i niko ne vjeruje vise i ne da marke.
BH Telecom ti dadne 5 hiljada, o cemu da pricamo vise... od sponzora nema nekih para i na to zaboravite. Ja sam licno volonterski probao zavrsiti ugovore sa nekim firmama gdje imam dobra poznanstva, vecina je prevarena nekad prije i nece sada nista. Ako mislite da je to do Hasana, Alje, nekog treceg, ko god bio predsjednik ili u upravi, varate se. Kazem probajte sami pa cete cuti odgovore.
Hardene brate moj nije to bas tako, ti si pametan momak znas da je sve interes, mislim da me razumijes…
Telecom svima daje malo to im je poslovna politika, moras se pmiriti da su ti ljudi u upravi nesposobni i da si ti za razliku od njih makar pokusao
Ne slazem se da se ne pokusava, znam i iz prve ruke da se pokusava ali ne ide sve tako brzo. Evo vidite da ljudi rade iako je sezona zavrsila, radi se na igrackom kadru, pripreme za sljedecu sezonu... koliko je to zadnjih predsjednika/ uprava radilo???? NULA ZNAS I TI SAM. Zavrsi se sezona, kljuc u bravu do mjesec dana pred pocetak sljedece. Tad se krece prositi prvo za struju i vodu kojih nema u klubu, pa prosis za ostalo onda, dovodis 15 novih igraca.
Samo nama treba 10 ovakvih kao Hasan, Aljo itd koji posteno i VOLONTERSKI rade iz ljubavi prema klubu i bez licnih interesa.
Ima ih sto su jednom dosli pokupili smece na tribini, uslikali se i sad to 5 godina objavljuju kao dokaz ljubavi, a dok su bili dio uprave mlijeko iz kluba nosili kuci

nemoj molim te da pricamo sad o svemu sto je bilo i koliko je trenutni rad kakav god bio hiljadu puta bolji od zadnjih xx godina. Ko god misli da je lako, eno ljudi siroke ruke ce prihvatiti bilo kakvu pomoc.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "