Nismo ni zadnjih par godina imali neka aman zaman imena. Pipa tece pomalo zadnjih 10-ak godina,tek toliko da se ne crknemo !!

Dobroje dok ne puca. Samo pozitiva !!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lako je njima kad nemaju investitora,a mi se patimo sa Tanom i Mirvom.PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:03Partizan se raspada, nije nikakav faktor u srpskoj ligi ako govorimo o trofejima. Kod njega igraju:
Xander Severina - 55 nastupa za Den Haag, reprezentativac Curacao
Franck Kanoute - 22 nastupa za Cercle Brugge, 30 nastupa za Sochaux, reprezentativac Senegala
Bibras Natcho - 100 nastupa za CSKA Moskvu, 30 nastupa za Olympiacos, reprezentativac IzraeHella
Matheus Saldanha - 50 nastupa za Jeff United, 30 nastupa za Neftchi
Aldo Kalulu - 15 nastupa za Lyon, 30 nastupa za Basel, 80 nastypa za Sochaux, reprezentativac Konga
Nathan de Medina - 40 nastupa za Armeniu Bielefeld, 25 nastupa za Eintracht Braunschweig, mladi reprezentativac Belgije
Ghayas Zahid - 94 nastupa za APOEL, 40 nastupa za Panathainikos, 60 nastupa za Ankaragucu, reprezentativac Norveške
Goh Young-jun - 150 nastupa za prvaka Južne Koreje, reprezentativac Južne Koreje
+ srpski i exyu igrači
fudbal je dotle došao, a neka nama sabure
Mozda susko tali da je suludo bacat pare u ligi gdje nije mogice sampi9n biti? Svakako nizerazredna pojacanja,sve se bojim da igrac Surdulice zna kako se bori za titulu
Adis Jahovic za ove sve danas ovo sto se dovodi je Van Persie.
Vrancic -polupokretni penzic ,koji je nabijen nogom iz predhodnog klubaJuricaSpindl je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:29Digli ste frku bezveze. Dolazila su nam velika imena koja nisu napravila ništa ( vrancic, penaranda).
Svi ste balili za durakovicem, zeljkovicem itd, ljudi dosli poptuni ocaj! Govorili ste da duljevic sa 15% moze prepisati ligu. Nije bio u stanju "prepisati" deset minuta igre.
Kad je Ibanez potpisao za zrinju svi u šoku na krjau flop.
Srerno pojacanjima, aBd d anas obraduju i pokazu se u najboljem svjetlu, pogotovo djordjevic![]()
Neće on pohvaliti nikoga i nikada jer je štrumf.Hz1946 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:04A šta ako se ispostavi da nisu promašaj hoćeš li iste te pohvaliti ? Yebe mi se ko je na vrhu i ja bi volio vlasnika da nam donosi titulu za titulom ali ne ide to tako, ubacuje svoje pare ubacio svoje ljude ili ti ga žene i ovako ti je...Istinasamo123 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:24I sta ako se ispostavi da su promasaj? Kao zadnje 3 godine sve sto je promasaj.Hz1946 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:19
A brate nemoj mi sada onog našeg pitarluka da kao žalimo za igračima a tjerali se, Radović ispadao i često znao biti glup i dobiti žuti karton za nešto banalno i onaj crveni u derbiju, realno igrač za kojim ne možeš žaliti što je otišao, ovoga još nismo gledali tako da samim tim ne možeš mu suditi i reći biće bolji ili lošiji a da smo izgubili najboljeg beka u ligi pa čak i u klubu - nismo i to sigurno
Sta onda cemo cekati novu sezonu i da isti ti ljudi opet nanovo se igraju fudbalskog kluba i menadzerisanja.
Sve dok se glavni krivac za sve ovo ne prozove javno, on i one ce raditi sta hoce dok im je volja...
Ja ću pružiti podršku svake sezone jer nažalost nisam u situaciji da preuzmem klub a isto tako osim što serem po forumu zapravo nemam blage veze tako da podršku dati standardno pokazati da smo najbolji navijači u državi a za ostalo se svakako ne pitamo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.