FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
AktobeJarrabi pojačanja.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Dordevic i ovaj golman,ako je suditi po cv-u,mogu se pokazati kao solidni igraci koji ce dati neku sirinu postojecem rosteru i nista vise od toga. Npr ovaj je sigurno bolji golman od Rogica,Dordevic je sigurno bolji od Matanovica,Julardzije.
Ali nisu definitivno igraci koji ce donijeti kvalitet koji ce podici nivo igre koji ce biti neka prevaga.
Ovog Jovica je suvisno i komentarisati,nista bolji ni od Radovica ni od Durakovica,a mislim da u Akademiji ima malac od kojeg bi mogli imati vise fajde.
I kako da raja ne komentarise i ne bude pesimisticna pouceni dosadasnjom transfer politikom Mirvica.
Ali nisu definitivno igraci koji ce donijeti kvalitet koji ce podici nivo igre koji ce biti neka prevaga.
Ovog Jovica je suvisno i komentarisati,nista bolji ni od Radovica ni od Durakovica,a mislim da u Akademiji ima malac od kojeg bi mogli imati vise fajde.
I kako da raja ne komentarise i ne bude pesimisticna pouceni dosadasnjom transfer politikom Mirvica.
-
- Kontakt:
Umjesto da dovede igrace koje Zekic poznaje dovodi ove anonimuse. Igraci oz 2 HNL su bolji od pvih iz Surdulice jer te ekipe iz dna srpske lige su smijesne. Mozda oni budu top pojaca ja medjutim ovako necemo nikad naprijed.Pantelija je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:30Dakle, ovako.
Trener dolazi iz Odjeka, pratio je cijelu hrvatsku ligu i drugu hrvatsku ligu, poznaje u glavu svakog igraca.
4 dana kasnije, nama dolaze 3 igraca iz srbije koja je slabija liga od hrvatske u svakom pogledu. Dakle, jasno je da se zekić nista ne pita
Ok. Ko se pita?
Belgijanac sigurno ne, prvo onaj dio o tome da je on birao Škoru za akademiju nakon sto je radio mjesec dana , a sad ova pojacanja iz lige koju on gledao nije a nisu ni nasi skauti iz kluba. Dakle, ovo je "šema", preporuka.
A preko koga, pa to je jos jasnije, kada izbacite iz jednacine gore nabrojane, ostanu mirvić i ajla. Pa birajte sta vam je draze.
Jer nema teorije da su ovo skautirani igraci, jer ne znam odakle nekome ideja da skautira donji dio srbijanske lige, kada je ta liga ispod 5-6 mjwsta smijesna, naspram hrvatske u kojoj i u drugoj ligi ima igraca za nas.
-
- Kontakt:
Ja kad to napisem jave se trojica pusiquraca mirvicevih i kazu ti da navijas za zelju.Pantelija je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:30Dakle, ovako.
Trener dolazi iz Odjeka, pratio je cijelu hrvatsku ligu i drugu hrvatsku ligu, poznaje u glavu svakog igraca.
4 dana kasnije, nama dolaze 3 igraca iz srbije koja je slabija liga od hrvatske u svakom pogledu. Dakle, jasno je da se zekić nista ne pita
Ok. Ko se pita?
Belgijanac sigurno ne, prvo onaj dio o tome da je on birao Škoru za akademiju nakon sto je radio mjesec dana , a sad ova pojacanja iz lige koju on gledao nije a nisu ni nasi skauti iz kluba. Dakle, ovo je "šema", preporuka.
A preko koga, pa to je jos jasnije, kada izbacite iz jednacine gore nabrojane, ostanu mirvić i ajla. Pa birajte sta vam je draze.
Jer nema teorije da su ovo skautirani igraci, jer ne znam odakle nekome ideja da skautira donji dio srbijanske lige, kada je ta liga ispod 5-6 mjwsta smijesna, naspram hrvatske u kojoj i u drugoj ligi ima igraca za nas.
A njihov svecenik mirva poceo navijati za Sarajevo prije 4 5 god....
Nemam naravno dokaza, ali sve mirise na smisljeno izvlacenje love iz kluba kroz dobro poznati sistem: dovedes prosjecnog igraca pogodnog za ‘suradnju’, dadnes mu platu vecu vec sto treba i kada se ne pokaze kao kvalitet (ocekivano) onda se ‘sporazumno’ razides sa njim naravno na stetu kluba. A u tom procesu se utalis sa njim u plati i u cifri prilikom raskida.
Samo je nejasno da li neko na ovaj nacin lampa Mirvica ili Mirvic lampa Tana?
Samo je nejasno da li neko na ovaj nacin lampa Mirvica ili Mirvic lampa Tana?
Yebite im majke na stadionu ako treba do tad pruzite podrsku momcima i tjt, Peneradna (penito od onog debila) je najvece ime koje je zaigralo ovde trebao je biti najbolji igrac ikad ove lige pa evo ga sad.. Sabura malo
Ovdje je glavno negativu prosipati.
Doveli dva igrača čija je vrijednost 1.9 miliona € po TM i oni ne valjaju.
Golman vrijedi 200.000 € trenutno, a vrijedio 2 miliona € 2020 godine.
Rogić je naveden kao treći golman, vjerojatno ide, jer ako je Emil prvi, Mehić drugi, jasno da Rogić ide,nosim ako neće uzimati platu do kraja ugovora.
Znači u ovom momentu nam treba još jedan vrhunski CB, a ako može i Mujkić kao mlad. Čuo sam da ga hoće i štrumpfovi, daju istu platu hao mi i garantiraju minute za njega. Mi smo trenutno prvi na TM po vrijednosti tima, tako da nema razloga toliko kukumačiti, osim ako nema štrumfeta ovdje.
Nema nazad ,do titule ove sezone.
Doveli dva igrača čija je vrijednost 1.9 miliona € po TM i oni ne valjaju.
Golman vrijedi 200.000 € trenutno, a vrijedio 2 miliona € 2020 godine.
Rogić je naveden kao treći golman, vjerojatno ide, jer ako je Emil prvi, Mehić drugi, jasno da Rogić ide,nosim ako neće uzimati platu do kraja ugovora.
Znači u ovom momentu nam treba još jedan vrhunski CB, a ako može i Mujkić kao mlad. Čuo sam da ga hoće i štrumpfovi, daju istu platu hao mi i garantiraju minute za njega. Mi smo trenutno prvi na TM po vrijednosti tima, tako da nema razloga toliko kukumačiti, osim ako nema štrumfeta ovdje.
Nema nazad ,do titule ove sezone.
Zadnja izmjena: Red1946, dana/u 19 jun 2024, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Uprava napolje! Yebem li vam majke
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Glavna boljka navijaca FKS je pesimizam i sto su ufurani da se oni nesta pitaju
-
- Kontakt:
Cuj ovog kr.tena, j.be majku upravi, dolazio na kosevo jednu sezonu i konta neko bitan
-
- Kontakt:
Da sam nešto očaran i nisam baš... čak malo i razočaran.
Hajde ovaj iz srpskog železničara nešto kao i obećava ali sve je to tanko i razočaravajuće.
Ali neću psovati ni kuditi. Eto im šansa i neka im budemo odskočna daska za neki transfer dalje u Evropi. Uglavnom su nam veliki igraci i miljenici postajali ovi koji su na mala vrata dolazili, pa sam sebe ubjedjujem da ce tako i ovaj puta biti.
Hajde ovaj iz srpskog železničara nešto kao i obećava ali sve je to tanko i razočaravajuće.
Ali neću psovati ni kuditi. Eto im šansa i neka im budemo odskočna daska za neki transfer dalje u Evropi. Uglavnom su nam veliki igraci i miljenici postajali ovi koji su na mala vrata dolazili, pa sam sebe ubjedjujem da ce tako i ovaj puta biti.
+1.
I mislim da će Peneranda pod ZZ, biti naš najbolji igrač.
Kod Skijaša ni Messi ne bi valjalo, a nije daleko ni Hus odmakao, vidim pršte ponude...a ono Igman inšala...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
Ma koga mi pljunemo bude dobar, koga u nebesa dignemo i svrshavamo na njeg, ne sastavi se sa loptom. Znači dobili smo Edersona, Marcela i Valverdea.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Je l' treba crtati neke stvari? Prva stvar koju je Zekić rekao na pressu jeste da on neće dovoditi igrače niti pričati sa menadžerima, nego da će to raditi "recruitment department".
U prošlom postu sam napisao ko su ti ljudi. Dakle, oni su doveli ovu trojicu, vrlo jednostavno i stvarno nije zahtjevno za shvatiti.
U prošlom postu sam napisao ko su ti ljudi. Dakle, oni su doveli ovu trojicu, vrlo jednostavno i stvarno nije zahtjevno za shvatiti.
Vidjelo se kad je Nam otišao ko je bio u stanju dati bilo kakav novac,a ko živi u gradu i prati Sarajevo zna da su Runda i kvazi legende vječita opozicija svakome i pljuju sve a samo traže hajr na račun kluba,kad ide dobro nestanu ali pri prvom kiksu počnu izvirivati ko žohari i žaliti za Torlakom,Repuhom,Turkovićem i ostalim "legendama"Kmenkake je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:10Jbt Anex ti se uhvatio za Rundu i legendu kao da mora biti da je neko za njih ili ne daj Bože za Mirzaha ako mu se ne svidja način na koji se upravlja klubom.Anex je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:07Nije problem neka ode,ko je alternativa?Runda i legendeIstinasamo123 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 16:50
4 godine evo pisemo da smo obicna **** sa debelim amerom i nece se promjeniti to na bolje dok ne ode debil.![]()
- TurkishAirlines
Mirvicu, javi se.
Mirvicu, javi se
Mirvicu, javi se
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ipak je pipa zavrnuta cim su ovakva imena dosla. Zao mi je zekica sto ce mu se majka spominjati a covjek ni kriv ni dužan sa ovakvim imenima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- PeppermintSA
- Kontakt:
Partizan se raspada, nije nikakav faktor u srpskoj ligi ako govorimo o trofejima. Kod njega igraju:
Xander Severina - 55 nastupa za Den Haag, reprezentativac Curacao
Franck Kanoute - 22 nastupa za Cercle Brugge, 30 nastupa za Sochaux, reprezentativac Senegala
Bibras Natcho - 100 nastupa za CSKA Moskvu, 30 nastupa za Olympiacos, reprezentativac IzraeHella
Matheus Saldanha - 50 nastupa za Jeff United, 30 nastupa za Neftchi
Aldo Kalulu - 15 nastupa za Lyon, 30 nastupa za Basel, 80 nastypa za Sochaux, reprezentativac Konga
Nathan de Medina - 40 nastupa za Armeniu Bielefeld, 25 nastupa za Eintracht Braunschweig, mladi reprezentativac Belgije
Ghayas Zahid - 94 nastupa za APOEL, 40 nastupa za Panathainikos, 60 nastupa za Ankaragucu, reprezentativac Norveške
Goh Young-jun - 150 nastupa za prvaka Južne Koreje, reprezentativac Južne Koreje
+ srpski i exyu igrači
fudbal je dotle došao, a neka nama sabure
Xander Severina - 55 nastupa za Den Haag, reprezentativac Curacao
Franck Kanoute - 22 nastupa za Cercle Brugge, 30 nastupa za Sochaux, reprezentativac Senegala
Bibras Natcho - 100 nastupa za CSKA Moskvu, 30 nastupa za Olympiacos, reprezentativac IzraeHella
Matheus Saldanha - 50 nastupa za Jeff United, 30 nastupa za Neftchi
Aldo Kalulu - 15 nastupa za Lyon, 30 nastupa za Basel, 80 nastypa za Sochaux, reprezentativac Konga
Nathan de Medina - 40 nastupa za Armeniu Bielefeld, 25 nastupa za Eintracht Braunschweig, mladi reprezentativac Belgije
Ghayas Zahid - 94 nastupa za APOEL, 40 nastupa za Panathainikos, 60 nastupa za Ankaragucu, reprezentativac Norveške
Goh Young-jun - 150 nastupa za prvaka Južne Koreje, reprezentativac Južne Koreje
+ srpski i exyu igrači
fudbal je dotle došao, a neka nama sabure
Odlican igrac
A šta ako se ispostavi da nisu promašaj hoćeš li iste te pohvaliti ? Yebe mi se ko je na vrhu i ja bi volio vlasnika da nam donosi titulu za titulom ali ne ide to tako, ubacuje svoje pare ubacio svoje ljude ili ti ga žene i ovako ti je...Istinasamo123 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:24I sta ako se ispostavi da su promasaj? Kao zadnje 3 godine sve sto je promasaj.Hz1946 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:19A brate nemoj mi sada onog našeg pitarluka da kao žalimo za igračima a tjerali se, Radović ispadao i često znao biti glup i dobiti žuti karton za nešto banalno i onaj crveni u derbiju, realno igrač za kojim ne možeš žaliti što je otišao, ovoga još nismo gledali tako da samim tim ne možeš mu suditi i reći biće bolji ili lošiji a da smo izgubili najboljeg beka u ligi pa čak i u klubu - nismo i to sigurno
Sta onda cemo cekati novu sezonu i da isti ti ljudi opet nanovo se igraju fudbalskog kluba i menadzerisanja.
Sve dok se glavni krivac za sve ovo ne prozove javno, on i one ce raditi sta hoce dok im je volja...
Ja ću pružiti podršku svake sezone jer nažalost nisam u situaciji da preuzmem klub a isto tako osim što serem po forumu zapravo nemam blage veze tako da podršku dati standardno pokazati da smo najbolji navijači u državi a za ostalo se svakako ne pitamo