Kakva je ovo objava

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolesno bgmRule_hz je napisao/la: ↑19 jun 2024, 19:03Jasta, ljudi 6 ekipa u evropi od tih 6 4 grupe ce da igraju, a mi ne mozemo 2 3 omladinca u srniore da izbacimo kamili reprezentaciju , tsmo im djeca od 16 ljeta prvotimci a nesto pisemo ovo ono ma dobro hajde razumijem revolt nezadovoljstvo i to. A psovati pljuvati nazivati igrace i nas klub genocidnim , pogledaj sta se psuje na zvanicnoj stranici, pa to citaju njihove zene majke sestre ocevi . Pa odron zivi smo.
Opisi isto kad je Robi najavljivao scenografiju za one mistere
Za nas koji vidimo rukovodstvo u crnoj boji!
Ma naravno, jednostavno ne mirišem Tursku ligu nije mi nešto. Jeste jaka ali mi nije za mlade igrače, imaš Hasića kao primjer kako je sebe uništio. Okej ako igrač ima 25+ godina pa hoće novca da uzme, ali mlade igrače apsolutno sam protiv.miky_hz je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:19Da al to u zavisnosti ko ce ti veci postotak dati ,sad pricamo o Olimpiji koja neznam iskreno koga i gdje prodaje(nama ZiljkicaH8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:06Čisto iz razloga da je moguće da se desilo da je neki igrač dogovoren pa se ugovor promijenio. Ne kažem da je toga bila ali možda je se desilo.
Zavisi kakva je ponuda, recimo ja bih radije prihvatio 900k iz Poljske, Holandije ili Švicarske nego 1.5mil iz Turske. Treba malo gledati i dalji razvoj, primjer Kovačević i Đokanović. Sad sa Čelikom, Buljubašićem treba mudro.) plus puno manje love su davali...mali je izmedju ostalog rekao eto kad potezemo podcast da ima dvije ponude iz lige petice sad,tako da nema to veze sto je u Turskoj ,on ako je kvalitet isplivat ce gdje ga god pošalješ,nece niko dobrog igraca po strani drzat.On se snasao Andrej nije i jbg.
Kako god ovo je pohvalno sto je uradio kada je nakon onakve utakmice protiv Zrinjskog rekao malom je sad puno veca cjena .
Ma kakve boje gdje ih vide?Evolution87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:23https://www.mozzar tsport.com/fudbal/vesti/sarajevo-u-srpskim-bojama-potpisali-rockov-orevic-i-bek-iz-surdulice/485128
Ayla je zaduzena za to yebo li joj instagram i rijaliti nanu u šuqakSurreal je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:25Osoba koja održava društvene mreže je ista osoba koja se ovdje predstavlja kao @IsmirMirvić 100%.
De bolan ako već čitate, uozbiljite se, je li ovo taj profesionalizam? Isti taj Mozzart kojeg javno prozivate nam je bio sponzor. Objavite onda neku objavu u stilu - pavlaka (ni)je trofej, da se malo nasmijemo.
.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:27Ma kakve boje gdje ih vide?Evolution87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:23https://www.mozzar tsport.com/fudbal/vesti/sarajevo-u-srpskim-bojama-potpisali-rockov-orevic-i-bek-iz-surdulice/485128![]()
Nisu nam sponzori, sad je Meridijan.skullcrusher je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:28Mozzart ovo objavio a sponzori nam HAHAHAHAHAHAH8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:27Ma kakve boje gdje ih vide?Evolution87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:23https://www.mozzar tsport.com/fudbal/vesti/sarajevo-u-srpskim-bojama-potpisali-rockov-orevic-i-bek-iz-surdulice/485128![]()
Ja i kazem da je nesto truhlo u klubu ocito. Ali za neke poteze je fer i da se pofale. Evo upravo si naveo primjer u negativi a ne moze biti pozitivniji. Pa jarane budi mangup pa procjeni da mozes vise uzeti od trenutne ponude, odbij je i uzmi 3 puta toliko. Sta je tu negativno, valjda negativa generalna pa i to. Al hajd.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:35Ma kakva sreća pusti tu priču. Kriv onaj, sudija, teren, vrijeme svi krivi samo mi nismo.nokee je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:23Ma more stvari i mnogo srece je potrebno da se sve poklopi kao sto se poklopilo sa tom ekipom.
Evo i Mirvic kad je dosao odma je probao sa istom dobitnom kombinacijom sa Hadzijom na SD i Dudicem kao najboljim trenerom lige. Samo sad Hadzija ne dovede nove Tatare i Rahmanovice jbg.
Ovako vratis film na sve i jedan potez (osim Varesanovica gdje je bas fulio) je ovdje raja svrsavala.
Dovodjenje Vaskoskog velika vecina komentarisala kao dobar potez, mlad moderan.
Dovodjenje Dudica delirijum (95% raje) kupovina igraca prvi put maltene u historiji, sve barijere probijene i sa ekstra prodajom igraca.
Dovodjenje Rozmana. Da ne vracam komentare svi al svi prezadovoljni.
Evo dovodjenje Zekica delirijum
Jednostavno nesto je truhlo u klubu i kad treba da se poklopi na terenu jednostavno se ne poklopi. Vjerovatno ima neki veci razlog zasto je tako.. Al da se zamjera Mirvicu neke stvari je smijesno. Pomjerio je sve granice u dovodjnju, placanju igraca, prodaji. Ako ga jednom procepi na terenu.. Gdje ce nam biti kraj.
Ono što je truhlo u klubu jeste loše vođenje, pa za tri godine napraviš magiju sa poslom, a ne klub. Kako ćemo imati klub kad Potura, Alimanović, one iz SFK, svakavi menadžeri, ne znanje Mirvića (kako ću sad biti napadnut ali nema veze). Pa isto da mene stave na čelo neke klinike ili za pilota. Kakve imaju reference oni koji rade u klubu? Šta su prije radili?
Prije nego me napadnete barem malo razmislite o riječima koje sam napisao. Od septembra 2021 do juna 2024 mi smo promijenili 6 trenera (ŠEST za tri godine) Sablić, Vasosoki, Dudić, Varešanović, Rožman, Zekić. Plus tri pomoćna koji su nas vodili barem na jednoj utakmici (Dženan, Obuća, Dogan). Devet ljudi za tri godine pa halo ba, još tri osobe na poziciji SD (Kepčija, Hadžić, Ibričić). Pa do koga je? Do nas koji pišemo protiv Mirvića (tačnije kritikujemo). Shvatimo da je krivac jedan od glavnih, ne mi.
P.S. evo video gdje Varešanović spominje kako mu je propao transfer u Olimpiju jer je Mirvić nakon završenog posla tražio više novca. Koliko je takvih poslova još bilo? Ako griješim neka halali Mirvić, ali je ovdje upravo njegovo loše vođenje (iz neznanja) krivo za loše rezultate čitavoga kluba.
Evo video.
Meridian je nama sponzor,bio je Mozzart ,mozda nas zato i jeb.aju sto smo kladaru promjeniliskullcrusher je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:28Mozzart ovo objavio a sponzori nam HAHAHAHAHAHAH8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:27Ma kakve boje gdje ih vide?Evolution87 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:23https://www.mozzar tsport.com/fudbal/vesti/sarajevo-u-srpskim-bojama-potpisali-rockov-orevic-i-bek-iz-surdulice/485128![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Bing [Bot], ErosViverosViv, HordasDolacMalta, N3R3D, perodeformero, riki46, striktnosarajevski i 70 gostiju.