Drug ja nikakav problem nemam da kazem kad nisam u pravu. Predstavlja se ovdje kao da mi imamo La Masiu pa potpis momka od 19 godina je oduzimanje vremena za igranje nasim vanserijskim talentima. Nema veze sutra smo rahat kad se Sikalu bude yebavalo od a do z pa udje Milak da to popravi.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:24Sutra kad ti potpise ovaj pa nam onda navedi zasto si potpisao njega, kvalitet je tu najmanje bitan kod ovakvih potpisa, samo ce ti se kazatiCernica22 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:21E cuj imamo 3 klase bolje junioreMostarskiSin je napisao/la: ↑18 jun 2024, 23:52
7 miliona budzet za sezonu a dovodis “U19” igraca iz pm dok imas za 3 klase boljih u svojoj avliji. Ne razumijem nikako ovaj potez ali eto, valjda znaju sta rade.![]()
Pa mi smo od Puce Levandovskog pravili pa smo uvidjeli da nema od njega nista.
Sutra da ne dodje niko za u21 pravilo ko ce zamijeniti Sikala i biti mu konkurencija na toj poziciji?
Jel negdje neko rekao da ce taj momak u19 bit jedino i krucijalno pojacanje? Ne moze vam Bog dragi ugodit kad se nekom na kosti naklatite. Niko ziv u gradu nije imao informacije za Mujana i neke prethodne dolaske , a sad odjednom svi sve znate.
Sutra cernica drug sutra se javi kad se decko uslika, pa nan reci u kojem smjeru idemo s ovakvim potpisom
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
19V22
Ovo na pauzi postali 3 klase bolji, do sad nisu bili ni za klupe. Kaže kralj puna podrška Klafuricu ta će Velez, navijač Veleza. Nije ni vama lako sa vama.
-
- Kontakt:
polako opet kazem, sutra reci je li oduzimanje vremenaCernica22 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:35Drug ja nikakav problem nemam da kazem kad nisam u pravu. Predstavlja se ovdje kao da mi imamo La Masiu pa potpis momka od 19 godina je oduzimanje vremena za igranje nasim vanserijskim talentima. Nema veze sutra smo rahat kad se Sikalu bude yebavalo od a do z pa udje Milak da to popravi.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:24Sutra kad ti potpise ovaj pa nam onda navedi zasto si potpisao njega, kvalitet je tu najmanje bitan kod ovakvih potpisa, samo ce ti se kazatiCernica22 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:21
E cuj imamo 3 klase bolje juniore![]()
Sutra da ne dodje niko za u21 pravilo ko ce zamijeniti Sikala i biti mu konkurencija na toj poziciji?
Jel negdje neko rekao da ce taj momak u19 bit jedino i krucijalno pojacanje? Ne moze vam Bog dragi ugodit kad se nekom na kosti naklatite. Niko ziv u gradu nije imao informacije za Mujana i neke prethodne dolaske , a sad odjednom svi sve znate.
Sutra cernica drug sutra se javi kad se decko uslika, pa nan reci u kojem smjeru idemo s ovakvim potpisom

Sve ono sto sam Zeljeznicar zayebavao vratilo mi se ko bumerang.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
I sad isto mislim za Pucu i ekipu, daj boze da se ijedan od juniora koji su bili na klupi prosle sezone najede hljeba od seniorskog fudbala. E sad onda zamisli tek kakav je ovaj malac sto treba potpisati ako su nasi za 3 klase bolji, ja se iskreno nadam da ga nece dovesti.
-
- Kontakt:
Ko je rekao da imamo La Masiu? Od ovog momka sto bi trebao doci sigurno imamo bolje juniore, sve ce ti biti jasno kad i ako potpise.Cernica22 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:35Drug ja nikakav problem nemam da kazem kad nisam u pravu. Predstavlja se ovdje kao da mi imamo La Masiu pa potpis momka od 19 godina je oduzimanje vremena za igranje nasim vanserijskim talentima. Nema veze sutra smo rahat kad se Sikalu bude yebavalo od a do z pa udje Milak da to popravi.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:24Sutra kad ti potpise ovaj pa nam onda navedi zasto si potpisao njega, kvalitet je tu najmanje bitan kod ovakvih potpisa, samo ce ti se kazatiCernica22 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:21
E cuj imamo 3 klase bolje juniore![]()
-
- Kontakt:
Hocete li nam reci ko je lik, da komsinice procitaju i dovedu ga prije nas, taktika 

-
- Kontakt:
Upravu je kila i Mostarski sin, ovo sto se dovodi trenurno, danas ili sutra najdalje je dno dna. Poceo je mutiti, svakome ugada i na kraju Velez pusi. Hasiceva taktika nije bila najbolja, al je za ove i ovakve likove bila besprijekorna, neces i tacka.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Evo i za dusmane i za ove sto brane neodbranjivo
Armando Bobaj je ta glasina i navodno taj jedan od Keveljovih reprezentativaca kojima nas smiruje. A njegov agent je ni manje ni vise nego Stefan Bulic.
Treba li i sada damage control ili je vrijeme da se nekom yebe majku kroz majku? I da picketina celava ili razguli taman niko ne dosao ili pocne raditi u interesu Veleza.
I celavac, samo da znas da ovakve poteze navijaci Veleza okupljeni oko kluba i grupe nece tek tako gledati. u to budi siguran, i za feju a i za ovog idiota i njegove igrace, suplje mozes prosipat negdje drugo
Armando Bobaj je ta glasina i navodno taj jedan od Keveljovih reprezentativaca kojima nas smiruje. A njegov agent je ni manje ni vise nego Stefan Bulic.
Treba li i sada damage control ili je vrijeme da se nekom yebe majku kroz majku? I da picketina celava ili razguli taman niko ne dosao ili pocne raditi u interesu Veleza.
I celavac, samo da znas da ovakve poteze navijaci Veleza okupljeni oko kluba i grupe nece tek tako gledati. u to budi siguran, i za feju a i za ovog idiota i njegove igrace, suplje mozes prosipat negdje drugo
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Bobaja je ljigo nudio ima 20 dana i odbili su ga tad. Katastrofa u svakom slucaju ako ga se potpise pa da je Ronaldo licno ako je od onog slinavca igrac. Ne znam, ako se Mustendanagic nije doveo zbog povezanosti s njim, nema mi smisla ni da ovaj dodje.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:07Evo i za dusmane i za ove sto brane neodbranjivo
19V22
Pa ne znam kako moze Kevelju pasti na pamet da dovodi pojacanja od ovog idiota? Znam da ga je slinavac ucjenjivao zbog neki privatni afera al se nadam da ovo udovoljavanje nema veze sa tim. Goni **** sto dalje od kluba
Izgubis Klafurica koji bio na putu da izgradi nesto vrhunski i to na ovakav nacin. Ponavljam goni **** sto dalje od kluba
Izgubis Klafurica koji bio na putu da izgradi nesto vrhunski i to na ovakav nacin. Ponavljam goni **** sto dalje od kluba
-
- Kontakt:
Pa eto koliko je Kevelju zapravo bitan VelezGr0hot je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:16Pa ne znam kako moze Kevelju pasti na pamet da dovodi pojacanja od ovog idiota? Znam da ga je slinavac ucjenjivao zbog neki privatni afera al se nadam da ovo udovoljavanje nema veze sa tim. Goni **** sto dalje od kluba
Izgubis Klafurica koji bio na putu da izgradi nesto vrhunski i to na ovakav nacin. Ponavljam goni **** sto dalje od kluba![]()
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Džaba pričamo, Kevelj će odraditi ono što je naumio. Znam samo jedno, ako ne dovedemo ozbiljnog trenera do kraja sedmice-(petak) i u idućoj sedmici bar dva jaka pojačanja, nemamo se mi bogami čemu nadat u nastavku prvenstva. Znam da će odmah "skočit" ovi "stručnjaci" i kritikovat nas "crnjake", ali to su činjenice kako god kome odgovaralo. Nadam se i boga molim da dođe Čusta i sa nekoliko pojačanja povede Velež u pobjede, ali sve je još uvijek neizvjesno.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
salmy je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:47Džaba pričamo, Kevelj će odraditi ono što je naumio. Znam samo jedno, ako ne dovedemo ozbiljnog trenera do kraja sedmice-(petak) i u idućoj sedmici bar dva jaka pojačanja, nemamo se mi bogami čemu nadat u nastavku prvenstva. Znam da će odmah "skočit" ovi "stručnjaci" i kritikovat nas "crnjake", ali to su činjenice kako god kome odgovaralo. Nadam se i boga molim da dođe Čusta i sa nekoliko pojačanja povede Velež u pobjede, ali sve je još uvijek neizvjesno.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ma pusti to druze nije se niko ozbiljno pojacao u lizi, a samo merzic je pokazao i na kosevu i par utakmica da zna veoma dobro posao...salmy je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:47Džaba pričamo, Kevelj će odraditi ono što je naumio. Znam samo jedno, ako ne dovedemo ozbiljnog trenera do kraja sedmice-(petak) i u idućoj sedmici bar dva jaka pojačanja, nemamo se mi bogami čemu nadat u nastavku prvenstva. Znam da će odmah "skočit" ovi "stručnjaci" i kritikovat nas "crnjake", ali to su činjenice kako god kome odgovaralo. Nadam se i boga molim da dođe Čusta i sa nekoliko pojačanja povede Velež u pobjede, ali sve je još uvijek neizvjesno.
I dudica pljuvali svi kad je dosao ...
Zato ne sudi prije nego sto pocne prventstvo .. sve je li la u lizi
Tribina,teren u Blagaju,Puma oprema,wifi najsavremeniji preko citavog stadiona,obezbjedjenja sredstva za krov na tribini i nije vas stid reci da neradi u interesu Veleza.5 firma ima milionska zarada i sta njemu je potreban Velez jel?Nesmeta vam sto je Klafuric bio sa bracom dogov jos 3 igraca iz Hrvatske.Kazete grupa je protiv ovoga samo da vam kazem da RA odlican odnos ima sa Keveljom i ostatkom uprave.Pisete neke stvari pa eto napravite bojkot dignite se protiv njega vjeruj te mi nikakav problem mu nece biti dati ostavku i on i svi oko njega,svakako idu na kraju sezone i nepada im napamet da produze mandat.Ostavit ce klub u plusu bez dugova a ne ko prosli kad su otisli trazili 400000 pozajmica nazad!Za sve ima rjesenje!
Zadnja izmjena: Radobolja, dana/u 19 jun 2024, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam, ja ih zivotom branim iz razloga sto mislim da su do sad radili dobar posao za klub iako su docekani na noz. Nisu savrseni narocito ne Kevelj, ali covjek ima modus operandi drugaciji od naseg komandanta Hasica i evo do sad mu je islo. Stadion se gradi, stabilni smo, pomak je do sad bio vidljiv u svim segmentima. Ovo surovanje sa ljigavcem Bulicem je pucanj u koljena samim sebi i da je Ronaldo od mene za to nemaju podrsku. Principi su najbitnija stvar, a tim potezom gazimo svoje principe. S dusmanima kluba nema posla pa da za lijeka nemamo.
19V22
-
- Kontakt:
Otiso je samo **** trener vi kukakte i panicite ko da je citava uprava dala otkaz ja neznam sta je vas problem ovo samo mi mozemo dramiti ovoliko bez ikakvog razloga jebote b.g
-
- Kontakt:
Bulic je placao portalima da se zinedin povezuje sa nama da bi mu digao cijenu i na kraju otisao u borac ne vjerujte novinama nista.
-
- Kontakt:
Hahahahahahahahah. Eto vam onda Stefe. Ima "odlican" odnos ali vidjecemo dokle. Zivi bili pa vidjeli.Radobolja je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:13Tribina,teren u Blagaju,Puma oprema,wifi najsavremeniji preko citavog stadiona,obezbjedjenja sredstva za krov na tribini i nije vas stid reci da neradi u interesu Veleza.5 firma ima milionska zarada i sta njemu je potreban Velez jel?Nesmeta vam sto je Klafuric bio sa bracom dogov jos 3 igraca iz Hrvatske.Kazete grupa je protiv ovoga samo da vam kazem da RA odlican odnos ima sa Keveljom i ostatkom uprave.Pisete neke stvari pa eto napravite bojkot dignite se protiv njega vjeruj te mi nikakav problem mu nece biti dati ostavku i on i svi oko njega,svakako idu na kraju sezone i nepada im napamet da produze mandat.Ostavit ce klub u plusu bez dugova a ne ko prosli kad su otisli trazili 400000 pozajmica nazad!Za sve ima rjesenje!
Uveo wifi, preusmjerio pare od vlade u tribinu

Puma oprema nije jos dosla, vidjecemo na sta ce i to liciti. I stvarno zamjeras nesto upravi koja te je digla s ruba trece lige? Jesu li naplatili pozajmice? Trazio sam i ja da karam Beyonce. Sta je ta uprava zatekla u klubu a sta ostavila? Stavi to na papir sad.
I kakve veze s kim je dogovorio igrace? Jesi li mu dao slobodu da vodi sportski segment? Je li ti ostvario rezultat i jesi li imao zadovoljavajuce sve sto je do njega? Sta ikog boli kurax, tvoje je da zastitis klub ugovorima, ako je pozajmica jos bolje, raskines je za sekund. Ako na polusezoni ne bude valjalo, svi lete i gotovo.
Dobru vam je pricu prodo.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.