Uh super. I uz ove zavrzlame, trebaju ove proci

Uh super. I uz ove zavrzlame, trebaju ove proci
Nemoj više molim te Avanti..
Borac nije nijednim dijelom moj pa da se poistovjecujem sa klubom ko ti i dozivljavam to licnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 15:30Nas Kukesi nije nakantao kao vas farani,usotalom prolazak bilo kojeg kola za vas je san,3 play offa vec naucna fantastika sise iz blHellas je napisao/la: ↑18 jun 2024, 15:29Da bude a la Kukesimosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 14:24Idemo albanci,nakantajte baletane dodine,svakako nisu navikli na cvrstu igru![]()
Za razliku od tebe imam oci i zelim da crkne taj lopovski klub koji je unistio ovu igru u nasoj d4zavi,nikakv licemjer dok si ti teski retard,inace nauci sta je licemjer strucnjaceHellas je napisao/la: ↑18 jun 2024, 16:37Borac nije nijednim dijelom moj pa da se poistovjecujem sa klubom ko ti i dozivljavam to licnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 15:30Nas Kukesi nije nakantao kao vas farani,usotalom prolazak bilo kojeg kola za vas je san,3 play offa vec naucna fantastika sise iz bl.
Takodje ne znas ni sta znaci nakantali nego si samo licemjer koji voli da komsiji crkne krava hehe.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Pablo11, Paromlinac i 23 gosta.