NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Na kraju,krajeva de malo razmislite kakve benifite i koristi ima taj npr komrad ili VIK da bude sponzor kluba i da njegova reklama stoji na stadionu ?
On od tog ne moze profitirati,zakonski ne moze!
On je tu da radi samo za javno dobro..
On od tog ne moze profitirati,zakonski ne moze!
On je tu da radi samo za javno dobro..
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Hardene brate moj nije to bas tako, ti si pametan momak znas da je sve interes, mislim da me razumijes…harden je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:08Ti zivis onda u teskoj zabludi iskreno, evo otidji u 5 firmi, 4 nece da cuju za Jedinstvo. Vi niste svjesni koliko je ovaj klub prevario gradjane i niko ne vjeruje vise i ne da marke.
BH Telecom ti dadne 5 hiljada, o cemu da pricamo vise... od sponzora nema nekih para i na to zaboravite. Ja sam licno volonterski probao zavrsiti ugovore sa nekim firmama gdje imam dobra poznanstva, vecina je prevarena nekad prije i nece sada nista. Ako mislite da je to do Hasana, Alje, nekog treceg, ko god bio predsjednik ili u upravi, varate se. Kazem probajte sami pa cete cuti odgovore.
Telecom svima daje malo to im je poslovna politika, moras se pmiriti da su ti ljudi u upravi nesposobni i da si ti za razliku od njih makar pokusao
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Dolazili su radnici Komrada nekad i cistili istocnu tribinu kad je bila havarija, samo nece oni doci sami od sebe.
Radnici VIK prali tribine.

Ima itekako koristi, nije samo finansijska korist dobra. Jedinstvu treba sve sto moze dobiti.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne slazem se da se ne pokusava, znam i iz prve ruke da se pokusava ali ne ide sve tako brzo. Evo vidite da ljudi rade iako je sezona zavrsila, radi se na igrackom kadru, pripreme za sljedecu sezonu... koliko je to zadnjih predsjednika/ uprava radilo???? NULA ZNAS I TI SAM. Zavrsi se sezona, kljuc u bravu do mjesec dana pred pocetak sljedece. Tad se krece prositi prvo za struju i vodu kojih nema u klubu, pa prosis za ostalo onda, dovodis 15 novih igraca.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jun 2024, 00:40Hardene brate moj nije to bas tako, ti si pametan momak znas da je sve interes, mislim da me razumijes…harden je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:08Ti zivis onda u teskoj zabludi iskreno, evo otidji u 5 firmi, 4 nece da cuju za Jedinstvo. Vi niste svjesni koliko je ovaj klub prevario gradjane i niko ne vjeruje vise i ne da marke.
BH Telecom ti dadne 5 hiljada, o cemu da pricamo vise... od sponzora nema nekih para i na to zaboravite. Ja sam licno volonterski probao zavrsiti ugovore sa nekim firmama gdje imam dobra poznanstva, vecina je prevarena nekad prije i nece sada nista. Ako mislite da je to do Hasana, Alje, nekog treceg, ko god bio predsjednik ili u upravi, varate se. Kazem probajte sami pa cete cuti odgovore.
Telecom svima daje malo to im je poslovna politika, moras se pmiriti da su ti ljudi u upravi nesposobni i da si ti za razliku od njih makar pokusao
Samo nama treba 10 ovakvih kao Hasan, Aljo itd koji posteno i VOLONTERSKI rade iz ljubavi prema klubu i bez licnih interesa.
Ima ih sto su jednom dosli pokupili smece na tribini, uslikali se i sad to 5 godina objavljuju kao dokaz ljubavi, a dok su bili dio uprave mlijeko iz kluba nosili kuci

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Vidi se razlika sta je Hasan, i tek ce se vidjeti. Iako ne objavljuje koliko para je doslo, koliko proslo kroz klub. Ali vjerujem da to nije samo do njega. Očekujem i da ce naci nekog dobrog sponzora. Rade ljudi svaki dan.
I nije mi jasno ako Emir preuzima klub, zasto Hasan sve ovo radi? A kao dogovoreno da Emir vec dolazi, Hasan je bivsi
I nije mi jasno ako Emir preuzima klub, zasto Hasan sve ovo radi? A kao dogovoreno da Emir vec dolazi, Hasan je bivsi
Pa vjerovatno ce Hasan ostati clan UO, samo nece biti predsjednik. Jos uvijek je predsjednik i dok ne bude sve zvanicno mora covjek raditi. Mislim mora, ne mora, kao sto rekoh mogao je dignuti ruke i otici uvaliti drugom vruc krompir.nebeskasila je napisao/la: ↑14 jun 2024, 01:04Vidi se razlika sta je Hasan, i tek ce se vidjeti. Iako ne objavljuje koliko para je doslo, koliko proslo kroz klub. Ali vjerujem da to nije samo do njega. Očekujem i da ce naci nekog dobrog sponzora. Rade ljudi svaki dan.
Jel mlijeko išlo njemu ili je davao ćukama ?harden je napisao/la: ↑14 jun 2024, 00:52Ne slazem se da se ne pokusava, znam i iz prve ruke da se pokusava ali ne ide sve tako brzo. Evo vidite da ljudi rade iako je sezona zavrsila, radi se na igrackom kadru, pripreme za sljedecu sezonu... koliko je to zadnjih predsjednika/ uprava radilo???? NULA ZNAS I TI SAM. Zavrsi se sezona, kljuc u bravu do mjesec dana pred pocetak sljedece. Tad se krece prositi prvo za struju i vodu kojih nema u klubu, pa prosis za ostalo onda, dovodis 15 novih igraca.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jun 2024, 00:40Hardene brate moj nije to bas tako, ti si pametan momak znas da je sve interes, mislim da me razumijes…harden je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:08
Ti zivis onda u teskoj zabludi iskreno, evo otidji u 5 firmi, 4 nece da cuju za Jedinstvo. Vi niste svjesni koliko je ovaj klub prevario gradjane i niko ne vjeruje vise i ne da marke.
Samo nama treba 10 ovakvih kao Hasan, Aljo itd koji posteno i VOLONTERSKI rade iz ljubavi prema klubu i bez licnih interesa.
Ima ih sto su jednom dosli pokupili smece na tribini, uslikali se i sad to 5 godina objavljuju kao dokaz ljubavi, a dok su bili dio uprave mlijeko iz kluba nosili kucinemoj molim te da pricamo sad o svemu sto je bilo i koliko je trenutni rad kakav god bio hiljadu puta bolji od zadnjih xx godina. Ko god misli da je lako, eno ljudi siroke ruke ce prihvatiti bilo kakvu pomoc.

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
svaka cast za to ne umanjujem, sve si upravu al ti kazem da se sponzorstva i pare ne moraju rijesiti nuzno na fin nacin…LondonRed je napisao/la: ↑14 jun 2024, 07:10Jel mlijeko išlo njemu ili je davao ćukama ?harden je napisao/la: ↑14 jun 2024, 00:52Ne slazem se da se ne pokusava, znam i iz prve ruke da se pokusava ali ne ide sve tako brzo. Evo vidite da ljudi rade iako je sezona zavrsila, radi se na igrackom kadru, pripreme za sljedecu sezonu... koliko je to zadnjih predsjednika/ uprava radilo???? NULA ZNAS I TI SAM. Zavrsi se sezona, kljuc u bravu do mjesec dana pred pocetak sljedece. Tad se krece prositi prvo za struju i vodu kojih nema u klubu, pa prosis za ostalo onda, dovodis 15 novih igraca.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jun 2024, 00:40
Hardene brate moj nije to bas tako, ti si pametan momak znas da je sve interes, mislim da me razumijes…
Ima ih sto su jednom dosli pokupili smece na tribini, uslikali se i sad to 5 godina objavljuju kao dokaz ljubavi, a dok su bili dio uprave mlijeko iz kluba nosili kucinemoj molim te da pricamo sad o svemu sto je bilo i koliko je trenutni rad kakav god bio hiljadu puta bolji od zadnjih xx godina. Ko god misli da je lako, eno ljudi siroke ruke ce prihvatiti bilo kakvu pomoc.
![]()
kako god ja iskreno nista ne kontam, s kim sam god pricao kazu isto sto i @London da je Emir novi/stari predsjednik, treba sto prije izaci u javnost i iznijeti svoj plan.
isto me zivo zanima ko ce sa njim sjediti u UO jel ga je u proslom mandatu njegova upravu syebala…
ti si nam Hardene mogao dati neku analizu igrackog kadra kad vremena uhvatis, najbolje to poznajes od nas sviju nisi odustao sekunde, vec par sezona, ja bih samo volio onog momka sto je gostovao na USK Zarica da gledam jos u Jedinstvu, plus sve domace igrace, tu i Hadru racunam…
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Vedo i Aljo su sigurni u UO za ostale stvarno ne znam.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jun 2024, 12:40svaka cast za to ne umanjujem, sve si upravu al ti kazem da se sponzorstva i pare ne moraju rijesiti nuzno na fin nacin…LondonRed je napisao/la: ↑14 jun 2024, 07:10Jel mlijeko išlo njemu ili je davao ćukama ?harden je napisao/la: ↑14 jun 2024, 00:52
Ne slazem se da se ne pokusava, znam i iz prve ruke da se pokusava ali ne ide sve tako brzo. Evo vidite da ljudi rade iako je sezona zavrsila, radi se na igrackom kadru, pripreme za sljedecu sezonu... koliko je to zadnjih predsjednika/ uprava radilo???? NULA ZNAS I TI SAM. Zavrsi se sezona, kljuc u bravu do mjesec dana pred pocetak sljedece. Tad se krece prositi prvo za struju i vodu kojih nema u klubu, pa prosis za ostalo onda, dovodis 15 novih igraca.
![]()
kako god ja iskreno nista ne kontam, s kim sam god pricao kazu isto sto i @London da je Emir novi/stari predsjednik, treba sto prije izaci u javnost i iznijeti svoj plan.
isto me zivo zanima ko ce sa njim sjediti u UO jel ga je u proslom mandatu njegova upravu syebala…
ti si nam Hardene mogao dati neku analizu igrackog kadra kad vremena uhvatis, najbolje to poznajes od nas sviju nisi odustao sekunde, vec par sezona, ja bih samo volio onog momka sto je gostovao na USK Zarica da gledam jos u Jedinstvu, plus sve domace igrace, tu i Hadru racunam…
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Vedo i Aljo su sigurni u UO za ostale stvarno ne znam.LondonRed je napisao/la: ↑14 jun 2024, 12:54svaka cast za to ne umanjujem, sve si upravu al ti kazem da se sponzorstva i pare ne moraju rijesiti nuzno na fin nacin…InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jun 2024, 12:40[quote=LondonRed post_id=9824349 time=1718341825 user_id=51332]
Jel mlijeko išlo njemu ili je davao ćukama ?![]()
[/quote]
Ko je Vedo u pm

dobro Aljo je i zasluzio iskreno, sto se onda Hasan vrti jos ako se zna da je otisao, sta se ceka onda sa Emirom, pisalo se da ce jos neko sa njim uci, ne znam hiljadu upitnika kao i uvijek, prvi sedmi i pripreme za vratom…
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Napisao sam brate kilometarski post prije stranica kad sam se nadovezao na Nerijev, igrac po igracInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jun 2024, 12:40ti si nam Hardene mogao dati neku analizu igrackog kadra kad vremena uhvatis, najbolje to poznajes od nas sviju nisi odustao sekunde, vec par sezona, ja bih samo volio onog momka sto je gostovao na USK Zarica da gledam jos u Jedinstvu, plus sve domace igrace, tu i Hadru racunam…

Vedo je gradonacelnik

-
- Kontakt:
Ma ostace i Hasan sigurno tu, a vidjecemo kad se objavi da je Emir preuzeo, valjda ce održati presicu povodom toga svega.
Hahahaha što ja tu braću ne mogu nikakoooo, ne sjedaju mi iako riječ nisam s njima progovorio ovaj hvali brata po fb sve je on uradio vamo tamo,drugi brat napravio refu za 2 kapije i farbanje... maa daaj, a da nije generala Dudakovića bilo i dalje bi ćuke po izložbama hodali...LondonRed je napisao/la: ↑14 jun 2024, 07:10Jel mlijeko išlo njemu ili je davao ćukama ?harden je napisao/la: ↑14 jun 2024, 00:52Ne slazem se da se ne pokusava, znam i iz prve ruke da se pokusava ali ne ide sve tako brzo. Evo vidite da ljudi rade iako je sezona zavrsila, radi se na igrackom kadru, pripreme za sljedecu sezonu... koliko je to zadnjih predsjednika/ uprava radilo???? NULA ZNAS I TI SAM. Zavrsi se sezona, kljuc u bravu do mjesec dana pred pocetak sljedece. Tad se krece prositi prvo za struju i vodu kojih nema u klubu, pa prosis za ostalo onda, dovodis 15 novih igraca.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jun 2024, 00:40
Hardene brate moj nije to bas tako, ti si pametan momak znas da je sve interes, mislim da me razumijes…
![]()
-
- Kontakt:
Ko ih moze brate. Za mene najgora vrsta ljudi. Koja god stranka je u bihacu najbolja je. Oni su najbolji. Oni su sve za grad, za klub. Slike sa ministrima gradonacelnicima, a ma daj jbt providno previse. Al nisu bitni da o njima pisemo ovdje.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
fazon je sto nemas vremena toliko, ako se planira poceti 01.07 sto bi bilo top, ako nista ocekuje nas zanimljiv periodnebeskasila je napisao/la: ↑14 jun 2024, 13:10Ma ostace i Hasan sigurno tu, a vidjecemo kad se objavi da je Emir preuzeo, valjda ce održati presicu povodom toga svega.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
S obzirom da se u javnosti pojavila informacija da će se večeras u klubu "iza zatvorenih vrata" održati sastanak od 19 sati, na kojem ćete nekome predati klub u ruke, KN "Sila Nebeska 96" želi inicijatorima sastanka i javnosti postaviti javna pitanja na koje tražimo odgovore:
1. Zašto niko na sastanak nije pozvao navijače ako smo bili jedan od bitnijih faktora u zadnjoj utakmici i svi su se pridružili NAMA na slavlju, zašto sad nismo pozvani da pokušamo dati svoj doprinos ?
2. Od čega sa "Inicijativnim odborom za spas Jedinstva" spašavate Jedinstvo kad ste svi već godinama u klubu ?
3. Šta je Vaš cilj ? Koji je Vaš plan za razvoj kluba ? Koji su kratkoročni ili dugoročni ciljevi ? Zašto javnosti ne prezentujete koje opcije imate u ponudi za preuzimanje kluba i dostavite javnosti viziju budućnosti kluba ?
4. Da li je istina iza večerašnjeg sastanka to da se vraćamo na modus operandi kluba iz prošlosti, tačnije 2014. godine zbog čega se i danas kao klub oporavljamo ?
KN "Sila Nebeska 96 "
1. Zašto niko na sastanak nije pozvao navijače ako smo bili jedan od bitnijih faktora u zadnjoj utakmici i svi su se pridružili NAMA na slavlju, zašto sad nismo pozvani da pokušamo dati svoj doprinos ?
2. Od čega sa "Inicijativnim odborom za spas Jedinstva" spašavate Jedinstvo kad ste svi već godinama u klubu ?
3. Šta je Vaš cilj ? Koji je Vaš plan za razvoj kluba ? Koji su kratkoročni ili dugoročni ciljevi ? Zašto javnosti ne prezentujete koje opcije imate u ponudi za preuzimanje kluba i dostavite javnosti viziju budućnosti kluba ?
4. Da li je istina iza večerašnjeg sastanka to da se vraćamo na modus operandi kluba iz prošlosti, tačnije 2014. godine zbog čega se i danas kao klub oporavljamo ?
KN "Sila Nebeska 96 "
Eto znaci veceras je predaja... bas transparentno.
-
- Kontakt:
Ali opet ne ide kako treba. Opet bez navijaca
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pa sta ste ocekivali, na korzu predaju, transparentno ce biti kad izadju u javnost i predstave plan i ljude
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Cim je sastanak petkom navecer bez medija valjda ti je jasno, kakvi planovi kakvi qrciInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 jun 2024, 19:51pa sta ste ocekivali, na korzu predaju, transparentno ce biti kad izadju u javnost i predstave plan i ljude

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.