+1
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dio ih ovde nema pojma ni ocemu, vecinom ovi sto im se komentar sastoji iz gifa koji se valja od smijeha, hajde da se pika da i oni nesto napisu. Jedan dobar dio Husoljubaca + MirzOvaca spinuje kao i do sad, jos kad se pridruze gurbet botovi dobijes komentare iz prilozenog.
I tako.....
I tako.....

Zadnja izmjena: hz033, dana/u 19 jun 2024, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Nema se više ni šta pročitati koliko je likova na listi gnjavatora 
Samo još popljujte nove igrače pa da se po svima ispišaju

Samo još popljujte nove igrače pa da se po svima ispišaju

Super. Sa jedne strane mi je drago, neka ide momak, neka napreduje, može od njega biti dobar igrač. Sa druge strane šteta što ćemo izgubiti takvog dobrog mladog igrača.
Kakvih debila ima na ovom forumu to je cudo.
Ne valja ni ovako, ne valjaju ni rezne Penaranda i Susici, ne valja ni Muhamed Besic ni Sanicanin, pa sta vam odgovara usta vas hebem bolesna.
Ne valja ni ovako, ne valjaju ni rezne Penaranda i Susici, ne valja ni Muhamed Besic ni Sanicanin, pa sta vam odgovara usta vas hebem bolesna.
Rockov da je potpisao za Zrinjski bio bi Kurtoa. Djordjevic bi bio Brozovic, a Jovic bi bio Robertson. Ali posto smo nervozni ko kerovi na lancu doveli smo 3 karine od igraca i ispast cemo iz lige. Bas mi je drago da su momci srdacno docekani, bas kad procitaju komentare bit ce presretni. Pa bolji bi docek imao shaqiri da za zvezdu potpise. Fuj fuj fuj.
Eto imao je jedan nastup i za repku,bio kapiten Vojvodine ima kontinuitet nastupa u jacoj ligi mogao bi se pokazati bolje od Ilieva.
I ovaj Dordevic djeluje solidno, bolji je sigurno od Matanovica i Julardzije.
Mada ni jedan ni drugi nisu neki poseban upgrade u odnosu na postojeci roster realno cisto onako da se dobije neka sirina u ekipi.
Dovodenje Jovica ne mogu da shvatim nikako nikako.
Mislim da će Jović na lijevog štopera a ne na beka.
Odmah + 2 Mio € na TM. uskoro ce plavi botovi pricati Zukanovic gura igrace.

Dosli su onì ovdje da igraju za ogromne pare za njihov kvalitet i nase uslove.Nemaju sta oni citati komentare nego se dokazati da vrijede para koje uzimaju.Jah eto treba im ga i popusiti doduse Anela ce to.keli je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:20Rockov da je potpisao za Zrinjski bio bi Kurtoa. Djordjevic bi bio Brozovic, a Jovic bi bio Robertson. Ali posto smo nervozni ko kerovi na lancu doveli smo 3 karine od igraca i ispast cemo iz lige. Bas mi je drago da su momci srdacno docekani, bas kad procitaju komentare bit ce presretni. Pa bolji bi docek imao shaqiri da za zvezdu potpise. Fuj fuj fuj.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Molim Boga da tako bude pa da sve ovo što pišem budem morao pojesti i pohvaliti ih. Jedino ovaj iz veznog djeluje ok, ostalo daj Bože.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
SRETNO MOMCI..
Nadam se da su zadovoljili KVALITETOM ZEKICA
Znali se za koju je CIFRU OTISAO BULJUBASIC, i dali je to to sto se iltice pojacanja..
Jel ijedan ovaj igrac stoper
Nadam se da su zadovoljili KVALITETOM ZEKICA
Znali se za koju je CIFRU OTISAO BULJUBASIC, i dali je to to sto se iltice pojacanja..
Jel ijedan ovaj igrac stoper
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 19 jun 2024, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Po svemu sudeci, ako je vjerovati pojedenim postovima, Buljubasic odlazi.
Dakle, vezni red nam je sljedeci: Matanovic, Julardzija, Djordjevic, Mustafic, Mehmedovic i Krdzalic.
I onda neko poziva na sabur. Ovo je realno rang Sloge Doboj.
Dakle, vezni red nam je sljedeci: Matanovic, Julardzija, Djordjevic, Mustafic, Mehmedovic i Krdzalic.
I onda neko poziva na sabur. Ovo je realno rang Sloge Doboj.
Pa dobro, pobijedili smo konkurenciju Borca za Đorđevića
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Povećaj obojici na milion i po, u inat dušmanima

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma vala iskreno bas me briga kakav je ko “na papiru” u drugim klubovima, makar ih dovodili iz druge lige nase, izvoli dres svetinje i pokazi se. Svakako niko ne igra isto ovdje i u bilo kojem drugom klubu…
Pustite momke nek igraju nek pokazu od cega su i sta mogu pa cemo onda tjerat na kraju sezone ako ne valja i to je to.
Ne bi ni ja radio na poslu kako treba da me docekaju ovakvi komentari cim dodjem na posao. Sto ste toksicni toliko, de odvadite malo idite gu.zite sta pa se vratite pisat vamo, najlakse serendat.
Edit:
Kod nas da se mega zvijezde dovedu propale bi, prosipaju se neke gluposti odakle dovodimo igrace, a odakle smo dovodili ove sto ih svakodnevno spominjemo, nisu iz Engleske i Njemacke dolazili vamo…
Pustite momke nek igraju nek pokazu od cega su i sta mogu pa cemo onda tjerat na kraju sezone ako ne valja i to je to.
Ne bi ni ja radio na poslu kako treba da me docekaju ovakvi komentari cim dodjem na posao. Sto ste toksicni toliko, de odvadite malo idite gu.zite sta pa se vratite pisat vamo, najlakse serendat.
Edit:
Kod nas da se mega zvijezde dovedu propale bi, prosipaju se neke gluposti odakle dovodimo igrace, a odakle smo dovodili ove sto ih svakodnevno spominjemo, nisu iz Engleske i Njemacke dolazili vamo…
Zadnja izmjena: Chony533, dana/u 19 jun 2024, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Nažalost pola ovih što laprdaju su plave fekalije ili rundini jadnici a šta god da se desi ne valja,ako dovodiš skupe ne valja ako dovodiš jeftinije ispadamo a teren je mjerilo i nama valja dati podršku i ići na utakmicekeli je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:20Rockov da je potpisao za Zrinjski bio bi Kurtoa. Djordjevic bi bio Brozovic, a Jovic bi bio Robertson. Ali posto smo nervozni ko kerovi na lancu doveli smo 3 karine od igraca i ispast cemo iz lige. Bas mi je drago da su momci srdacno docekani, bas kad procitaju komentare bit ce presretni. Pa bolji bi docek imao shaqiri da za zvezdu potpise. Fuj fuj fuj.
- belosevic23
- Kontakt:
A ja qrcevih pojacanja..kako bi bilo da nemamo "investitore" kad je ovako dok su tu
Trenutno korisnika/ca: benko21, broj6, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, itatabisine, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, pitara, Posejdon, riki46, Sanfrancisco, StarmoCity, tenpenny, Vrhbosnian i 125 gostiju.