hazarder je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:11
Možda smo u zamjenu dobili onog špica što je neko provukao danas na forumu. Ristić?
I sta imamo od njeg.
U srbiji nikad igrac nije zalicio na igraca da ga Zvezda I Partizan nisu doveli ili makar Cukaricki I Vojvodina. Da se desi da dobar igrac ode iz njihove lige u Sarajevo to nema teorije. Ili ode vani za milionsku cifru ili ode u neki od ta 4 kluba.
Prestanimo bit glupani. Ovo sto su doveli samo slucajno moze bit igrac. Ovo sistemski , skautski , fudbalski ne dovodis. Jednostavno nema niti jedan logican razlog da u klub koji se treba (po izjavama celnika ) boriti za sve trofeje, klub koji ima 2-3-4 investitora koji ima novca da iskesira jednog od tri najskuplja trenera u HNL-u u tom momentu se dovode takvi igrači.
Da hoce bar uvesti pravilo ili prevaga ili akademac. Dosadili su mi polovnjaci koje nisu vidjele dvije prejake skauting sluzbe koje kad se pojavi igrac na ibarskoj magistrali na dva kamena budu obavjesteni a ne ovi sto igraju prvu I drugu ligu godinama. I sve da te I te dvije fule imas jos dvije rezervne. I njih niko da zapazi nego posred Sarajeva. Das 5 golova u Bankoku menadzer te u Sarajevo gurne. Kod nas izgleda moze igrat ko god hoce samo da se dobro uveze.
Jedino sto ne kontam sto Zekica boli cuna ovoliko. Al skontam ne bi ni Husrefa bolila cuna da ode trenirat Lokomotivu za pare. E tako I ovaj razmislja.
Nekad imam osjecaj da ovdje ljudi namjerno ne rade svoj posao kako treba da bi ih ovaj majmun amercki iskesirao.
Fuj.
Ima mali bek u akademiji , u biljeznicama europskih velikana. Ljudi ne mogu da vjeruju kako dijete od 16-17 godina trci I razmislja I kakav je fizicki potencijal. Ne mi dovedemo nekakvog majmuna iz zadnjeg kluba u Srbiji. Ko da smo ljude niz kazane bacali tako nam se nesto vraca.