Bas me zanima, jel Leterme ikad cuo za ovu trojicu sto su danas došli ?Harakiri79 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 00:07Sad na fb procitah ovaj tekst i napravi poveznicu s Jovicem. Mrtvi Pazar gdje je Jovic igrao sezonu odluci da ga ne ostavi, pusti ga dzaba a uzme ga losiji klub od njih. Pazar poslije toga dovede igraca koji je igrao Seriu C, otkupi ga na kraju sezone i zaradi na njemu 200.000€. Da je vrijedio mislite da to isto ne bi uradili s Jovicem? Pokenjam se i na skaut sluzbu kojoj je vrhunac dobaciti do Srbije ili Crne Gore i uzeti tu polovnjaka. Valjda ne pricaju jezike pa ne mogu malo dalje dobaciti i pokusati pronaci boljeg igracaEbenezer Anan – Bingo transfer
Ebenezer Anan je došao u Novi Pazar na jednogodišnju posudbu iz Bolonje, nakon što je odigrao dobru sezonu u Seriji C sa Imolezeom. Njegov ugovor sa Bolonjom bio je validan do kraja jula 2023. godine, a Pazarci su iskoristili priliku da otkupe njegov ugovor za 350.000 eura. Nedugo zatim, Crvena zvezda je platila 550.000 eura za njegov transfer, što je Novi Pazar učinilo profitabilnim za 200.000 eura.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad ovi samorpozvani “navijači” i ljubitelji FK Sarajevo (čitaj forumski puk koji šutno lopte nije) bude znao šta želi duže od tri mjeseca, tad ćemo uspjeti.
- guraj djecu, naša djeca su zlato (**** Šahinoviću mater nakon tri loše intervencije, **** majke Mulaliću nakon dva loša centaršuta, Buljubašiću se svašta pisalo jel odigra loših 45 minuta), dakle niko se nikad istrpio nije da se foruma pitalo.
- dovodi igrače iz BH Premijer lige, manjih klubova ti će se dokazati (došao Duraković došao kao najbolji lijevi bek lige, dvije loše treća **** majke, Kapetanović iz Slobode u-21 sve predispozicije ima da napravi karijeru, naravno hiljade zamjerki se našlo nakon dvije partije, da wn nabrajam dalje ove što su protjerani)
- daj kapitalce (svršavali na Penerandu, goreg koji je više para Sarajevu uzeo i sa boljim CVem nije vidjela BH Liga)
Uglavnom, kako god da sad okrene klub i šta god Mirvić, Laterme peti deseti, da uradi ovdje neće valjati duže od tri mjeseca ili do prvog poraza, jer očekuje se slijedeće
- do augusta, play off Konferencijske lige, prva tri kola 18-0 gol razlika, lepršava igra, pišanje po rivalima, itd
Davno je dodir sa realnošću prestao da obitava ovdje, zato je i klub izgubio kompas jer slušaju se priče sa svih strana a ne fura se ozbiljan sportski kolektiv i profesionalizam.
Da je Zdravko Mamić slušao šta mahala priča i šta misli publika sportskom segmentu možda bi nekad negdje uspio prodat u PAOK nekoga i plasirat se možda u neku grupu Evropske lige.
Ovako, tata ima znanje i napravi svemir za 20 godina.
A s nule kreno.
- guraj djecu, naša djeca su zlato (**** Šahinoviću mater nakon tri loše intervencije, **** majke Mulaliću nakon dva loša centaršuta, Buljubašiću se svašta pisalo jel odigra loših 45 minuta), dakle niko se nikad istrpio nije da se foruma pitalo.
- dovodi igrače iz BH Premijer lige, manjih klubova ti će se dokazati (došao Duraković došao kao najbolji lijevi bek lige, dvije loše treća **** majke, Kapetanović iz Slobode u-21 sve predispozicije ima da napravi karijeru, naravno hiljade zamjerki se našlo nakon dvije partije, da wn nabrajam dalje ove što su protjerani)
- daj kapitalce (svršavali na Penerandu, goreg koji je više para Sarajevu uzeo i sa boljim CVem nije vidjela BH Liga)
Uglavnom, kako god da sad okrene klub i šta god Mirvić, Laterme peti deseti, da uradi ovdje neće valjati duže od tri mjeseca ili do prvog poraza, jer očekuje se slijedeće
- do augusta, play off Konferencijske lige, prva tri kola 18-0 gol razlika, lepršava igra, pišanje po rivalima, itd
Davno je dodir sa realnošću prestao da obitava ovdje, zato je i klub izgubio kompas jer slušaju se priče sa svih strana a ne fura se ozbiljan sportski kolektiv i profesionalizam.
Da je Zdravko Mamić slušao šta mahala priča i šta misli publika sportskom segmentu možda bi nekad negdje uspio prodat u PAOK nekoga i plasirat se možda u neku grupu Evropske lige.
A s nule kreno.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Kakve veze ima je li čuo kada nije sam u "recruitment departmentu"?
Odlicno zapazanjejurisicduska je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:23I sta imamo od njeg.
U srbiji nikad igrac nije zalicio na igraca da ga Zvezda I Partizan nisu doveli ili makar Cukaricki I Vojvodina. Da se desi da dobar igrac ode iz njihove lige u Sarajevo to nema teorije. Ili ode vani za milionsku cifru ili ode u neki od ta 4 kluba.
Prestanimo bit glupani. Ovo sto su doveli samo slucajno moze bit igrac. Ovo sistemski , skautski , fudbalski ne dovodis. Jednostavno nema niti jedan logican razlog da u klub koji se treba (po izjavama celnika ) boriti za sve trofeje, klub koji ima 2-3-4 investitora koji ima novca da iskesira jednog od tri najskuplja trenera u HNL-u u tom momentu se dovode takvi igrači.
Da hoce bar uvesti pravilo ili prevaga ili akademac. Dosadili su mi polovnjaci koje nisu vidjele dvije prejake skauting sluzbe koje kad se pojavi igrac na ibarskoj magistrali na dva kamena budu obavjesteni a ne ovi sto igraju prvu I drugu ligu godinama. I sve da te I te dvije fule imas jos dvije rezervne. I njih niko da zapazi nego posred Sarajeva. Das 5 golova u Bankoku menadzer te u Sarajevo gurne. Kod nas izgleda moze igrat ko god hoce samo da se dobro uveze.
Jedino sto ne kontam sto Zekica boli cuna ovoliko. Al skontam ne bi ni Husrefa bolila cuna da ode trenirat Lokomotivu za pare. E tako I ovaj razmislja.
Nekad imam osjecaj da ovdje ljudi namjerno ne rade svoj posao kako treba da bi ih ovaj majmun amercki iskesirao.
Fuj.
Ima mali bek u akademiji , u biljeznicama europskih velikana. Ljudi ne mogu da vjeruju kako dijete od 16-17 godina trci I razmislja I kakav je fizicki potencijal. Ne mi dovedemo nekakvog majmuna iz zadnjeg kluba u Srbiji. Ko da smo ljude niz kazane bacali tako nam se nesto vraca.
Matanovic Julardzija Djordjevic

zna li neko je li iliev zelio da ide ili je ovo odluka kluba, nisam upratio?
Iliev je poslije Kove najbolji nas golman.
Hoce li se to dolaskom novog golmana srediti blokovi na 16-20m i izlazak u sut? Da mi je vidjeti kompilaciju golova prosle sezone koje smo primili van 16. Ima brat bratu 15 komada bez ijednog bloka
Hoce li se to dolaskom novog golmana srediti blokovi na 16-20m i izlazak u sut? Da mi je vidjeti kompilaciju golova prosle sezone koje smo primili van 16. Ima brat bratu 15 komada bez ijednog bloka
NEMA NAZAD
Pa tamam tako i dovodimo igrace, u skladu sa nasim klubskim ambicijamaSeipronto je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:53Ja stvarno ne znam kakva očekivanju imaju ovi redovni pljuvači svega što se dešava u klubu, pa ovaj Radnik i Železničar odakle smo doveli Jovića i Đorđevića bi u našoj ligi bili na kraju sezone na 4/5 mjestu vjerojatno a ovo su im uvjerljivo najbolji pojedinci, tako da su za nas dobra pojačanja, šta vi očekujete da dovodimo igrače iz Partizana i TSCa??
Potpiso je vec jucer ili prekjucer za drugi klubholyman je napisao/la: ↑20 jun 2024, 00:26zna li neko je li iliev zelio da ide ili je ovo odluka kluba, nisam upratio?
Ja jednu stvar ne kontam.Evander je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:03Al su se lezbe raspisale ovdje na forumu. Na silu pokusavaju lafo neku pozitivu da furaju, mada je svima jasno o cemu se ovdje radi. Zanimljovo ce biti citati kako ce ovi isti igraci "sporazumno se rastati sa klubom" na kraju slijedece sezone. Sve vec vidjeno milion puta.
Naravno, prosla sezona, amnezija, kao da se nije ni desila. LGBT dio foruma, koji je zivotom branio i Zlovenca i sve one parmake koje su doveli, nece ni A o tome i o bacenim parama, ogromnim parama. Sad ti isti zivotom brane ove menadzerske igrace, koji su dosli ko zna kojom linijom. Inace, nista protiv tih momaka, oni su kolateralna steta u ovom svemu i mozda zaista neko od njih i bude dobar. Sporan je nacin kako klub funcionise i kojom linijom su oni tu gdje jesu. Zoran ih nije odabrao niti poznavao sigurno.
Ovo sto se radi je pogubno za klub.
U suitini, kad krene sezona, sve ce biti puno jasnije. Zahebali su se ako misle da ce na jos neku suplju kupovati mir. Prekipilo je raji, a sto je jos gore, vecina je postala nezaintresovana i ravnodusna. Ne zele se vise nerviati radi prcije koju su od kluba napravili influenser i lgbt uprava.
Prosle godine si imao 20 000 ljudi na euro tekmi, ove godine nece biti ni 10 000. To je porazavajuca cinjenica.
Ovo sve sto si ti napisao je cinjenica i evo isti scenarij nam slijedi i 4. godinu u nizu.
A to je, kako bilmez ne vidi,ne konta,ne shvata??
Govorimo o osobi koja je u biznisu nije sigurno levat koji vremenom ne moze skontati kako stoje stvari sta treba sta ne treba itd.
Zato sam sve blize misljenju da je Mirvic u stvari samo neka vrsta posrednika izmedu Tana i ostalih struktura kluba i da max koristi tu poziciju za ove marifete,mutljage i sl. Nesto slicno kako je to nekada radio Ibrakovic, samo sto se on za razliku od Mirvica malo i razumio u fudbal pa je bilo i rezultata.
E svaka ti cast, ovo treba pinovat na vrh svake stranice ovog foruma i da se svaki put po jednom procita kad god se prebaci stranica da se malo vrate ljudi u realnost_weella_ je napisao/la: ↑20 jun 2024, 00:16Kad ovi samorpozvani “navijači” i ljubitelji FK Sarajevo (čitaj forumski puk koji šutno lopte nije) bude znao šta želi duže od tri mjeseca, tad ćemo uspjeti.
A s nule kreno.
Gledajući ove transfere imam utisak da se u napadačkom dijelu neće puno mijenjati. Za divno čudo računa se još na Penarandu. Vezni red zasada čime Julardzija, Matanović, Mustafić, Buljubašić, Đorđević. Po krilima ćeš imati Penarandu, Keremena, Anđušića. Nzm stvarno nzm šta da očekujem
- NisamInSajder
- Kontakt:
Rockov, ok, valjda se probudi ovdje, slična situacija kao sa Ilijevom.
Đorđević, fina sezona, kapiten bio, no imamo previše igrača njegovog profila u ekipi, i Mustafić, Julardžija, Matanović svi su jako slični, a ni Krdžalić, Tabaković i Nurković nešto mnogo drugačiji profili. Vidjet ćemo kako će ukomponovat Zekić. Treba ovdje još jedan veznjak, destruktrivac, da je ostala prethodna garnitura, ali idemo na novo sve.
Jović, no comment. Lošiji je od ovog što imamo u ekipi, dal će buknuti, teško. Dovodiš stopera iz najgore ekipe u Srpskoj ligi.
Ovi igrači su već duže vremena završeni, pitanje je samo preko koga su došli, koja struja će na njima zaraditi.
Đorđević, fina sezona, kapiten bio, no imamo previše igrača njegovog profila u ekipi, i Mustafić, Julardžija, Matanović svi su jako slični, a ni Krdžalić, Tabaković i Nurković nešto mnogo drugačiji profili. Vidjet ćemo kako će ukomponovat Zekić. Treba ovdje još jedan veznjak, destruktrivac, da je ostala prethodna garnitura, ali idemo na novo sve.
Jović, no comment. Lošiji je od ovog što imamo u ekipi, dal će buknuti, teško. Dovodiš stopera iz najgore ekipe u Srpskoj ligi.
Ovi igrači su već duže vremena završeni, pitanje je samo preko koga su došli, koja struja će na njima zaraditi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kapitalci na desetki i stoperu trebaju biti prioritet prije Aktobea.
- PeppermintSA
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit će još jedan stoper ako se uspijemo dogovoriti. Ali očekivano, neće još doći jer čeka prvo transfer vani.PeppermintSA je napisao/la: ↑20 jun 2024, 00:53pa ovaj lažni Saša Đorđević ti je doveden da ti bude desetka, a Jović da ti bude štoper.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nemoj vise nikog da dovode. Mi bolje igrace tjeramo iz godine u godinu I zamjenjujemo ih losijim. Neka dobro je suti. Ne treba prizeljkivati "pojacanja" mozda nam se I dese. Ja bih ruku dao da nisu dosla ova tri prekodrinska menadzersko talsko sitnosicarska ublehasa nego da su igrali Alajmovic, Celik, Buljubasic u prvoj svaku I branio Mehic. Sto je I logicno da uradimo. Al jok daaaaaaj menadzerskih igraca da hoce u tal.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ko i zašto? Evo krenimo sa forumom, 90 % pripadnika istog su ih tjerali i ne samo tjerali nego najogavnije vrijeđanje upućivali...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:26Nismo ih tjerali nego su ih tjerali.Zna se dobro ko i zašto.Amcho1 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:25Zadržati Dala i Šahu? Tjerali ste ih životom. Kakve sam ogavne uvrede čuo za ovu dvojicu to nema ni u memoarima. Jako dvolično.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:21
Naravno da ne može niti treba,ali bi trebalo da može zadržai Dala,Šahu,Buljubašića....a ne prodavati na prvu i mijenjati ih strašnim Matanovićima i ovim iz Surdulice.
A bgm koliko para imamo i kako se dičimo investitorima do sad bi trebali da smo nivo barem Osijeka no mi i dalje mudomod ovce.
Kad je ovo sve normalno kako to da Zekić ove u Osijek nedovede,u Sarajevo može samo sabur.
Nemoj da se lažemo, znaš šta je surova istina, nama niko ne valja, ne valjaju juniori, ne valjaju stranci, ne valjaju domaći, ne valjaju iskusni, ne valjaju niski, visoki, spori, prebrzi, tehničari, radilice su kerovi itd. Znaš šta je istina, ne valjamo mi jer hrđavom ku... i dlaka smeta.
Nadalje pomalo je razočaravajuće da ni tada nisu sankcionisani od strane moderacije gnusni pljuvaći, a koliko vidim trend se nastavlja.
Pitanje za moderaciju, zašto se dopušta orgijanje po temi FKS? Ovo je najaktivniji i najposjećeniji otvoreni medijski prostor koji se veže za naš klub i da li je sramota da se orgija i iživljava po temi ko stigne?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Vise prepucavanja, vise komentarisanja, vise reklama, vise klikova = vise para jednostavno. Mi ostali smo budale koje se pecamo na ove debileAmcho1 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 01:07Ko i zašto? Evo krenimo sa forumom, 90 % pripadnika istog su ih tjerali i ne samo tjerali nego najogavnije vrijeđanje upućivali...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:26Nismo ih tjerali nego su ih tjerali.Zna se dobro ko i zašto.
Nemoj da se lažemo, znaš šta je surova istina, nama niko ne valja, ne valjaju juniori, ne valjaju stranci, ne valjaju domaći, ne valjaju iskusni, ne valjaju niski, visoki, spori, prebrzi, tehničari, radilice su kerovi itd. Znaš šta je istina, ne valjamo mi jer hrđavom ku... i dlaka smeta.
Nadalje pomalo je razočaravajuće da ni tada nisu sankcionisani od strane moderacije gnusni pljuvaći, a koliko vidim trend se nastavlja.
Pitanje za moderaciju, zašto se dopušta orgijanje po temi FKS? Ovo je najaktivniji i najposjećeniji otvoreni medijski prostor koji se veže za naš klub i da li je sramota da se orgija i iživljava po temi ko stigne?
-
- Kontakt:
Pojma nemam ko sklapa ekipu al iz aviona duze vrijeme se visi sta nam fali. Nemamo igraca na sredini koji ce povezat redove,koji nece trcat kao muha bez glave,znaci nekog kreativca koji se ne boji lopte.FoSte95 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 00:42Gledajući ove transfere imam utisak da se u napadačkom dijelu neće puno mijenjati. Za divno čudo računa se još na Penarandu. Vezni red zasada čime Julardzija, Matanović, Mustafić, Buljubašić, Đorđević. Po krilima ćeš imati Penarandu, Keremena, Anđušića. Nzm stvarno nzm šta da očekujem
-
- Kontakt:
Ma samo se prestane pisat,neka ovi pisu 24 sata iste postove Mirvic,instagram i slicne nebuloze bez da i jednom spomenu Sarajevo eto toliko ga vole. Sutra da ode Mirvic nebi napisali jedan post ovdje,toliko o njihovoj ljubavi prema klubu.bvsic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 01:13Vise prepucavanja, vise komentarisanja, vise reklama, vise klikova = vise para jednostavno. Mi ostali smo budale koje se pecamo na ove debileAmcho1 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 01:07Ko i zašto? Evo krenimo sa forumom, 90 % pripadnika istog su ih tjerali i ne samo tjerali nego najogavnije vrijeđanje upućivali...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:26
Nismo ih tjerali nego su ih tjerali.Zna se dobro ko i zašto.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Confiance, InatSilniBosanski, nedimmmm1337 i 33 gosta.