FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne zaboravi golmana koji je zadnju utakmicu branio kad je izašao iPhone 7.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:47Jesam ja sam to napisao, ali kako biti optimističan nakon svega? Znači u odbranu smo doveli lika koji je ispao iz lige. Ok.MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:43Svega ima, samo rezultata nema. Ne znam jesi li baš ti naveo ili neko drugi, ali ja bih isto tako volio da me ova trojica popišaju.Međutim, ove sve godine "posta" po pitanju rezultata me baš i ne čine optimistom.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Cuj roster trenutni dobar. Pa jest dobar za 4. mjesto a I pojacanja su nam u skladu s tim
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
A kako je tek bilo u Bratislavi s onim pivama od " 30 " feninga i na bazenu rashlađivanje.
Šteta što se opet nece dozivjeti ide aktobe zivotom
Ma imao je povredu čini mi se, nije bitno teže će golman ispasti iz forme nego igrač sa druge pozicije. Evo Iliev je bio primjer (doduše jest primio golove ali rijetki mu mogu ići na dušu).MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:50Ne zaboravi golmana koji je zadnju utakmicu branio kad je izašao iPhone 7.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:47Jesam ja sam to napisao, ali kako biti optimističan nakon svega? Znači u odbranu smo doveli lika koji je ispao iz lige. Ok.MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:43
Svega ima, samo rezultata nema. Ne znam jesi li baš ti naveo ili neko drugi, ali ja bih isto tako volio da me ova trojica popišaju.Međutim, ove sve godine "posta" po pitanju rezultata me baš i ne čine optimistom.
Iskreno, ali iskreno bih volio da mi ovo sve bude nabadano na nos od svih forumaša u vezi svega, da sve proradi i da budemo KLUB, da mi svaki forumaš piše eto vidi da si ga bespotrebno pljuvao ali daj Bože.
@JurisicDuska 4. pozicija ali odozdo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Stvarno dokle više sa iživljavanjem u klubu sa ovakvim nerezonskim potezima? Ima li iko normalan u strukturama kluba pošto niko očito stručan nema. Nabijem na **** ovog sportskog direktora i onog ko ga je postavio. Pazi ti mozgova na zvaničnoj stranici, predstavljanje PRINOVA uz opise i hvalospijeve o svakom, znači ti meni to garantuješ od njih.
FILIP JOVIĆ - "...Radi se o fizički izuzetno spremnom i brzom igraču sa izraženim pregledom igre. Tokom utakmica ga odlikuju hrabrost, ali i disciplina i smirenost u igri koje koristi za pronalaženje najboljih rješenja..."
ALEKSANDAR ÐORÐEVIĆ - "...izuzetno kvalitetan i svestran igrač koji može igrati na pozicijama defanzivnog, centralnog ili ofanzivnog veznog..."
EMIL ROCKOV - "... donoseći sa sobom bogato iskustvo..."
Koja smo mi smijurija postali majko mila
FILIP JOVIĆ - "...Radi se o fizički izuzetno spremnom i brzom igraču sa izraženim pregledom igre. Tokom utakmica ga odlikuju hrabrost, ali i disciplina i smirenost u igri koje koristi za pronalaženje najboljih rješenja..."
ALEKSANDAR ÐORÐEVIĆ - "...izuzetno kvalitetan i svestran igrač koji može igrati na pozicijama defanzivnog, centralnog ili ofanzivnog veznog..."
Bojim se da te niko ništa nije pitao. Preskočiš i ideš dalje ako ti se ne sviđa
Ne kontam što ovo zadnje potenciraš kao lošu odluku,ovo sto je uradio sa Olimpijom treba pohvaliti jel je Dala prodao za puno više para nego sto je prvobitano Olimpija trebala dati,mislim da su i duple pare u pitanju,mangupski potez.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:35Ma kakva sreća pusti tu priču. Kriv onaj, sudija, teren, vrijeme svi krivi samo mi nismo.nokee je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:23Ma more stvari i mnogo srece je potrebno da se sve poklopi kao sto se poklopilo sa tom ekipom.
Evo i Mirvic kad je dosao odma je probao sa istom dobitnom kombinacijom sa Hadzijom na SD i Dudicem kao najboljim trenerom lige. Samo sad Hadzija ne dovede nove Tatare i Rahmanovice jbg.
Ovako vratis film na sve i jedan potez (osim Varesanovica gdje je bas fulio) je ovdje raja svrsavala.
Dovodjenje Vaskoskog velika vecina komentarisala kao dobar potez, mlad moderan.
Dovodjenje Dudica delirijum (95% raje) kupovina igraca prvi put maltene u historiji, sve barijere probijene i sa ekstra prodajom igraca.
Dovodjenje Rozmana. Da ne vracam komentare svi al svi prezadovoljni.
Evo dovodjenje Zekica delirijum
Jednostavno nesto je truhlo u klubu i kad treba da se poklopi na terenu jednostavno se ne poklopi. Vjerovatno ima neki veci razlog zasto je tako.. Al da se zamjera Mirvicu neke stvari je smijesno. Pomjerio je sve granice u dovodjnju, placanju igraca, prodaji. Ako ga jednom procepi na terenu.. Gdje ce nam biti kraj.
Ono što je truhlo u klubu jeste loše vođenje, pa za tri godine napraviš magiju sa poslom, a ne klub. Kako ćemo imati klub kad Potura, Alimanović, one iz SFK, svakavi menadžeri, ne znanje Mirvića (kako ću sad biti napadnut ali nema veze). Pa isto da mene stave na čelo neke klinike ili za pilota. Kakve imaju reference oni koji rade u klubu? Šta su prije radili?
Prije nego me napadnete barem malo razmislite o riječima koje sam napisao. Od septembra 2021 do juna 2024 mi smo promijenili 6 trenera (ŠEST za tri godine) Sablić, Vasosoki, Dudić, Varešanović, Rožman, Zekić. Plus tri pomoćna koji su nas vodili barem na jednoj utakmici (Dženan, Obuća, Dogan). Devet ljudi za tri godine pa halo ba, još tri osobe na poziciji SD (Kepčija, Hadžić, Ibričić). Pa do koga je? Do nas koji pišemo protiv Mirvića (tačnije kritikujemo). Shvatimo da je krivac jedan od glavnih, ne mi.
P.S. evo video gdje Varešanović spominje kako mu je propao transfer u Olimpiju jer je Mirvić nakon završenog posla tražio više novca. Koliko je takvih poslova još bilo? Ako griješim neka halali Mirvić, ali je ovdje upravo njegovo loše vođenje (iz neznanja) krivo za loše rezultate čitavoga kluba.
Evo video.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cattivo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:56Stvarno dokle više sa iživljavanjem u klubu sa ovakvim nerezonskim potezima? Ima li iko normalan u strukturama kluba pošto niko očito stručan nema. Nabijem na **** ovog sportskog direktora i onog ko ga je postavio. Pazi ti mozgova na zvaničnoj stranici, predstavljanje PRINOVA uz opise i hvalospijeve o svakom, znači ti meni to garantuješ od njih.
vidi se da su cure ovo pisale
Ovakva predstavljanja sam vidio samo u kantonalnim ligama
cuj ono opisuje igraca i izdvaja njegove karakteristike, majku ti jebbem koja sprdnja.,.
NEMA NAZAD
Kad smo kod njegaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:42Najbolji primjer toga je onaj čovjek što je prošle godine došao, ranije radio u Njemačkoj po kvalitetnim klubovima, a kod nas kad je vidio da se ne zna ko pije a ko plaća, fino uzeo papire i napustio klub.

A mi zaboravimo prijaviti igrace za LP
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mislim da je ovo chat gp, ai sta vec...holyman je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:00Cattivo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:56Stvarno dokle više sa iživljavanjem u klubu sa ovakvim nerezonskim potezima? Ima li iko normalan u strukturama kluba pošto niko očito stručan nema. Nabijem na **** ovog sportskog direktora i onog ko ga je postavio. Pazi ti mozgova na zvaničnoj stranici, predstavljanje PRINOVA uz opise i hvalospijeve o svakom, znači ti meni to garantuješ od njih.
cuj ono opisuje igraca i izdvaja njegove karakteristike, majku ti jebbem koja sprdnja.,.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Čisto iz razloga da je moguće da se desilo da je neki igrač dogovoren pa se ugovor promijenio. Ne kažem da je toga bila ali možda je se desilo.miky_hz je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:00Ne kontam što ovo zadnje potenciraš kao lošu odluku,ovo sto je uradio sa Olimpijom treba pohvaliti jel je Dala prodao za puno više para nego sto je prvobitano Olimpija trebala dati,mislim da su i duple pare u pitanju,mangupski potez.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:35Ma kakva sreća pusti tu priču. Kriv onaj, sudija, teren, vrijeme svi krivi samo mi nismo.nokee je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:23
Ma more stvari i mnogo srece je potrebno da se sve poklopi kao sto se poklopilo sa tom ekipom.
Evo i Mirvic kad je dosao odma je probao sa istom dobitnom kombinacijom sa Hadzijom na SD i Dudicem kao najboljim trenerom lige. Samo sad Hadzija ne dovede nove Tatare i Rahmanovice jbg.
Ovako vratis film na sve i jedan potez (osim Varesanovica gdje je bas fulio) je ovdje raja svrsavala.
Dovodjenje Dudica delirijum (95% raje) kupovina igraca prvi put maltene u historiji, sve barijere probijene i sa ekstra prodajom igraca.
Jednostavno nesto je truhlo u klubu i kad treba da se poklopi na terenu jednostavno se ne poklopi. Vjerovatno ima neki veci razlog zasto je tako.. Al da se zamjera Mirvicu neke stvari je smijesno. Pomjerio je sve granice u dovodjnju, placanju igraca, prodaji. Ako ga jednom procepi na terenu.. Gdje ce nam biti kraj.
Ono što je truhlo u klubu jeste loše vođenje, pa za tri godine napraviš magiju sa poslom, a ne klub. Kako ćemo imati klub kad Potura, Alimanović, one iz SFK, svakavi menadžeri, ne znanje Mirvića (kako ću sad biti napadnut ali nema veze). Pa isto da mene stave na čelo neke klinike ili za pilota. Kakve imaju reference oni koji rade u klubu? Šta su prije radili?
Prije nego me napadnete barem malo razmislite o riječima koje sam napisao. Od septembra 2021 do juna 2024 mi smo promijenili 6 trenera (ŠEST za tri godine) Sablić, Vasosoki, Dudić, Varešanović, Rožman, Zekić. Plus tri pomoćna koji su nas vodili barem na jednoj utakmici (Dženan, Obuća, Dogan). Devet ljudi za tri godine pa halo ba, još tri osobe na poziciji SD (Kepčija, Hadžić, Ibričić). Pa do koga je? Do nas koji pišemo protiv Mirvića (tačnije kritikujemo). Shvatimo da je krivac jedan od glavnih, ne mi.
P.S. evo video gdje Varešanović spominje kako mu je propao transfer u Olimpiju jer je Mirvić nakon završenog posla tražio više novca. Koliko je takvih poslova još bilo? Ako griješim neka halali Mirvić, ali je ovdje upravo njegovo loše vođenje (iz neznanja) krivo za loše rezultate čitavoga kluba.
Evo video.
Zavisi kakva je ponuda, recimo ja bih radije prihvatio 900k iz Poljske, Holandije ili Švicarske nego 1.5mil iz Turske. Treba malo gledati i dalji razvoj, primjer Kovačević i Đokanović. Sad sa Čelikom, Buljubašićem treba mudro.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Situacija ekstremno slična prošlogodišnjoj, tri pojačanja odjednom. Od ta tri - jedno djelimično zadovoljilo.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Primjer kako bi chatgpt predstavio igrača u klubu.Pantelija je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:02Mislim da je ovo chat gp, ai sta vec...holyman je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:00Cattivo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:56Stvarno dokle više sa iživljavanjem u klubu sa ovakvim nerezonskim potezima? Ima li iko normalan u strukturama kluba pošto niko očito stručan nema. Nabijem na **** ovog sportskog direktora i onog ko ga je postavio. Pazi ti mozgova na zvaničnoj stranici, predstavljanje PRINOVA uz opise i hvalospijeve o svakom, znači ti meni to garantuješ od njih.
cuj ono opisuje igraca i izdvaja njegove karakteristike, majku ti jebbem koja sprdnja.,.sto se zamarati
Liči malo iskreno.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ali kad ti imaš potrebu na zvaničnoj stranici kluba pojačanjima lijepiti epitete - ne znam, ne djeluje mi to baš profesionalno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- skullcrusher
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:00Ne kontam što ovo zadnje potenciraš kao lošu odluku,ovo sto je uradio sa Olimpijom treba pohvaliti jel je Dala prodao za puno više para nego sto je prvobitano Olimpija trebala dati,mislim da su i duple pare u pitanju,mangupski potez.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:35Ma kakva sreća pusti tu priču. Kriv onaj, sudija, teren, vrijeme svi krivi samo mi nismo.nokee je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:23
Ma more stvari i mnogo srece je potrebno da se sve poklopi kao sto se poklopilo sa tom ekipom.
Evo video.
Izvinjavam se sto ulijecem klizeći ali jače je od mene...
Ako su duple pare u pitanju OK,ali sta je klub imao od tih para? Isplata za raskide ugovora? "Ostale troškove" (znamo koje)?Mangupski potez iz ličnih interesa? Pojačanja za napad na titulu?
De malo da spustimo tenzije i da vidimo prvo kako će to ići, pa onda da kenjamo po igračima.
Da al to u zavisnosti ko ce ti veci postotak dati ,sad pricamo o Olimpiji koja neznam iskreno koga i gdje prodaje(nama ZiljkicaH8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:06Čisto iz razloga da je moguće da se desilo da je neki igrač dogovoren pa se ugovor promijenio. Ne kažem da je toga bila ali možda je se desilo.miky_hz je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:00Ne kontam što ovo zadnje potenciraš kao lošu odluku,ovo sto je uradio sa Olimpijom treba pohvaliti jel je Dala prodao za puno više para nego sto je prvobitano Olimpija trebala dati,mislim da su i duple pare u pitanju,mangupski potez.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:35
Ma kakva sreća pusti tu priču. Kriv onaj, sudija, teren, vrijeme svi krivi samo mi nismo.
Evo video.
Zavisi kakva je ponuda, recimo ja bih radije prihvatio 900k iz Poljske, Holandije ili Švicarske nego 1.5mil iz Turske. Treba malo gledati i dalji razvoj, primjer Kovačević i Đokanović. Sad sa Čelikom, Buljubašićem treba mudro.

Kako god ovo je pohvalno sto je uradio kada je nakon onakve utakmice protiv Zrinjskog rekao malom je sad puno veca cjena .
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 jun 2024, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Je l' ovo objava za nove dresove?
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Evander, Google Adsense [Bot], hurem, laznokrilo, Lecler, mma_hz, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Pitar6785, Proximic i 58 gostiju.