Jeli ima nešto ili tvoja želja?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:55A da nije u pitanju Jorge Leonardo Obregón Rojas?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo raditi u miru i bez bombastičnih izjava.Od prvog treninga težiti tituli, a govoriti da je cilj sto bolji plasman i da ima dosta jakih ekipa. Jakir je na početku one sezone kad su pregazili ligu, govorio da je Tuzla favorit, jer su bili ispred njih na tabeli, iako je znao da je pitanje kola kada ce ih prestici i ostaviti na debelom minusu.muhamedhulk je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:33Sta je sad? Ne pase i kad je titula cilj? Mislim ono, nakon x godina bez trofeja kao nije cilj titula ili Kup?
Price kako nismo uigrani i kako ce treneru trebati vremena ne piju vode, jedne pripreme su dovoljne da se sve poslozi a i sezona je duga…
Potuci se za titulu sa mostarcima a borac je tu za evropu…
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Najguplje je kad neko pita o očekivanjima od sezone? Koja druga očekivanja u FKS mogu biti osim titula? Najguplje pitanje koje novinari često postavljaju, meni odmah mrak padne na oči.
-
- Kontakt:
Naravno.
Mi moramo teziti tituli I kupu I superkupu sad kad se uvede. I sve ostalo ne zadovoljava. Ali postoji normalniji nacin , nek naprave ekipu nek pobjede prvih nekoliko kola nek dobiju direktnog konkurenta - to je najava titule nije clanak u novinama. Samo teren.
Cisto sumnjam prosto ne vjerujem. Dok vidimo prelazni I onda prvih 5 kola odmah ce se vidjeti mozemo li sta.
Mi moramo teziti tituli I kupu I superkupu sad kad se uvede. I sve ostalo ne zadovoljava. Ali postoji normalniji nacin , nek naprave ekipu nek pobjede prvih nekoliko kola nek dobiju direktnog konkurenta - to je najava titule nije clanak u novinama. Samo teren.
Cisto sumnjam prosto ne vjerujem. Dok vidimo prelazni I onda prvih 5 kola odmah ce se vidjeti mozemo li sta.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 jun 2024, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Neodoljivo podsjeća na ovo

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Pa ko daje bombastične izjave ispred kluba? Znaš ko daje generalno, navijači uz podršku portala koji nam bez ikakvog razloga nabijaju teret i kao što reče AVNOJ pokušavaju da nas uvijek oskrvnare. Jel isto reči cilj je da osvojimo titulu i cilj je borba za titulu? To su dvije apsolutno različite stvari samo je pitanje kako to neko percipira. PozdravLucas je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:03Samo raditi u miru i bez bombastičnih izjava.Od prvog treninga težiti tituli, a govoriti da je cilj sto bolji plasman i da ima dosta jakih ekipa. Jakir je na početku one sezone kad su pregazili ligu, govorio da je Tuzla favorit, jer su bili ispred njih na tabeli, iako je znao da je pitanje kola kada ce ih prestici i ostaviti na debelom minusu.muhamedhulk je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:33Sta je sad? Ne pase i kad je titula cilj? Mislim ono, nakon x godina bez trofeja kao nije cilj titula ili Kup?
Price kako nismo uigrani i kako ce treneru trebati vremena ne piju vode, jedne pripreme su dovoljne da se sve poslozi a i sezona je duga…
Potuci se za titulu sa mostarcima a borac je tu za evropu…
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma kako su se razni Rojasi spominjali, sjetim se da je Zekić na podcastu rekao da je htio Obregona ali mu ga Jakir nije daovisokohz je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:01Jeli ima nešto ili tvoja želja?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:55A da nije u pitanju Jorge Leonardo Obregón Rojas?

Nije nemoguće, realno

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nama sad treba bas jako lijevo krilo, kojem ce Anđušić biti rezerva, a Kyeremeh i Guliasvili su sasvim dovoljni za desnu stranu, pa nek se rotiraju.
Ima još godinu dana ugovor, teško da bi se tako lahko doveo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:45Ma kako su se razni Rojasi spominjali, sjetim se da je Zekić na podcastu rekao da je htio Obregona ali mu ga Jakir nije daovisokohz je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:01Jeli ima nešto ili tvoja želja?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:55A da nije u pitanju Jorge Leonardo Obregón Rojas?
![]()
Nije nemoguće, realno![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ja mislim da je produzio ugovor u maju sad. Tako da hoce da ide ne bi ga produzio. Antivirali mu jos godinu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:45Ma kako su se razni Rojasi spominjali, sjetim se da je Zekić na podcastu rekao da je htio Obregona ali mu ga Jakir nije daovisokohz je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:01Jeli ima nešto ili tvoja želja?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:55A da nije u pitanju Jorge Leonardo Obregón Rojas?
![]()
Nije nemoguće, realno![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- egocentrik
- Kontakt:
A ti mislis da je Dulja mogao biti prevaga sljedece sezoneNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑14 jun 2024, 18:00Ode Dulja, sarme probo nije. Mirvic je fakat cudan frajer, nevjerovatno je da ovo sebi stalno radi. Koliko ga kostaju ovakve egzibicije? Ako ne njega, kostaju nekoga. Nema racunice i dzaba, przi frajer pare. Koji je ovo igrac po redu da dodje i ode kako je dosao.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ako je Dulja imao malu platu, mogao je sa klupe uletiti, ipak ima iskustva što mnogi debili u ekipi sa patuljastim mentalitetom nemaju. Ali ako on hoće u prvoj da igra ovakav kakav je i nespreman, sretno i kao navijač na tribinama kao i ostali. Problem je što NE ZADRŽAVAMO NAŠE igrače.... Nije sve u kvaliteti, nego treba imati i SVOJE ljude u ekipi, odavde. Mora i neko biti odavde, NE MOŽEMO dovoditi samo došljake sa strane, treba i par lokalaca Mirviću debilu yebo te grob glupi
Bik(ći) Kurat(h)i, reprezentativac Albanijenapoleon72 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 22:18Bio lijevo krilo u Surdulici 2017.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Sarajevo - Zrinjski 1-0 pobjeda upravo na Areni. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nas Dragulj Dal je jedno lijepo vaspitano dijete iz dobre,bogate,sarajevske begovske kuce. To je problem,to je ono sto smeta opskurnoj seljadiji.
Ono bi kao da navija za Sarajevo ali mrze nas ,jer smo tu,rodjeni u Sarajevu.

Ali nece,nece moci. Nije uspjela jedna seljadija u periodu 92-95,pa necete ni vi uspjeti . Mada upirete od 96 do danas ali bezuspjesno

Okanite se nas,uhvatite se svojih lokalnih klubova-Stupcanica,Gracanica itd. Budite svoji na svome.

Korektna izjava Dala, bez obzira sto mu oca ne simpatisem, blago receno.
Druga stvar @Antikloc, ne omalovazavaj i ne vrijedjaj nasu bracu i drugove iz drugih gradova, i drugih dijelova BiH. Svi su oni "Mi". Odakle god da je ko.
Druga stvar @Antikloc, ne omalovazavaj i ne vrijedjaj nasu bracu i drugove iz drugih gradova, i drugih dijelova BiH. Svi su oni "Mi". Odakle god da je ko.
- FKS -
-
- Kontakt:
Bravo, to su najjaci navijaci, ljudi dolaze na utakmice i kad je nekima iz grada mrsko. Sramota me kad neko proziva nase iz drugih gradova. Ja sam jednom predlagao da imaju neke posebne clanske ili sezonske kao znak zahvalnosti sto prelaze tolike kilometre da dodju na Kosevo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Hajdeee, Haksss, hase73, HordasFks, miguelramos, samoFKS i 45 gostiju.