Kako je trenutno navijacima Hrvatske, ti znas iz prve rukenumanumaye22 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:01Sta ima veze, hrvati ce opet proci grupu kao i uvijek skoro, mi bi zadnji trebali da ih zayebavamo, nigde nas na mapi.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kad je već tolika Hrvatina, trebao bi se bar njihovim jezikom služiti. Ubi se on jadan miješajući.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Haj nek meni neko objasni kako onda ide krizanje u osmini, gledam neki dan npr prvi iz grupe A igra protiv treceg iz lupam C/D/E..

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nek Mandzukica ubaci. Ne moze biti losiji od ovih na terenu u napadu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Ja ti isto garantujem da mi ne bi boda uzeli nijednoj reprezentaciji sa EURA na EURU (mojne mi prijateljske)akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 18:58Ne znam, ja sam jucer rekao da bi se mogli potuci za neki bod u onoj grupi E, poprilicno sam svjestan nase limitiranosti, iako kad se nadjes na ovakvom takmicenju normalno da se nadas pobjedamaJayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 18:50Poenta je da imaju razloga da budu nadmeni, a mi nemamo nikakvog pa smo opet nadmeniji od njih. Citaj malo ovu temu sve ce ti se kazati
a za Hrvate, ovih dana sam bas pogledao dosta njihovih podcasta i ukljucenja u emisijama, vecina su pricali o sebi kao favoritu ove grupe i stavljali se u prvih 5 favorita turnira, daleko drugacije u odnosu na ranije turnire
mozda im cak dobro dodje ovo hladjenje
Nama je Luxemburg dao 6 golova, stavise siguran sam da gola ovaj nas sastav reprezentacije ne bi dao na prvenstvu
Ovo za hrvate, jednostavno ljudi imaju pravo da se nadaju i budu bahati, rezultatima su to zasluzili.
Ma nemoguce da se jedan Anel rodio u Dubrovniku, bolje zna ovaj kočijaš sto ne zna recenice sastaviti bez psovke
- invincible1921
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Logicno da Hrvatska nije na nivou kao kad su im igrali Rakitic i Mandzukic, takvi igraci bi falili svakoj ekipi a kamoli tako maloj naciji. Ali opet, ne sumnjam u prolazak grupe. Spanija je prejaka, uz Francusku i Njemacku favoriti, kao i uvijek.
Mi zadnji trebamo da nekog zayebavamo, pa nama 6 komada da Luksemburg covjece.
Mi zadnji trebamo da nekog zayebavamo, pa nama 6 komada da Luksemburg covjece.

I meni je jednako cringe citati nevezano ko za koga navija
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Otkud Perisica jbt pa ni u Hajduku nije igrao 

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Mogli bi Hrvati od nas traziti Katića nazad u reprezentaciju 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma defektaši. Realno briga me i za Hrvatsku i za tamo neku Spaniju.
Uostalom, moze da navija ko za koga hoce al ovo kao neko "sprdanje" i piskaranje po forumu je tragikomicno.
Stvarno zar nemaju nikog boljeg od Pongracica?19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:06Mogli bi Hrvati od nas traziti Katića nazad u reprezentaciju![]()

Bas je taraba.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Kao što rekoh.JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:05bolje zna ovaj kočijaš sto ne zna recenice sastaviti bez psovke
To je vec nesto drugo, necu u to da ulazim.invincible1921 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 19:05Onda po tom 2/3 stadiona ne bi trebalo da navija za hrvatsku
Problem kod naseg naroda je to sto ne zna razliku izmedju vjeroispovjesti i nacije pa se onda cude kako neki npr Anel moze biti Hrvat.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 15 jun 2024, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ove dobre komsije su mi najjace, ono svoju reprezentaciju ismijava da bi pio kafu sa Dzankovicem. Ako vam je krivo sto gubi Hrvatska idite na njihove forume
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.