I naravno da to objave tek pred kraj prelaznog rokaPeppermintSA je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:39Evo dovode i nekog holandjanina, stopera. Izvjesno je da ide 5 stranaca ili potpuno ukidanje pravila o strancima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I naravno da to objave tek pred kraj prelaznog rokaPeppermintSA je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:39Evo dovode i nekog holandjanina, stopera. Izvjesno je da ide 5 stranaca ili potpuno ukidanje pravila o strancima
Pa bili bi i ostali da pišu kao on logično brate mili, šta ja znam šta oni rade između četiri zida i šta pričaju ali ovaj kada ide protiv svakog igrača i kluba jer nisu njegovog pulena doveli naravno da će mi biti smrad. Ne kažem da su drugi zlatni nemoj me pogrešno shvatiti ali on je posebna sorta kretenajurisicduska je napisao/la: ↑17 jun 2024, 21:28Husaric je isti kao I svi ostali menadzeri sa izuzetkom sto javno propagira svoje gluposti pa vam je smrad. Apsolutno su svi onakvi. Moze od Hadisa igrac sta ima veze a frajer debil teski kao I svi ostali menadzeri
Otišao mu menadžer koji ga je dovo,čitaj trener golmana pa ide i on .
Po ovome spisku možda bi ovako trebalo da izgleda prvih 11
Ma i Beganović i Đuričković nisu nivo za prvih 11. Prosto trebaju bolji igrači, neki internacionalni ili reprezentativni nivo u zadnjoj liniji, uz Čelika. Ako ćemo mi na bekovskim pozicijama i dalje rotirati Beganovića, Durakovića i Kapetanovića, **** ti nas. To su igrači za Goška. O Soldi na štoperu da ne pričam.
Djurickovic borben za stopera sasvim solidan. Soldo u rotaciji se nije lose pokazao ove sezone i sasvim dovoljan za klupe . Stopera treba kvalitetnog kupit i beka.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jun 2024, 22:08Ma i Beganović i Đuričković nisu nivo za prvih 11. Prosto trebaju bolji igrači, neki internacionalni ili reprezentativni nivo u zadnjoj liniji, uz Čelika. Ako ćemo mi na bekovskim pozicijama i dalje rotirati Beganovića, Durakovića i Kapetanovića, **** ti nas. To su igrači za Goška. O Soldi na štoperu da ne pričam.
Pogotovo Đuričković.Iz utakmice u utakmicu sve gori.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jun 2024, 22:08Ma i Beganović i Đuričković nisu nivo za prvih 11. Prosto trebaju bolji igrači, neki internacionalni ili reprezentativni nivo u zadnjoj liniji, uz Čelika. Ako ćemo mi na bekovskim pozicijama i dalje rotirati Beganovića, Durakovića i Kapetanovića, **** ti nas. To su igrači za Goška. O Soldi na štoperu da ne pričam.
Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, n0dix, nedimmmm1337, THEC, Vutra i 27 gostiju.