Nadam se da će se nastavit i u knockout fazi, ali sumnjam...onda kreću turnirske ekipe s valjanjem, mrljanjem i igrom na rezultat, i jedna takva će osvojit.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Maroon1946
- Kontakt:
Rano je još za prognoziranje finala. Istina da su neki favoriti loše odigrali međutim tek je prva utakmica. Pogotovo kad se uđe u knockout tek onda kreće ludilo i mnogi će upravo na taj kvalitet proći. Druge utakmice će biti još zanimljivije sad dobro pa su neki kiksali. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Braćooooooooooo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Veca istina nije recenaMogli je napisao/la: ↑19 jun 2024, 01:22Ono sto je Edin Avdic za kosarku je taj za fudbal. Znaju pricat da djeluje kao da nesto znaju, a kad pazljivo slusas shvatis da veze sa zivotom nemaju.miki09 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 01:21Imal kad da taj lik nije lupo, ja sam redovno prebacivao sportklub na njegovim analizama dok je radio tamo. Klasicni brbljivac koji brblja brbljanja radi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 00:56Vlada lupa kao Maksim po diviziji, ko slusa podcaste u kojima on gostuje zna o cemu pricam
u moru dobrih utakmica, mora se reci da je Turska - Gruzija bila poslastica prvog kola
ko bi rek'o
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- bavariapivo
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
skontao sam odmah, ali on postavalja neki tweet tri dana poslije
Samo nek je hejtat Hrvate i Srbe, pa makar i po cijenu da se glup ispadne.bavariapivo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 10:34skontao sam odmah, ali on postavalja neki tweet tri dana poslije![]()
Covjek bukvalno dao asistenciju za gol koju onaj kloc nije iskoristio, pogodio stativu prije gola maestralnim skokom, trcao sprintao sa 40 godina, imao jos nekih odlicnih poteza ali tu su neki debili poput autisticnog Evandera da ga omalovazavaju.
Za Messija bio i ostao pojam fudbalera. GOAT.
Prijavi me admirubavariapivo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 10:34skontao sam odmah, ali on postavalja neki tweet tri dana poslije![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sviđa mi se kako pišeš, izvrstan si forumašZaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:17Covjek bukvalno dao asistenciju za gol koju onaj kloc nije iskoristio, pogodio stativu prije gola maestralnim skokom, trcao sprintao sa 40 godina, imao jos nekih odlicnih poteza ali tu su neki debili poput autisticnog Evandera da ga omalovazavaju.![]()
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Samo se drzi mene, forumasa Jaycata, Moglija i Pereire. Ostali su nemaci pojma.Istinski je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:24Sviđa mi se kako pišeš, izvrstan si forumašZaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:17Covjek bukvalno dao asistenciju za gol koju onaj kloc nije iskoristio, pogodio stativu prije gola maestralnim skokom, trcao sprintao sa 40 godina, imao jos nekih odlicnih poteza ali tu su neki debili poput autisticnog Evandera da ga omalovazavaju.![]()
Klasicni glupan, navijac PenaldaZaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:17Covjek bukvalno dao asistenciju za gol koju onaj kloc nije iskoristio, pogodio stativu prije gola maestralnim skokom, trcao sprintao sa 40 godina, imao jos nekih odlicnih poteza ali tu su neki debili poput autisticnog Evandera da ga omalovazavaju.![]()
On vidi nesto sto citav svijet ne vidi
-
19vendetta87
- Kontakt:
Vrsni forumasi ste svi navedeni. Samo vam jos @IceTea fali...Zaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:28Samo se drzi mene, forumasa Jaycata, Moglija i Pereire. Ostali su nemaci pojma.Istinski je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:24Sviđa mi se kako pišeš, izvrstan si forumašZaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:17Covjek bukvalno dao asistenciju za gol koju onaj kloc nije iskoristio, pogodio stativu prije gola maestralnim skokom, trcao sprintao sa 40 godina, imao jos nekih odlicnih poteza ali tu su neki debili poput autisticnog Evandera da ga omalovazavaju.![]()
Za Messija bio i ostao pojam fudbalera. GOAT.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jesi vidio odraza kod stative?Evander je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:37Klasicni glupan, navijac PenaldaZaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 11:17Covjek bukvalno dao asistenciju za gol koju onaj kloc nije iskoristio, pogodio stativu prije gola maestralnim skokom, trcao sprintao sa 40 godina, imao jos nekih odlicnih poteza ali tu su neki debili poput autisticnog Evandera da ga omalovazavaju.![]()
On vidi nesto sto citav svijet ne vidi![]()
Messi kad se popne na sve svoje zlatne lopte, opet se ne može onoliko odraziti.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Shategabri
- Kontakt:
Na stranu trolanje i Ronini hejteri, al nije čovjek loše sinoć odigrao.
U prvom recimo ona asistencija petom, al ne znam ko ono bi, zapuca je u blok.
I u drugom je imao jednu finu loptu.
I generalno, naprijed je dobro odigrao, sad to što se ne vraća u odbranu, pa realno nikad se nije ni vraćao.
Nije prime CR, al ga se debelo pretjeruje s pričom.
U prvom recimo ona asistencija petom, al ne znam ko ono bi, zapuca je u blok.
I u drugom je imao jednu finu loptu.
I generalno, naprijed je dobro odigrao, sad to što se ne vraća u odbranu, pa realno nikad se nije ni vraćao.
Nije prime CR, al ga se debelo pretjeruje s pričom.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.