Nadam se da će se nastavit i u knockout fazi, ali sumnjam...onda kreću turnirske ekipe s valjanjem, mrljanjem i igrom na rezultat, i jedna takva će osvojit.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Nadam se da će se nastavit i u knockout fazi, ali sumnjam...onda kreću turnirske ekipe s valjanjem, mrljanjem i igrom na rezultat, i jedna takva će osvojit.
Veca istina nije recenaMogli je napisao/la: ↑19 jun 2024, 01:22Ono sto je Edin Avdic za kosarku je taj za fudbal. Znaju pricat da djeluje kao da nesto znaju, a kad pazljivo slusas shvatis da veze sa zivotom nemaju.miki09 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 01:21Imal kad da taj lik nije lupo, ja sam redovno prebacivao sportklub na njegovim analizama dok je radio tamo. Klasicni brbljivac koji brblja brbljanja radi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:56Vlada lupa kao Maksim po diviziji, ko slusa podcaste u kojima on gostuje zna o cemu pricam
u moru dobrih utakmica, mora se reci da je Turska - Gruzija bila poslastica prvog kola
ko bi rek'o
skontao sam odmah, ali on postavalja neki tweet tri dana poslije
Samo nek je hejtat Hrvate i Srbe, pa makar i po cijenu da se glup ispadne.bavariapivo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 10:34skontao sam odmah, ali on postavalja neki tweet tri dana poslije![]()
Prijavi me admirubavariapivo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 10:34skontao sam odmah, ali on postavalja neki tweet tri dana poslije![]()
Sviđa mi se kako pišeš, izvrstan si forumašZaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:17Covjek bukvalno dao asistenciju za gol koju onaj kloc nije iskoristio, pogodio stativu prije gola maestralnim skokom, trcao sprintao sa 40 godina, imao jos nekih odlicnih poteza ali tu su neki debili poput autisticnog Evandera da ga omalovazavaju.![]()
Za Messija bio i ostao pojam fudbalera. GOAT.
Samo se drzi mene, forumasa Jaycata, Moglija i Pereire. Ostali su nemaci pojma.Istinski je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:24Sviđa mi se kako pišeš, izvrstan si forumašZaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:17Covjek bukvalno dao asistenciju za gol koju onaj kloc nije iskoristio, pogodio stativu prije gola maestralnim skokom, trcao sprintao sa 40 godina, imao jos nekih odlicnih poteza ali tu su neki debili poput autisticnog Evandera da ga omalovazavaju.![]()
Klasicni glupan, navijac PenaldaZaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:17Covjek bukvalno dao asistenciju za gol koju onaj kloc nije iskoristio, pogodio stativu prije gola maestralnim skokom, trcao sprintao sa 40 godina, imao jos nekih odlicnih poteza ali tu su neki debili poput autisticnog Evandera da ga omalovazavaju.![]()
Vrsni forumasi ste svi navedeni. Samo vam jos @IceTea fali...Zaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:28Samo se drzi mene, forumasa Jaycata, Moglija i Pereire. Ostali su nemaci pojma.Istinski je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:24Sviđa mi se kako pišeš, izvrstan si forumašZaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:17Covjek bukvalno dao asistenciju za gol koju onaj kloc nije iskoristio, pogodio stativu prije gola maestralnim skokom, trcao sprintao sa 40 godina, imao jos nekih odlicnih poteza ali tu su neki debili poput autisticnog Evandera da ga omalovazavaju.![]()
Za Messija bio i ostao pojam fudbalera. GOAT.![]()
Jesi vidio odraza kod stative?Evander je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:37Klasicni glupan, navijac PenaldaZaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:17Covjek bukvalno dao asistenciju za gol koju onaj kloc nije iskoristio, pogodio stativu prije gola maestralnim skokom, trcao sprintao sa 40 godina, imao jos nekih odlicnih poteza ali tu su neki debili poput autisticnog Evandera da ga omalovazavaju.![]()
On vidi nesto sto citav svijet ne vidi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.