FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
fakat se veliki sljam navukao na ovu temu, kakvi bijednici pisu to je da ne vjerukes
-
- Kontakt:
Ili kao kad su dovodili Aničića polomljenih koljena,a svi se ibretili ili sad na zimu kad nas pojačaše strašnim igračima sa 0 minuta Krđalić,Mehmedović,šta tek reći na skauting i preporuku Matanovića.Antikloc je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:33Vrancic -polupokretni penzic ,koji je nabijen nogom iz predhodnog klubaJuricaSpindl je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:29Digli ste frku bezveze. Dolazila su nam velika imena koja nisu napravila ništa ( vrancic, penaranda).
Svi ste balili za durakovicem, zeljkovicem itd, ljudi dosli poptuni ocaj! Govorili ste da duljevic sa 15% moze prepisati ligu. Nije bio u stanju "prepisati" deset minuta igre.
Kad je Ibanez potpisao za zrinju svi u šoku na krjau flop.
Srerno pojacanjima, aBd d anas obraduju i pokazu se u najboljem svjetlu, pogotovo djordjevic![]()
Penito koji preko godinu dana nije igrao
NISU VELIKA IMENA.
Nemoj lagati ovaj napaceni narod.
Isto lazes za Dulju,lazes kao pas. Ja sam prvi rekao da je to debeli penzic a uglavnom tako su mislili i ostali
Da pljuvali smo i bili u pravu

Volim glabati velike pitarske kurcine
Ma daj Boze ali sta da nam iz njihove biografije da nadu da ce biti pojacanja zar to "mozda se ispostavi da su top"? To je vec ciribu ciriba pa sta bude.
-
- Kontakt:
A koga bi ti doveo? Koga to dovode ostali timovi u ligi?Antikloc je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:33Vrancic -polupokretni penzic ,koji je nabijen nogom iz predhodnog klubaJuricaSpindl je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:29Digli ste frku bezveze. Dolazila su nam velika imena koja nisu napravila ništa ( vrancic, penaranda).
Svi ste balili za durakovicem, zeljkovicem itd, ljudi dosli poptuni ocaj! Govorili ste da duljevic sa 15% moze prepisati ligu. Nije bio u stanju "prepisati" deset minuta igre.
Srerno pojacanjima, aBd d anas obraduju i pokazu se u najboljem svjetlu, pogotovo djordjevic![]()
NISU VELIKA IMENA.
Isto lazes za Dulju,lazes kao pas. Ja sam prvi rekao da je to debeli penzic a uglavnom tako su mislili i ostali
Koje ime bi tebe zadovoljilo, navedi neko realno ime koje bi doslo u nasu ligu?! Ovako ko god da dodje nadjes mu manu.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Jos Vrancic bio i stranac, ti pas materAntikloc je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:33Vrancic -polupokretni penzic ,koji je nabijen nogom iz predhodnog klubaJuricaSpindl je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:29Digli ste frku bezveze. Dolazila su nam velika imena koja nisu napravila ništa ( vrancic, penaranda).
NISU VELIKA IMENA.

-
- Kontakt:
Ovo nisu navijači, vec plaćenici i oni koji su nekada radili u klubu pa dobilo nogu... Čitam i ne mogu da vjerujem koliko se lose zeli klubu, zbog ličnih interesa.
Evo i oni tebe selame!
Upravu si nema logike da su Letterme ili Zekic doveli igrace iz Srbije ..Mirvic i Ajla dovode igrace ,i ako neki od njih ne igra trener i sd dobiju otkaz.Tako da mi nije jasno sta ce ikako,samo dzabe pare baca.Zekic do reprezantativne pauze ,Letterme do zime ,i idemo opet novi.Pantelija je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:30Dakle, ovako.
Trener dolazi iz Odjeka, pratio je cijelu hrvatsku ligu i drugu hrvatsku ligu, poznaje u glavu svakog igraca.
4 dana kasnije, nama dolaze 3 igraca iz srbije koja je slabija liga od hrvatske u svakom pogledu. Dakle, jasno je da se zekić nista ne pita
Ok. Ko se pita?
Belgijanac sigurno ne, prvo onaj dio o tome da je on birao Škoru za akademiju nakon sto je radio mjesec dana , a sad ova pojacanja iz lige koju on gledao nije a nisu ni nasi skauti iz kluba. Dakle, ovo je "šema", preporuka.
A preko koga, pa to je jos jasnije, kada izbacite iz jednacine gore nabrojane, ostanu mirvić i ajla. Pa birajte sta vam je draze.
Jer nema teorije da su ovo skautirani igraci, jer ne znam odakle nekome ideja da skautira donji dio srbijanske lige, kada je ta liga ispod 5-6 mjwsta smijesna, naspram hrvatske u kojoj i u drugoj ligi ima igraca za nas.
Cuj sta ako se pokaze da jw dobar
Ko je bolan dobar do sada bio pa da mogu evo reci, ok očekujem da bude dobar!
Je li iko sistemski kako to vole rec radi ovdje ista?
Ko je gledao kad i gdje i ko je zakljucio da su kvalitet za sarajevo? Pa ovakvi treba na probu da dodju u sarajevo.
Na osnovu cega optimizam? 2020/2021 2. ; 2022/2023 4 pa 4 pa 4 pa papa... Promasaji skoro 90% "pojačanja". I onda bestidnici dodju i kazu navijaci krivi????
Dok u klubu jašu žene koje u životu nisu utakmice pogledale a ne nw bavile se istim na ozbiljnom nivou i uz to jos krenule i menagerisati i skije praviti ljudima koji znaju raditi, i ti napises hlasno da treba vidjeti. Sta? Kko cemo biti 3. Ili 4. Ili uz ludu srecu 2.?
Mislis da ja prvi ne bi volio da odigramo sezonu snova i budemo prvaci? Na zalost, ja sam 99% siguran da su ovo igraci neke šeme a ne želja kluba. Jednodtavno dijelom sam u tom svijetu i znam te stvari prepoznati, ako grijedim meni na sramotu.
Pa toliko su srozali nas nivo kvaliteta igraca da su nam doveli dva Crnogorca od kojih je jedan matanovic od kojeg imas 4 bolja akademca, i đuričković koji je levate kupio sa dva tri fajta kada smo ko kakva seoska ekipa naskakali na protivnike ili oni na nas a on se zalijetao. Fudbalski, ispada ko jaja kroz trule gaće a to nam pokazuje i statistika, a uz to smo defanzivi okrenuta ekipa.
Mrsko mi je sad se vracati nazad i nabrjati taj nas sistem i sve igrace koji su usli i izasli iz kluba, uzeli pare a mi 4.
I da se ne lazemo, nema ovaj klub problem sa navijacima, nema problem klub ni sa sudijama i ligom, nema ovaj klub problem ni sa nekvalitetom akadmije.
Problem ovog kluba je temelj, vlasnik, uprava, uposlenici, neprofesionalizam, talovi, nepostojanje odgovornosti. Sve obo kasnije uzrokuje ostale probleme. Nedostatak bilo kakve vizije, ideje i drzanje nekog svog pravca kakav god bio.
Ko je bolan dobar do sada bio pa da mogu evo reci, ok očekujem da bude dobar!
Je li iko sistemski kako to vole rec radi ovdje ista?
Ko je gledao kad i gdje i ko je zakljucio da su kvalitet za sarajevo? Pa ovakvi treba na probu da dodju u sarajevo.
Na osnovu cega optimizam? 2020/2021 2. ; 2022/2023 4 pa 4 pa 4 pa papa... Promasaji skoro 90% "pojačanja". I onda bestidnici dodju i kazu navijaci krivi????
Dok u klubu jašu žene koje u životu nisu utakmice pogledale a ne nw bavile se istim na ozbiljnom nivou i uz to jos krenule i menagerisati i skije praviti ljudima koji znaju raditi, i ti napises hlasno da treba vidjeti. Sta? Kko cemo biti 3. Ili 4. Ili uz ludu srecu 2.?
Mislis da ja prvi ne bi volio da odigramo sezonu snova i budemo prvaci? Na zalost, ja sam 99% siguran da su ovo igraci neke šeme a ne želja kluba. Jednodtavno dijelom sam u tom svijetu i znam te stvari prepoznati, ako grijedim meni na sramotu.
Pa toliko su srozali nas nivo kvaliteta igraca da su nam doveli dva Crnogorca od kojih je jedan matanovic od kojeg imas 4 bolja akademca, i đuričković koji je levate kupio sa dva tri fajta kada smo ko kakva seoska ekipa naskakali na protivnike ili oni na nas a on se zalijetao. Fudbalski, ispada ko jaja kroz trule gaće a to nam pokazuje i statistika, a uz to smo defanzivi okrenuta ekipa.
Mrsko mi je sad se vracati nazad i nabrjati taj nas sistem i sve igrace koji su usli i izasli iz kluba, uzeli pare a mi 4.
I da se ne lazemo, nema ovaj klub problem sa navijacima, nema problem klub ni sa sudijama i ligom, nema ovaj klub problem ni sa nekvalitetom akadmije.
Problem ovog kluba je temelj, vlasnik, uprava, uposlenici, neprofesionalizam, talovi, nepostojanje odgovornosti. Sve obo kasnije uzrokuje ostale probleme. Nedostatak bilo kakve vizije, ideje i drzanje nekog svog pravca kakav god bio.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TurkishAirlines
I Matanovic se ovako ispljuvao, pa je bio top pojacanje.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Sretno momcima i pokažite se na terenu i popišajte se navijačima u usta.
Ma najjaci je forumski puk, koji zna igrače sa Football Managera.
Srpska liga je kvalitetom ispred nas barem 5 godina, kao i Hrvatska, a mi prizivamo neke nade i talente iz BH Premijer lige a blatimo ove što po Srbiji igraju.
Vjerujem da 90% onih koji pišu ovdje nisu pogledali nijednu utakmicu balkanskih liga, pa makar i derbi a kamol ove manje timove. Ali sezona je već prežaljena. Ako ništa ova trojica koštaju manje nego ublehaš Peneranda sam, a kad ej došao forum se sjebavo.
Kad vidim da pišu Partizan se raspada treba uzet njihove igrače. HAHAHA Pa Partizan u raspadu plaća više od Sarajeva i veća je preporuka svakom igraču. Ko će doći u ovu vukojebinu gdje je najveci izlazni transfer u Tursku ligu, kojoj najveci klubovi prezime u Konferencijskoj ligi.
Platite 20BAM članstva, ne morate godišnju uzimati, doðite na Koševo barem na 5-6 domaćih utakmica da nešto u kasu uplatite pa se javite za komentar.
Ali kad se nešto desi a ne unaprijed.
Srpska liga je kvalitetom ispred nas barem 5 godina, kao i Hrvatska, a mi prizivamo neke nade i talente iz BH Premijer lige a blatimo ove što po Srbiji igraju.
Vjerujem da 90% onih koji pišu ovdje nisu pogledali nijednu utakmicu balkanskih liga, pa makar i derbi a kamol ove manje timove. Ali sezona je već prežaljena. Ako ništa ova trojica koštaju manje nego ublehaš Peneranda sam, a kad ej došao forum se sjebavo.
Kad vidim da pišu Partizan se raspada treba uzet njihove igrače. HAHAHA Pa Partizan u raspadu plaća više od Sarajeva i veća je preporuka svakom igraču. Ko će doći u ovu vukojebinu gdje je najveci izlazni transfer u Tursku ligu, kojoj najveci klubovi prezime u Konferencijskoj ligi.
Platite 20BAM članstva, ne morate godišnju uzimati, doðite na Koševo barem na 5-6 domaćih utakmica da nešto u kasu uplatite pa se javite za komentar.
Ali kad se nešto desi a ne unaprijed.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Sve isti ****,kad je došao Zekić taj dan pobjegli u rupe a već sutradan došli opet na forum da zarade obećano majku im dušmansku,95% navijači plave fekalije i žohari koji nemaju pristup klubuobrijanopile je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:51Ovo nisu navijači, vec plaćenici i oni koji su nekada radili u klubu pa dobilo nogu... Čitam i ne mogu da vjerujem koliko se lose zeli klubu, zbog ličnih interesa.
Trebalo bi malo ispitati ko je menadzer tim igracima, ko je u klubu odlucio da su oni pojacanja za klub.
Nekad mi izgleda kao da se neko dogovara s menadzerima daj igraca pa cemo dijeliti novac od raskida ugovora. Ne mogu si objasniti toliko dolazaka i brzih odlazaka.
Sta je s Viverosom? Sto nije u trening kampu? Hoce li snositi posljedice ? Hoce li klub dobiti odstetu za njega, ako vec toliko zeli ici..
Nekad mi izgleda kao da se neko dogovara s menadzerima daj igraca pa cemo dijeliti novac od raskida ugovora. Ne mogu si objasniti toliko dolazaka i brzih odlazaka.
Sta je s Viverosom? Sto nije u trening kampu? Hoce li snositi posljedice ? Hoce li klub dobiti odstetu za njega, ako vec toliko zeli ici..
Srpska liga osim prvih 4 max 5 ekipa je odron. A narocito rkipe sa dna tabele. Liga ima veliki broj klubova i klubovi sa dna tabele i kod nas bi bili na istoj poziciji. Novi pazar je u vrhu tabele a kod nas bi ga prvih 4-5 ekipa pobjedilo bez problema. U toj ligi je haskić de sprdao._weella_ je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:53Ma najjaci je forumski puk, koji zna igrače sa Football Managera.
Platite 20BAM članstva, ne morate godišnju uzimati, doðite na
Pogledaj broj pobjeda zvezde, partizana i sve ti je jasno.
Hrvatska je. Bas kako kazes jaca, pa je cudno kako nismo iz nje doveli igrace obog profila0? Ja rijec ne bi rekao da smo dobeli igraca iz hrvatske sa dna tabele a da je najbolji bio u ekipi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Jasta, ljudi 6 ekipa u evropi od tih 6 4 grupe ce da igraju, a mi ne mozemo 2 3 omladinca u srniore da izbacimo kamili reprezentaciju , tsmo im djeca od 16 ljeta prvotimci a nesto pisemo ovo ono ma dobro hajde razumijem revolt nezadovoljstvo i to. A psovati pljuvati nazivati igrace i nas klub genocidnim , pogledaj sta se psuje na zvanicnoj stranici, pa to citaju njihove zene majke sestre ocevi . Pa odron zivi smo.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
strah me i pomisliti sta bi bilo da nam igraci imaju dobre stranice na wikipediji, koja je inače odmah nakon kratkog yt videa sa najboljim potezima igraca najrelevantniji prikazatelj igracevog fudbalskog kvaliteta. 

To je vec treci takav transfer ,sto dolazi.ŠTA_JE je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:14Golman koji nema nastupa nijednog duze od godinu dana. Igrač iz 14-e I posljednje ekipe srbije ne mogu biti pojačanja. Ovo nije dobro! Ovo nije ono sto zelimo! Bas bih volio vidjeti cime su ti menadzeri ubijedili nekog iz nase Uprave pa da ih dovedemo! Rezultatski 0, statistički 0 i neki ispod prosjecan igrač, perspektivni pa i ne bas kad se pogleda koliko godina imaju. Zaista se pitam sta neko nasima ispriča ili pokaže pa ih dovedemo ovakve.
Penaranda nije igrao godinu dana ,ai prije toga nije skupio u 5 godina 20nastupa ,i dodje kao neko pojacanje ,uzme sebi godisnji u sred sezone niko ne reagira .Duljevic takodjer dosao nije godinu igrao ,a i prrije toga nigdje standardan.I sad ovaj golman,pa ko vise odobrava takvr transfere .
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, MSOZ101, pitara, riki46, rimljanin90, sekac, Vrhbosnian i 65 gostiju.