Viveros??
Znaci nista od njega
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Otišao mu menadžer koji ga je dovo,čitaj trener golmana pa ide i on .
Po ovome spisku možda bi ovako trebalo da izgleda prvih 11
Ma i Beganović i Đuričković nisu nivo za prvih 11. Prosto trebaju bolji igrači, neki internacionalni ili reprezentativni nivo u zadnjoj liniji, uz Čelika. Ako ćemo mi na bekovskim pozicijama i dalje rotirati Beganovića, Durakovića i Kapetanovića, **** ti nas. To su igrači za Goška. O Soldi na štoperu da ne pričam.
Djurickovic borben za stopera sasvim solidan. Soldo u rotaciji se nije lose pokazao ove sezone i sasvim dovoljan za klupe . Stopera treba kvalitetnog kupit i beka.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jun 2024, 22:08Ma i Beganović i Đuričković nisu nivo za prvih 11. Prosto trebaju bolji igrači, neki internacionalni ili reprezentativni nivo u zadnjoj liniji, uz Čelika. Ako ćemo mi na bekovskim pozicijama i dalje rotirati Beganovića, Durakovića i Kapetanovića, **** ti nas. To su igrači za Goška. O Soldi na štoperu da ne pričam.
Pogotovo Đuričković.Iz utakmice u utakmicu sve gori.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jun 2024, 22:08Ma i Beganović i Đuričković nisu nivo za prvih 11. Prosto trebaju bolji igrači, neki internacionalni ili reprezentativni nivo u zadnjoj liniji, uz Čelika. Ako ćemo mi na bekovskim pozicijama i dalje rotirati Beganovića, Durakovića i Kapetanovića, **** ti nas. To su igrači za Goška. O Soldi na štoperu da ne pričam.
Ako ćemo gledati samo užu sliku piši propalo. Nisam rekao da ga treba postaviti na zadnjeg već probati za svaki slučaj da znaš može li odigrati i možeš li se oslonuti na njega. Valjda pripreme uključuju i ovaj aspekat, ne samo fizičke pripreme.Pantelija je napisao/la: ↑17 jun 2024, 22:00djurickovic ima problem s loptom kao stoper a ne da igra zadnjeg veznog, sta ljudi nece sve napisati... isto kao da je zadnji veznni danas u fudbalu neka pozicija gdje treba hamalj koji udara a to sto ne zna citati igru i sto je okretan ko doner, nema veze.
Na lijevog beka/stopera dovoditi pored Alajmovica iz akademije neke iz tuzle ili iz srbije je meni zalosno. Isto kao i gusiti čelika. Ta dva momka iz aakademije su top prospekti.
Isto tako bi dao sansu na pripremnim Tabakovicu. Igrom podsjeca na pirla ( ne ne poredim ga sa pirlom nego tako igra) i odlicno se pokazao u čeliku (za svoje godine)
Đuričković je tip štopera koji estetski plijeni - onako borben, baci se, uhvati za grlkjan, ali se užasno postavlja. Nikad ne napada loptu, kiksao je kod milion golova prošle sezone. Ja taj tip štopera nazivam atomskom, jer napuni ti oči, ali ne daje puno mlijeka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.