UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Večeras njemci kao da su protiv bosne igrali, škoti isti fudbal ko i mi igraju 

Samo pogledajte ko je sve osvajao i ko je svake godine favorit i 90% su velike drzave. Naravno tu vaze i drugi faktori koliko je taj sport popularan u toj drzavi i koliko se ulaze i samo uredjenje drzave. Svake godine favoriti francuska, italija, njemacka, engleska...na svjetskom dodat brazil i argentinu. Najmanje stanovnistva 50m.
Ulazu u fudbal Indija i Kina (oni posebno), drzave sa preko milijarde stanovnika, pa ih nigdje na mapi

- akisarajevo92
- Kontakt:
i na ovoj utakmici je atmosfera na tribinama izgledala kao da su se ljudi izmorili navijajuci cijeli dan i onda kad je dosla utakmica nikome nije bilo do navijanja
Don't believe the hype.
- numanumaye22
- Kontakt:
Skoti su za nas Njemacka. Skoti su se plasirali i otvorili EP, mi nismo nista. Eno ih na Ejlidzi krkaju mesinu.
Mi sa ovim škotima da igramo bilo bi lagano trica u nasem golu, dva glavom.
Leo i ostali forumski baustelci i periguzani u ekstazi.

Valjda si ispunio bonus za danas. Ostavi nešto i za sutra.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:21Skoti su za nas Njemacka. Skoti su se plasirali i otvorili EP, mi nismo nista. Eno ih na Ejlidzi krkaju mesinu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Skontali da im je bolji prenos u 1080pHDR nego 4K, i ono kanala sto kao nudi 4K je samo upscaleakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:53UEFA ne radi prenose u 4K zato ne postoji niti jedan kanal koji prenosi u 4K
A po izjavama iz UEFE ni nemaju namjeru u skorijoj buducnosti to promijeniti

Nema veze sta je prvi sport i ko je ekonomski jak i ko nije. Ne mozes tako gledati stvari. Jeli njemacka samo uspijesna u fudbalu? Jeli hrvatska samo uspijesna u fudbalu? Jeli slovenija samo uspijesna u fudbalu? Jeli austrija samo zna fudbal ili sta? I u drugim sportovima ljudi su uspijesni.alemsa je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:02U Indiji je cricket prvi sport i jaki su u istom, u Kini stolni tenis. Rusija nije ekonomski jaka kao Svabija.Deen je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:56Pa imas primjer kina,indija i rusija. Sta je sa tim drzavama, i oni nisu neka sila u fudbalu. Broj stanovnika ne znaci nista da ces biti jak u fudbalu.
Ne radimo dobro, opcenito u drzavi ne radimo dobro sa omladinom. Sve nam je kriminal, ali lakse je reci da ovi imaju vise stanovnika ili da ovi imaju kvalitet nego priznati da mi lose radimo u svim sferama zivota. Nismo mi losi koliko smo prihvatili i podrzavali nerad i kriminal u svim sferama.
Mi nigdje nismo uspijesni sto se tice timski sportovi osim u sjedecoj odbojci. Nije sve u novcu ili koliko imas stanovnika.
Moras imati sistem i dobar rad sa omladinom da bi napravio za buducnost dobru ekipu. Nema veze jeli prvi sport ili drugi sport.
Jeli to luksemburg uvjek bio fudbalska velesila ili? Jeli u Islandu samo se igra fudbal ili sta? De molim te, nema veze jeli popularan sport ili ne, sve je to do sistema i rada. Jeli u sloveniji fudbal broj 1? U austriji fudbal nije broj 1, pa ljudi igraju dobro.
Ti kad nemas dobar rad i dobar sistem, dzaba tebi i 1 miliarda stanovnika ili 100 miliardi evra kad ne radis dobro i ne forsiras svoju omladinu.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Ma sigurno da utice (stanovnistvo, ulaganje, uredjenost itd) ali nije presudno, eto Belgije bili su jaki godinama sa 11 miliona (jest da su imali sve ostalo), pa i Danska je svojevremeno bila jaka sa 6 miliona. Urugvaj sa manje od 4 miliona je izbacivao jak talent (Alvaro, Suarez, Cavani) itd.Wlad55 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:13Samo pogledajte ko je sve osvajao i ko je svake godine favorit i 90% su velike drzave. Naravno tu vaze i drugi faktori koliko je taj sport popularan u toj drzavi i koliko se ulaze i samo uredjenje drzave. Svake godine favoriti francuska, italija, njemacka, engleska...na svjetskom dodat brazil i argentinu. Najmanje stanovnistva 50m.
Kraljevi nesposobnosti Englezi ne mogu u isti kos sa fudbalskim velesilama poput Njemacke ili Italije. Zadnju titulu uzeli u staroj Grckoj kad se igralo na jedan gol.Wlad55 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:13Samo pogledajte ko je sve osvajao i ko je svake godine favorit i 90% su velike drzave. Naravno tu vaze i drugi faktori koliko je taj sport popularan u toj drzavi i koliko se ulaze i samo uredjenje drzave. Svake godine favoriti francuska, italija, njemacka, engleska...na svjetskom dodat brazil i argentinu. Najmanje stanovnistva 50m.
Jel te jos uvijek onaj crnac cundara?Deen je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:25Nema veze sta je prvi sport i ko je ekonomski jak i ko nije. Ne mozes tako gledati stvari. Jeli njemacka samo uspijesna u fudbalu? Jeli hrvatska samo uspijesna u fudbalu? Jeli slovenija samo uspijesna u fudbalu? Jeli austrija samo zna fudbal ili sta? I u drugim sportovima ljudi su uspijesni.alemsa je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:02U Indiji je cricket prvi sport i jaki su u istom, u Kini stolni tenis. Rusija nije ekonomski jaka kao Svabija.Deen je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:56
Pa imas primjer kina,indija i rusija. Sta je sa tim drzavama, i oni nisu neka sila u fudbalu. Broj stanovnika ne znaci nista da ces biti jak u fudbalu.
Ne radimo dobro, opcenito u drzavi ne radimo dobro sa omladinom. Sve nam je kriminal, ali lakse je reci da ovi imaju vise stanovnika ili da ovi imaju kvalitet nego priznati da mi lose radimo u svim sferama zivota. Nismo mi losi koliko smo prihvatili i podrzavali nerad i kriminal u svim sferama.
Mi nigdje nismo uspijesni sto se tice timski sportovi osim u sjedecoj odbojci. Nije sve u novcu ili koliko imas stanovnika.
Moras imati sistem i dobar rad sa omladinom da bi napravio za buducnost dobru ekipu. Nema veze jeli prvi sport ili drugi sport.
Jeli to luksemburg uvjek bio fudbalska velesila ili? Jeli u Islandu samo se igra fudbal ili sta? De molim te, nema veze jeli popularan sport ili ne, sve je to do sistema i rada. Jeli u sloveniji fudbal broj 1? U austriji fudbal nije broj 1, pa ljudi igraju dobro.
Ti kad nemas dobar rad i dobar sistem, dzaba tebi i 1 miliarda stanovnika ili 100 miliardi evra kad ne radis dobro i ne forsiras svoju omladinu.

Utice i genetika i talenat. Indijci i Kinezi su jednostavno limitrani za fudbal i kosarku.alemsa je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:27Ma sigurno da utice (stanovnistvo, ulaganje, uredjenost itd) ali nije presudno, eto Belgije bili su jaki godinama sa 11 miliona (jest da su imali sve ostalo), pa i Danska je svojevremeno bila jaka sa 6 miliona. Urugvaj sa manje od 4 miliona je izbacivao jak talent (Alvaro, Suarez, Cavani) itd.Wlad55 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:13Samo pogledajte ko je sve osvajao i ko je svake godine favorit i 90% su velike drzave. Naravno tu vaze i drugi faktori koliko je taj sport popularan u toj drzavi i koliko se ulaze i samo uredjenje drzave. Svake godine favoriti francuska, italija, njemacka, engleska...na svjetskom dodat brazil i argentinu. Najmanje stanovnistva 50m.
Istina, ne moze Kinez fizicki jebga, tamo Japan i Juzna Koreja sto malo znaju lopte, a i to na trcanje/kondiciju.Mogli je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:32Utice i genetika i talenat. Indijci i Kinezi su jednostavno limitrani za fudbal i kosarku.alemsa je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:27Ma sigurno da utice (stanovnistvo, ulaganje, uredjenost itd) ali nije presudno, eto Belgije bili su jaki godinama sa 11 miliona (jest da su imali sve ostalo), pa i Danska je svojevremeno bila jaka sa 6 miliona. Urugvaj sa manje od 4 miliona je izbacivao jak talent (Alvaro, Suarez, Cavani) itd.Wlad55 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:13Samo pogledajte ko je sve osvajao i ko je svake godine favorit i 90% su velike drzave. Naravno tu vaze i drugi faktori koliko je taj sport popularan u toj drzavi i koliko se ulaze i samo uredjenje drzave. Svake godine favoriti francuska, italija, njemacka, engleska...na svjetskom dodat brazil i argentinu. Najmanje stanovnistva 50m.
Izdao si se. Zasto? Evo ga ljudi Ice Tea ne moze pas bez mene, jeli i dalje mislis da je Deen crnac hahah ili cekaj goretzka?Zaniolo je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:30Jel te jos uvijek onaj crnac cundara?Deen je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:25Nema veze sta je prvi sport i ko je ekonomski jak i ko nije. Ne mozes tako gledati stvari. Jeli njemacka samo uspijesna u fudbalu? Jeli hrvatska samo uspijesna u fudbalu? Jeli slovenija samo uspijesna u fudbalu? Jeli austrija samo zna fudbal ili sta? I u drugim sportovima ljudi su uspijesni.
Ti kad nemas dobar rad i dobar sistem, dzaba tebi i 1 miliarda stanovnika ili 100 miliardi evra kad ne radis dobro i ne forsiras svoju omladinu.![]()
Odkad sad zaniolo koliko imas jos profila bgt hahah
Samo zbog tebe mi je bas drago sto je njemacka pobijedila. Dabogda osvojili titulu u inat takvim krkanima poput tebe.
Ti bi svoju majku **ebo sa pomfritom samo da zivis u njemacku i da cistis wc. Pojede te da ljubomora pa ti je mozak hendikepiran. Steta...
I zbog tebe samo zbog takvih poput tebe, drzava je ovakva kakva jeste.
Propalitet zivota, 24/7 vrtis na forumu i upadas u svaku temu. Nije ni cudo sto normalni ljudi napustaju ovaj forum.
Kad te je Bog stvorio nije znao da ces biti veliki grijeh. Idi lijeci se bolestnik jedan.
Sramota si foruma a i to je bas tesko uspijeti.
Cestitam ti.
Grijehota je tebi i dalje odgovorit, tako da imas cast i zadovoljstvo da mi je ovo zadnji odgovor prema tebi. Svaki put se nadam da ces biti bolji, a ti sve gori pas. Ko god poznaje ovog lika licno, treba ga slomit. Taj ko to uradi licno cu mu dati nagradu.
I ovaj admin opcenito ovaj forum i ss zasto trpite ovog zlocina od covjeka. I da si 15 godina treba te slomit za takvo ponasanje.
Ne moze covjek normalno pisati bez neki uvreda i provokacija. *ebes ovakav forum gdje su ovakvi ljudi aktivni 24/7 i niko nista ne poduzima. Fuj!
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Ma pusti budalu, ne troši vrijeme na trolove i provokatore. 
Sutra tri zanimljive utakmice, očekujem pobjede Švicarske, Španije i Italije, ili barem remi bez poraza ove prve dvije reprezentacije.
Sutra tri zanimljive utakmice, očekujem pobjede Švicarske, Španije i Italije, ili barem remi bez poraza ove prve dvije reprezentacije.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 15 jun 2024, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Virto brat pogodio, došla stoka
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ima li normalnih Srba na forumu? Kakva su očekivanja, prolaz grupe je imperativ, objektivno gledano.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Svjetsko je išlo u 4K HDR. Uglavnom, debilan potez UEFE.TefalTava je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:24Skontali da im je bolji prenos u 1080pHDR nego 4K, i ono kanala sto kao nudi 4K je samo upscaleakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:53UEFA ne radi prenose u 4K zato ne postoji niti jedan kanal koji prenosi u 4K
A po izjavama iz UEFE ni nemaju namjeru u skorijoj buducnosti to promijeniti, jos nasi nehljebari da su pustili i HDR gdje bi nam kraj bio
![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Da mi je tvoj mozak da se malo odmorim.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:21Skoti su za nas Njemacka. Skoti su se plasirali i otvorili EP, mi nismo nista. Eno ih na Ejlidzi krkaju mesinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.