Ajde sutra opet u grad da vidiš Durakovića i da ga jinxašjohntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:09Iliev (sad ga vidio) je tu u gradu tako da vjerovatno ostaje
Imaš kahvu od mene
Ajde sutra opet u grad da vidiš Durakovića i da ga jinxašjohntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:09Iliev (sad ga vidio) je tu u gradu tako da vjerovatno ostaje
pa kako ce ga skautirati kad ne igra?H8Z7 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:14Jedno je statistika, znaš šta kažu za nju?muhamedhulk je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:12pa dolazi novi golman, taj iz madjarske. nije odigrao minute ove godine.200k e na TM vrijednost...ne obecava.
![]()
Ako su ga skautirali onda ok, ali ako je skautiran kao Rogić šupenhagen gaće žvača već.
celik bi treboa biti 3. stoper u formaciji, previse bi bilo 2 u21 nazad imati...
Ma njega cesto vidim sa djevojkom (slaba neka haha ) u bijelom audiu buduavalkaB je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:14Ajde sutra opet u grad da vidiš Durakovića i da ga jinxašjohntravolta123 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:09Iliev (sad ga vidio) je tu u gradu tako da vjerovatno ostaje
Imaš kahvu od mene![]()
Mislio sam na prethodne sezone.muhamedhulk je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:19pa kako ce ga skautirati kad ne igra?H8Z7 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:14Jedno je statistika, znaš šta kažu za nju?muhamedhulk je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:12pa dolazi novi golman, taj iz madjarske. nije odigrao minute ove godine.200k e na TM vrijednost...ne obecava.
![]()
Ako su ga skautirali onda ok, ali ako je skautiran kao Rogić šupenhagen gaće žvača već.na treningu? ok je opcija ako je jeftiniji od ilieva i rogica i ako zadnji ide. pa da se dovede novi golman. inace...mra kapa. kad se sjetim imenjaka i krize...golman nas kosto xy bodova. ne ponovilo se.
Husaric je isti kao I svi ostali menadzeri sa izuzetkom sto javno propagira svoje gluposti pa vam je smrad. Apsolutno su svi onakvi. Moze od Hadisa igrac sta ima veze a frajer debil teski kao I svi ostali menadzeri
Poenta je da pokusavas ismijavati nas klub i nazivas ga nekim samo tebi smijesnim imenimaTurkishAirlines je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:43Ne kontas poentu
Evo dovode i nekog holandjanina, stopera. Izvjesno je da ide 5 stranaca ili potpuno ukidanje pravila o strancima
I naravno da to objave tek pred kraj prelaznog rokaPeppermintSA je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:39Evo dovode i nekog holandjanina, stopera. Izvjesno je da ide 5 stranaca ili potpuno ukidanje pravila o strancima
Pa bili bi i ostali da pišu kao on logično brate mili, šta ja znam šta oni rade između četiri zida i šta pričaju ali ovaj kada ide protiv svakog igrača i kluba jer nisu njegovog pulena doveli naravno da će mi biti smrad. Ne kažem da su drugi zlatni nemoj me pogrešno shvatiti ali on je posebna sorta kretenajurisicduska je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:28Husaric je isti kao I svi ostali menadzeri sa izuzetkom sto javno propagira svoje gluposti pa vam je smrad. Apsolutno su svi onakvi. Moze od Hadisa igrac sta ima veze a frajer debil teski kao I svi ostali menadzeri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.