FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
73
33%

Ukupno glasova: 219

Maroon1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Maroon1946 » 19 jun 2024, 20:49

slika

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 19 jun 2024, 20:50

H8Z7 je napisao/la:
19 jun 2024, 20:47
MaroonBjelave je napisao/la:
19 jun 2024, 20:43
H8Z7 je napisao/la:
19 jun 2024, 20:21

Ali Lite verziju :urnebes:
Svega ima, samo rezultata nema. Ne znam jesi li baš ti naveo ili neko drugi, ali ja bih isto tako volio da me ova trojica popišaju.Međutim, ove sve godine "posta" po pitanju rezultata me baš i ne čine optimistom.
Jesam ja sam to napisao, ali kako biti optimističan nakon svega? Znači u odbranu smo doveli lika koji je ispao iz lige. Ok.
Ne zaboravi golmana koji je zadnju utakmicu branio kad je izašao iPhone 7.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jun 2024, 20:51

Cuj roster trenutni dobar. Pa jest dobar za 4. mjesto a I pojacanja su nam u skladu s tim
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 19 jun 2024, 20:54

leo1946 je napisao/la:
19 jun 2024, 14:39
15 godina kasnije opet spartak trnava.. kakva je grmljavina sa sjevera bila tu utakmicu.. da se ponovi isti rezultat :D

Ofc, ako prodjemo
A kako je tek bilo u Bratislavi s onim pivama od " 30 " feninga i na bazenu rashlađivanje.

Šteta što se opet nece dozivjeti ide aktobe zivotom

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 jun 2024, 20:56

19 jun 2024, 20:50
H8Z7 je napisao/la:
19 jun 2024, 20:47
19 jun 2024, 20:43

Svega ima, samo rezultata nema. Ne znam jesi li baš ti naveo ili neko drugi, ali ja bih isto tako volio da me ova trojica popišaju.Međutim, ove sve godine "posta" po pitanju rezultata me baš i ne čine optimistom.
Jesam ja sam to napisao, ali kako biti optimističan nakon svega? Znači u odbranu smo doveli lika koji je ispao iz lige. Ok.
Ne zaboravi golmana koji je zadnju utakmicu branio kad je izašao iPhone 7.
Ma imao je povredu čini mi se, nije bitno teže će golman ispasti iz forme nego igrač sa druge pozicije. Evo Iliev je bio primjer (doduše jest primio golove ali rijetki mu mogu ići na dušu).
Iskreno, ali iskreno bih volio da mi ovo sve bude nabadano na nos od svih forumaša u vezi svega, da sve proradi i da budemo KLUB, da mi svaki forumaš piše eto vidi da si ga bespotrebno pljuvao ali daj Bože.
@JurisicDuska 4. pozicija ali odozdo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Cattivo
Kontakt:

Post Postao/la Cattivo » 19 jun 2024, 20:56

Stvarno dokle više sa iživljavanjem u klubu sa ovakvim nerezonskim potezima? Ima li iko normalan u strukturama kluba pošto niko očito stručan nema. Nabijem na **** ovog sportskog direktora i onog ko ga je postavio. Pazi ti mozgova na zvaničnoj stranici, predstavljanje PRINOVA uz opise i hvalospijeve o svakom, znači ti meni to garantuješ od njih.

FILIP JOVIĆ - "...Radi se o fizički izuzetno spremnom i brzom igraču sa izraženim pregledom igre. Tokom utakmica ga odlikuju hrabrost, ali i disciplina i smirenost u igri koje koristi za pronalaženje najboljih rješenja..."

ALEKSANDAR ÐORÐEVIĆ - "...izuzetno kvalitetan i svestran igrač koji može igrati na pozicijama defanzivnog, centralnog ili ofanzivnog veznog..."

EMIL ROCKOV - "... donoseći sa sobom bogato iskustvo..."

Koja smo mi smijurija postali majko mila
donDondon je napisao/la:
18 jun 2024, 18:41
Cattivo je napisao/la:
18 jun 2024, 18:22
ZZ je ozbiljna trenerska glava za prostore bivše države, odličan potez sa odabirom trenera. Ono što je uslijedilo poslije sa postavljanjem ljudi u akademiji je smijurija i pišanje po dobrom potezu. Kakve reference i znanje imaju ljudi, koji će sada voditi najbitniji dio kluba i koji treba da bude stub u nekoj boljoj budućnosti - samoodrživ kub. Retoričko naravno, svi znamo (ni)kakve. Dovođenje ovih polovnjaka, kako najavljuje mahala, bio bi još jedan šamar poslije stručnjaka u akademiji. Ja razumijem da liga u Srbiji kotira daleko bolje od naše, ali razlika u kvaliteti ja znatno manja i dovođenje igrača iz donjeg dijela tabele je zabrinjavajuće jer pokazuje ogromno nepoznavanje ovog podneblja od strane SD.

Kada vidim ovaj spisak sa prozivke mislim da nam je golman imperativ sada kada je Ilijev otišao kakav god da je bio. Osim ako se neće dati šansa Mehiću - za kojeg se tvrdi da je poprilično talentovan golman i za šta lično nemam ništa protiv. Rogić je promašaj i veliko razočarenje; vjerovatno najplaćeniji rezervni golman bivše države u odnosu na kvalitet koji ima. Za Mušiju nisam razumio zašto je doveden, ali bio sam otvorenog uma. Pratio sam ga ovu polusezonu u Mladosti, mislim da je upitnog kvaliteta i da je u istoj golman sa vjerovatno najviše primljenih golova za koje je direktno kriv u prvoj ligi federacije. Ponavljam, u prvoj ligi federacije!

Pored golmana trenutno smo najslabiji na poziciji štopera i ne vjerujem da nećemo dovesti nekog provjerenog i kvalitetnog jer nemamo nijednog takvog. Aničić je bio naš daleko najbolji i najškolovaniji štoper. Svako novo rizikovanje sa štoperima sumljive kvalitete će nam izaći na nos i koštat će nas mnogo, a uz ovakav roster nećemo to moći krpit u toku sezone. Ako ipak dođe neki polovnjak, treba momka posavjetovat da na prvoj jačoj utakmici se unese krvnički nekom u facu eventualno ga udari i osvojit će srca široke narodne mase (Balta, Đuričković i sl). Za loše partije masa će se iskalit na nekom žrtvenom jarcu kako to već ide. Mišljenja sam da je Zeljković i dalje naš najbolji štoper i ako ćemo najviše vremena igrat sa 3 nazad kako svi pominju, on je idealan i treba ga vratiti još sutra.

Tri su lijeva beka na spisku i to da će doći još jedan je smiješno i za Vrbanjušu. Mada više me ništa ne bi iznenadilo, tako da to ostavljam otvoreno. Sviđalo se to nekom ili ne, Beganović je naš najbolji bek trenutno. Nadam se da će Enedin biti konkurencija za poziciju desnog beka.

Od eventualnih dolazaka mislim da je realno i da bi bilo dobro da dovedemo kvalitetno i kreativno krilo. Fali nam kreativnosti a mislim da rješenje za to neće biti neki novi centralni vezni, kako smo tu pretrpani. Kyeremeh je drastično podigao formu u zadnje vrijeme, Nemanja odličan za rotacije a od Gulija očekujem da bude mešu boljim igračima ove sezone. Nijedan od njih, iako se sva trojica manje više razlikuju po stilu igre, nije pretjerano kreativan i mislim da treba dovesti neko novo kreativno krilo.

Trenutno Hamza > Renan.

P.S. Čelik je za Mujkića Nemanja Vidić lično
Skrati brate, izgubio sam te odmah na početku
Bojim se da te niko ništa nije pitao. Preskočiš i ideš dalje ako ti se ne sviđa

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jun 2024, 21:00

H8Z7 je napisao/la:
19 jun 2024, 20:35
nokee je napisao/la:
19 jun 2024, 20:23
H8Z7 je napisao/la:
19 jun 2024, 20:12

Nepopularno mišljenje:
Za vrijeme Sabrine imali smo i rezultat. :kafa:
Ma more stvari i mnogo srece je potrebno da se sve poklopi kao sto se poklopilo sa tom ekipom.
Evo i Mirvic kad je dosao odma je probao sa istom dobitnom kombinacijom sa Hadzijom na SD i Dudicem kao najboljim trenerom lige. Samo sad Hadzija ne dovede nove Tatare i Rahmanovice jbg.
Ovako vratis film na sve i jedan potez (osim Varesanovica gdje je bas fulio) je ovdje raja svrsavala.
Dovodjenje Vaskoskog velika vecina komentarisala kao dobar potez, mlad moderan.
Dovodjenje Dudica delirijum (95% raje) kupovina igraca prvi put maltene u historiji, sve barijere probijene i sa ekstra prodajom igraca.
Dovodjenje Rozmana. Da ne vracam komentare svi al svi prezadovoljni.
Evo dovodjenje Zekica delirijum

Jednostavno nesto je truhlo u klubu i kad treba da se poklopi na terenu jednostavno se ne poklopi. Vjerovatno ima neki veci razlog zasto je tako.. Al da se zamjera Mirvicu neke stvari je smijesno. Pomjerio je sve granice u dovodjnju, placanju igraca, prodaji. Ako ga jednom procepi na terenu.. Gdje ce nam biti kraj.
Ma kakva sreća pusti tu priču. Kriv onaj, sudija, teren, vrijeme svi krivi samo mi nismo.

Ono što je truhlo u klubu jeste loše vođenje, pa za tri godine napraviš magiju sa poslom, a ne klub. Kako ćemo imati klub kad Potura, Alimanović, one iz SFK, svakavi menadžeri, ne znanje Mirvića (kako ću sad biti napadnut ali nema veze). Pa isto da mene stave na čelo neke klinike ili za pilota. Kakve imaju reference oni koji rade u klubu? Šta su prije radili?
Prije nego me napadnete barem malo razmislite o riječima koje sam napisao. Od septembra 2021 do juna 2024 mi smo promijenili 6 trenera (ŠEST za tri godine :wtf:) Sablić, Vasosoki, Dudić, Varešanović, Rožman, Zekić. Plus tri pomoćna koji su nas vodili barem na jednoj utakmici (Dženan, Obuća, Dogan). Devet ljudi za tri godine pa halo ba, još tri osobe na poziciji SD (Kepčija, Hadžić, Ibričić). Pa do koga je? Do nas koji pišemo protiv Mirvića (tačnije kritikujemo). Shvatimo da je krivac jedan od glavnih, ne mi.
P.S. evo video gdje Varešanović spominje kako mu je propao transfer u Olimpiju jer je Mirvić nakon završenog posla tražio više novca. Koliko je takvih poslova još bilo? Ako griješim neka halali Mirvić, ali je ovdje upravo njegovo loše vođenje (iz neznanja) krivo za loše rezultate čitavoga kluba.
Evo video.
Ne kontam što ovo zadnje potenciraš kao lošu odluku,ovo sto je uradio sa Olimpijom treba pohvaliti jel je Dala prodao za puno više para nego sto je prvobitano Olimpija trebala dati,mislim da su i duple pare u pitanju,mangupski potez.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 jun 2024, 21:00

Cattivo je napisao/la:
19 jun 2024, 20:56
Stvarno dokle više sa iživljavanjem u klubu sa ovakvim nerezonskim potezima? Ima li iko normalan u strukturama kluba pošto niko očito stručan nema. Nabijem na **** ovog sportskog direktora i onog ko ga je postavio. Pazi ti mozgova na zvaničnoj stranici, predstavljanje PRINOVA uz opise i hvalospijeve o svakom, znači ti meni to garantuješ od njih.

FILIP JOVIĆ - "...Radi se o fizički izuzetno spremnom i brzom igraču sa izraženim pregledom igre. Tokom utakmica ga odlikuju hrabrost, ali i disciplina i smirenost u igri koje koristi za pronalaženje najboljih rješenja..."

ALEKSANDAR ÐORÐEVIĆ - "...izuzetno kvalitetan i svestran igrač koji može igrati na pozicijama defanzivnog, centralnog ili ofanzivnog veznog..."

Cattivo je napisao/la:
ZZ je ozbiljna trenerska glava za prostore bivše države, odličan potez sa odabirom trenera. Ono što je uslijedilo poslije sa postavljanjem ljudi u akademiji je smijurija i pišanje po dobrom potezu. Kakve reference i znanje imaju ljudi, koji će sada voditi najbitniji dio kluba i koji treba da bude stub u nekoj boljoj budućnosti - samoodrživ kub. Retoričko naravno, svi znamo (ni)kakve. Dovođenje ovih polovnjaka, kako najavljuje mahala, bio bi još jedan šamar poslije stručnjaka u akademiji. Ja razumijem da liga u Srbiji kotira daleko bolje od naše, ali razlika u kvaliteti ja znatno manja i dovođenje igrača iz donjeg dijela tabele je zabrinjavajuće jer pokazuje ogromno nepoznavanje ovog podneblja od strane SD.

Kada vidim ovaj spisak sa prozivke mislim da nam je golman imperativ sada kada je Ilijev otišao kakav god da je bio. Osim ako se neće dati šansa Mehiću - za kojeg se tvrdi da je poprilično talentovan golman i za šta lično nemam ništa protiv. Rogić je promašaj i veliko razočarenje; vjerovatno najplaćeniji rezervni golman bivše države u odnosu na kvalitet koji ima. Za Mušiju nisam razumio zašto je doveden, ali bio sam otvorenog uma. Pratio sam ga ovu polusezonu u Mladosti, mislim da je upitnog kvaliteta i da je u istoj golman sa vjerovatno najviše primljenih golova za koje je direktno kriv u prvoj ligi federacije. Ponavljam, u prvoj ligi federacije!

Pored golmana trenutno smo najslabiji na poziciji štopera i ne vjerujem da nećemo dovesti nekog provjerenog i kvalitetnog jer nemamo nijednog takvog. Aničić je bio naš daleko najbolji i najškolovaniji štoper. Svako novo rizikovanje sa štoperima sumljive kvalitete će nam izaći na nos i koštat će nas mnogo, a uz ovakav roster nećemo to moći krpit u toku sezone. Ako ipak dođe neki polovnjak, treba momka posavjetovat da na prvoj jačoj utakmici se unese krvnički nekom u facu eventualno ga udari i osvojit će srca široke narodne mase (Balta, Đuričković i sl). Za loše partije masa će se iskalit na nekom žrtvenom jarcu kako to već ide. Mišljenja sam da je Zeljković i dalje naš najbolji štoper i ako ćemo najviše vremena igrat sa 3 nazad kako svi pominju, on je idealan i treba ga vratiti još sutra.

Tri su lijeva beka na spisku i to da će doći još jedan je smiješno i za Vrbanjušu. Mada više me ništa ne bi iznenadilo, tako da to ostavljam otvoreno. Sviđalo se to nekom ili ne, Beganović je naš najbolji bek trenutno. Nadam se da će Enedin biti konkurencija za poziciju desnog beka.

Od eventualnih dolazaka mislim da je realno i da bi bilo dobro da dovedemo kvalitetno i kreativno krilo. Fali nam kreativnosti a mislim da rješenje za to neće biti neki novi centralni vezni, kako smo tu pretrpani. Kyeremeh je drastično podigao formu u zadnje vrijeme, Nemanja odličan za rotacije a od Gulija očekujem da bude mešu boljim igračima ove sezone. Nijedan od njih, iako se sva trojica manje više razlikuju po stilu igre, nije pretjerano kreativan i mislim da treba dovesti neko novo kreativno krilo.

Trenutno Hamza > Renan.

vidi se da su cure ovo pisale
Ovakva predstavljanja sam vidio samo u kantonalnim ligama
cuj ono opisuje igraca i izdvaja njegove karakteristike, majku ti jebbem koja sprdnja.,.
NEMA NAZAD

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 jun 2024, 21:00

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 jun 2024, 20:42
Najbolji primjer toga je onaj čovjek što je prošle godine došao, ranije radio u Njemačkoj po kvalitetnim klubovima, a kod nas kad je vidio da se ne zna ko pije a ko plaća, fino uzeo papire i napustio klub.
Kad smo kod njega :D par puta je rekao drugim da "ne treba tako, vec ovako da nije dobro to kako rade"... I naravno odmah je bilo sta pametujess, mijesas se gdje ti nije mjesto, sta ti znas, ja ovo radim xy godina i onda lik skontao sto mu treba to...
A mi zaboravimo prijaviti igrace za LP
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 jun 2024, 21:02

holyman je napisao/la:
19 jun 2024, 21:00
Cattivo je napisao/la:

Cattivo je napisao/la:

Trenutno Hamza > Renan.

cuj ono opisuje igraca i izdvaja njegove karakteristike, majku ti jebbem koja sprdnja.,.
Mislim da je ovo chat gp, ai sta vec... :bow: sto se zamarati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 jun 2024, 21:06

miky_hz je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
nokee je napisao/la:

Ma more stvari i mnogo srece je potrebno da se sve poklopi kao sto se poklopilo sa tom ekipom.
Evo i Mirvic kad je dosao odma je probao sa istom dobitnom kombinacijom sa Hadzijom na SD i Dudicem kao najboljim trenerom lige. Samo sad Hadzija ne dovede nove Tatare i Rahmanovice jbg.
Ovako vratis film na sve i jedan potez (osim Varesanovica gdje je bas fulio) je ovdje raja svrsavala.
Dovodjenje Dudica delirijum (95% raje) kupovina igraca prvi put maltene u historiji, sve barijere probijene i sa ekstra prodajom igraca.

Jednostavno nesto je truhlo u klubu i kad treba da se poklopi na terenu jednostavno se ne poklopi. Vjerovatno ima neki veci razlog zasto je tako.. Al da se zamjera Mirvicu neke stvari je smijesno. Pomjerio je sve granice u dovodjnju, placanju igraca, prodaji. Ako ga jednom procepi na terenu.. Gdje ce nam biti kraj.
Ma kakva sreća pusti tu priču. Kriv onaj, sudija, teren, vrijeme svi krivi samo mi nismo.

Ono što je truhlo u klubu jeste loše vođenje, pa za tri godine napraviš magiju sa poslom, a ne klub. Kako ćemo imati klub kad Potura, Alimanović, one iz SFK, svakavi menadžeri, ne znanje Mirvića (kako ću sad biti napadnut ali nema veze). Pa isto da mene stave na čelo neke klinike ili za pilota. Kakve imaju reference oni koji rade u klubu? Šta su prije radili?
Prije nego me napadnete barem malo razmislite o riječima koje sam napisao. Od septembra 2021 do juna 2024 mi smo promijenili 6 trenera (ŠEST za tri godine :wtf:) Sablić, Vasosoki, Dudić, Varešanović, Rožman, Zekić. Plus tri pomoćna koji su nas vodili barem na jednoj utakmici (Dženan, Obuća, Dogan). Devet ljudi za tri godine pa halo ba, još tri osobe na poziciji SD (Kepčija, Hadžić, Ibričić). Pa do koga je? Do nas koji pišemo protiv Mirvića (tačnije kritikujemo). Shvatimo da je krivac jedan od glavnih, ne mi.
P.S. evo video gdje Varešanović spominje kako mu je propao transfer u Olimpiju jer je Mirvić nakon završenog posla tražio više novca. Koliko je takvih poslova još bilo? Ako griješim neka halali Mirvić, ali je ovdje upravo njegovo loše vođenje (iz neznanja) krivo za loše rezultate čitavoga kluba.
Evo video.
Ne kontam što ovo zadnje potenciraš kao lošu odluku,ovo sto je uradio sa Olimpijom treba pohvaliti jel je Dala prodao za puno više para nego sto je prvobitano Olimpija trebala dati,mislim da su i duple pare u pitanju,mangupski potez.
Čisto iz razloga da je moguće da se desilo da je neki igrač dogovoren pa se ugovor promijenio. Ne kažem da je toga bila ali možda je se desilo.

Zavisi kakva je ponuda, recimo ja bih radije prihvatio 900k iz Poljske, Holandije ili Švicarske nego 1.5mil iz Turske. Treba malo gledati i dalji razvoj, primjer Kovačević i Đokanović. Sad sa Čelikom, Buljubašićem treba mudro.

L'otavo re di Roma F.T.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 19 jun 2024, 21:14

Situacija ekstremno slična prošlogodišnjoj, tri pojačanja odjednom. Od ta tri - jedno djelimično zadovoljilo.

slika
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 jun 2024, 21:15

Pantelija je napisao/la:
19 jun 2024, 21:02
holyman je napisao/la:
Cattivo je napisao/la:

Mislim da je ovo chat gp, ai sta vec... :bow: sto se zamarati
Primjer kako bi chatgpt predstavio igrača u klubu.
Liči malo iskreno. :mrgreen:
Poštovani ljubitelji fudbala,

Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo najnovije pojačanje našeg kluba – talentovanog veznog fudbalera, [Ime Igrača]. [Ime Igrača] je rođen [Datum Rođenja] i svoju fudbalsku karijeru započeo je u [Ime Prvog Kluba]. Od najranijih dana, isticao se izuzetnom tehnikom, vizijom igre i neverovatnom radnom etikom. Već sa [Broj] godina, debitovao je za prvi tim i od tada njegova karijera neprestano napreduje.

[Ime Igrača] je poznat po svojoj sposobnosti da kontroliše tempo igre, preciznim pasovima i sposobnosti da predvidi igru nekoliko poteza unapred. Kao kreator igre, istovremeno je i neumorni radnik koji se uvek vraća da pomogne odbrani. Njegova tehnička sposobnost, uključujući vrhunski dribling i kontrolu lopte, omogućava mu da lako prolazi protivničke igrače. Sa izuzetnom preciznošću u pasovima, često kreira ključne prilike za napadače, dok je u defanzivi odličan u presingu i vraćanju lopte, što ga čini kompletnim veznim igračem. Njegova radna etika i posvećenost kako na terenu, tako i van njega, poznati su širom fudbalskog sveta.

Verujemo da će [Ime Igrača] doneti novu dimenziju našoj igri i pomoći timu da ostvari svoje ambicije u nadolazećoj sezoni. Njegov dolazak predstavlja veliki korak napred za naš klub i sigurni smo da će vrlo brzo postati omiljen među navijačima. Molimo vas da srdačno pozdravite našeg novog člana tima, [Ime Igrača], i poželite mu mnogo uspeha i pobeda u dresu našeg kluba! Dobrodošao, [Ime Igrača]!

L'otavo re di Roma F.T.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 19 jun 2024, 21:17

Ali kad ti imaš potrebu na zvaničnoj stranici kluba pojačanjima lijepiti epitete - ne znam, ne djeluje mi to baš profesionalno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 19 jun 2024, 21:18

Surreal je napisao/la:
19 jun 2024, 21:17
Ali kad ti imaš potrebu na zvaničnoj stranici kluba pojačanjima lijepiti epitete - ne znam, ne djeluje mi to baš profesionalno.
Realno cudno ja to jos nisam vidio
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 19 jun 2024, 21:18

miky_hz je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
nokee je napisao/la:

Evo video.

Izvinjavam se sto ulijecem klizeći ali jače je od mene...

Ako su duple pare u pitanju OK,ali sta je klub imao od tih para? Isplata za raskide ugovora? "Ostale troškove" (znamo koje)?Mangupski potez iz ličnih interesa? Pojačanja za napad na titulu?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jun 2024, 21:18

De malo da spustimo tenzije i da vidimo prvo kako će to ići, pa onda da kenjamo po igračima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jun 2024, 21:19

H8Z7 je napisao/la:
19 jun 2024, 21:06
miky_hz je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:

Evo video.
Čisto iz razloga da je moguće da se desilo da je neki igrač dogovoren pa se ugovor promijenio. Ne kažem da je toga bila ali možda je se desilo.

Zavisi kakva je ponuda, recimo ja bih radije prihvatio 900k iz Poljske, Holandije ili Švicarske nego 1.5mil iz Turske. Treba malo gledati i dalji razvoj, primjer Kovačević i Đokanović. Sad sa Čelikom, Buljubašićem treba mudro.
Da al to u zavisnosti ko ce ti veci postotak dati ,sad pricamo o Olimpiji koja neznam iskreno koga i gdje prodaje(nama Ziljkica :mrgreen: ) plus puno manje love su davali...mali je izmedju ostalog rekao eto kad potezemo podcast da ima dvije ponude iz lige petice sad,tako da nema to veze sto je u Turskoj ,on ako je kvalitet isplivat ce gdje ga god pošalješ,nece niko dobrog igraca po strani drzat.On se snasao Andrej nije i jbg.

Kako god ovo je pohvalno sto je uradio kada je nakon onakve utakmice protiv Zrinjskog rekao malom je sad puno veca cjena .
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 jun 2024, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 19 jun 2024, 21:19

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 jun 2024, 21:20

Je l' ovo objava za nove dresove?

L'otavo re di Roma F.T.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Evander, Google Adsense [Bot], hurem, laznokrilo, Lecler, mma_hz, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Pitar6785, Proximic i 58 gostiju.