FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zekić je dobio uslove kakvi se samo poželjeti mogu. Ono što je bio jedan od ključnih faktora pri njegovoj odluci da prihvati poziv s Koševa je svakako "no limit" budžet.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Sta li je sa Dejanom Ilijevom, hoce li se potpisati novi ugovor? Nekako kontam da bi se vec oprostili ko sa Radovicem i Marinom, vjerujem da se dogovara novi ugovor..
Po meni mislim da je opravdao povjerenje, iako nije sad neka babaroga na golu ali ne vjerujem da mozemo boljeg dovesti u ovu zabokrecinu.. Vjerovatno se ceka i Zoran da vidi jel mu odgovara ili ne..
Po meni mislim da je opravdao povjerenje, iako nije sad neka babaroga na golu ali ne vjerujem da mozemo boljeg dovesti u ovu zabokrecinu.. Vjerovatno se ceka i Zoran da vidi jel mu odgovara ili ne..
Đe je sad onaj Mbappé ???skullcrusher je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:21Zekić je dobio uslove kakvi se samo poželjeti mogu. Ono što je bio jedan od ključnih faktora pri njegovoj odluci da prihvati poziv s Koševa je svakako "no limit" budžet.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jučer je izašlo na zvaničnoj Osijeka ko će biti u SŠ ovog novog trenera njihovog i nema Ive Smoje na listi. Bilo je planirano da bude pomoćnik, ali izgleda da je odlučio da će sa Zekićem kod nas doći.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Auuuu,e hajde da i to vidimoskullcrusher je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:21Zekić je dobio uslove kakvi se samo poželjeti mogu. Ono što je bio jedan od ključnih faktora pri njegovoj odluci da prihvati poziv s Koševa je svakako "no limit" budžet.

"Iako vjerojatno nijedna strana neće javno iznijeti" ali su novinari saznali nekako.

Sve to djeluje bajno za 50-godišnjeg hrvatskog stručnjaka, ali ima i jedna "mana". Ono što mu je rečeno iz kluba, iako to vjerovatno nijedna strana neće javno iznijeti, je da da je titula jedini cilj i da se neće zadovoljiti samo plasmanom u Evropu, što je slučaj bio ranije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Vala niđe veze golman šupaljnokee je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:25Sta li je sa Dejanom Ilijevom, hoce li se potpisati novi ugovor? Nekako kontam da bi se vec oprostili ko sa Radovicem i Marinom, vjerujem da se dogovara novi ugovor..
ISTINA ZA VEDRANA!
- Maroon1946
- Kontakt:
Prototip novog spina.H8Z7 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:30"Iako vjerojatno nijedna strana neće javno iznijeti" ali su novinari saznali nekako.
Sve to djeluje bajno za 50-godišnjeg hrvatskog stručnjaka, ali ima i jedna "mana". Ono što mu je rečeno iz kluba, iako to vjerovatno nijedna strana neće javno iznijeti, je da da je titula jedini cilj i da se neće zadovoljiti samo plasmanom u Evropu, što je slučaj bio ranije.

-
- Kontakt:
Hocemo titulu titulu na Kosevu!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nabiše frajeru pritisak nije treninga odradio.
Ovu ekipu s ne znam ti koliko para ne možeš složit za mjesec dana osim na sreću. Opet neće bit proizvod rada. I to se možda poklopi.
Kako ne volim ove naslove o parama o ovom o onom.
Treba platit novinarima da ne pišu o Sarajevu
Ovu ekipu s ne znam ti koliko para ne možeš složit za mjesec dana osim na sreću. Opet neće bit proizvod rada. I to se možda poklopi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hajde sad zaletite se i vi, navijači, da najavljujete titule. Neograničen budžet. Eto ovaj portal uspio saznati kakav je budžet… ne nasjedajte i ne očekujte titulu ove godine.
-
- Kontakt:
"Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima.hazarder je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:33Prototip novog spina.H8Z7 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:30"Iako vjerojatno nijedna strana neće javno iznijeti" ali su novinari saznali nekako.
Sve to djeluje bajno za 50-godišnjeg hrvatskog stručnjaka, ali ima i jedna "mana". Ono što mu je rečeno iz kluba, iako to vjerovatno nijedna strana neće javno iznijeti, je da da je titula jedini cilj i da se neće zadovoljiti samo plasmanom u Evropu, što je slučaj bio ranije.![]()
Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu."
Nikakav spin i sam klub je objavio da je cilj titula.Ismirove rijeci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Po njihovim najavama, mi smo prije par mjeseci trebali postati najbolji klub na balkanu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:38"Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima.
Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu."
Nikakav spin i sam klub je objavio da je cilj titula.Ismirove rijeci
A mi bolji samo u Sarajevu.
Ako ostane neka okosnica ekipe iz prosle godine, Ðuričković, Čelik, Beganović, Buljubašić, Mustafić, Kyeremeh, Renan i Hamza uz još neke na klupi i dovedu se ciljano 3-4 pojačanja realno je za očekivati da na polusezoni budeš u 6-7 bodova sa prvim mjestom i da ga mozes napasti u drugom dijelu.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:37Nabiše frajeru pritisak nije treninga odradio.
-
- Kontakt:
Ma ja od sad vjerujem samo kad zvanicna od kluba nesto objaviH8Z7 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 15:30"Iako vjerojatno nijedna strana neće javno iznijeti" ali su novinari saznali nekako.
Kakvo zaostajanje 6,7 bodova o čemu vi? Pa mi po imenima imamo ekipu uz Zrinjski za titulu. Borac je tu zbog sudija i Vice. Velež je malo slabiji, ostali nisu ni blizu.
Opet napominjem. Govorim o kvaliteti igrackog kadra. Kako ce to izgledati na terenu, ostaje nam da vidimo.
Opet napominjem. Govorim o kvaliteti igrackog kadra. Kako ce to izgledati na terenu, ostaje nam da vidimo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kako on to predstave kao ekskluzivnu informaciju, a Mirvic otvoreno u posljednjem saopstenju rekao da je cilj titula.
Evo direktan citat:
Evo direktan citat:
Edit: vidim neko je vec stavio iznad, smijesno sta rade.Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima. Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu.
- napoleon72
- Kontakt:
Mirvic je nas Boehly. Nabaca 20 igraca, svake godine mijenja trenera i cilj titula. Jest al na FMu, a i tako uz malo save/loada.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.