FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma i Zekic je pametan, odmah je na press naglasio da on nema veze sa menadzerima, sa buducim igracima, da je to sve obaveza Leterme.
Ako se ne pokazu, on nije kriv.
A isto tako odmah je sebe izbacio iz prica oko talova, menadzera (barem ovako javno).
Ako se ne pokazu, on nije kriv.
A isto tako odmah je sebe izbacio iz prica oko talova, menadzera (barem ovako javno).
jurisicduska je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:23I sta imamo od njeg.
Da se desi da dobar igrac ode iz njihove lige u Sarajevo to nema teorije. Ili ode vani za milionsku cifru ili ode u neki od ta 4 kluba.
2023
Ratkov iz TSC u RB Salzburg 5 Mio €
Lukovic iz IMT u Straßburg 4,7 Mio €
Hrstic iz Spartak u Häcken 1,60 Mio €
Jojic iz Mladost u Stoke 1,40 Mio €
Zecevic z Vozdovac u Häcken 1.00 Mio €
Vukic iz IMT u Al-Jazira 1.00 Mio €
- Maroon1946
- Kontakt:
Prije bi rekao Mirvića
Jbt nekakav IMT za koji nikad cuo nisam prodaje igrace za haman 5 miliona
Bog Bosna i Bošnjaci
-
- Kontakt:
A šta ako se opet počnu alibiji tražiti da je mafija ušla u svlačionicu,ti igrači iz Srbije su 90% pod mafijaškom šapom.kogmagie46 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:30Zar je bitno ko je ko, ako cemo tako gledati dabogda nikad nista ne uzeli
Hudnici se Ziljkića isprepadali,to već zaboravljeno.
-
- Kontakt:
Naravno a ovi indijanci su nekako promakli skautima sto srpskim sto internacionalnim. Zna se tamo svako u dusu ko je igrac I ko koliko moze ne bi trunuli po posudbama do konacnog uhljebljenja da imaju mrvu naznaka da od njih sta moze bit.BigZlatan je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:37jurisicduska je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:23I sta imamo od njeg.
Da se desi da dobar igrac ode iz njihove lige u Sarajevo to nema teorije. Ili ode vani za milionsku cifru ili ode u neki od ta 4 kluba.
2023
Ratkov iz TSC u RB Salzburg 5 Mio €
Lukovic iz IMT u Straßburg 4,7 Mio €
Hrstic iz Spartak u Häcken 1,60 Mio €
Jojic iz Mladost u Stoke 1,40 Mio €
Zecevic z Vozdovac u Häcken 1.00 Mio €
Vukic iz IMT u Al-Jazira 1.00 Mio €
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TurkishAirlines
Samo zvanicna je danas opisala nove igrace ko Kumerle one manekene.
Ova objava je samo u rangu onih od danas.
Jad i bijeda na sta je Fk Sarajevo spalo, da ga yebene lezbace kao "brane" od navijaca.
Ova objava je samo u rangu onih od danas.
Jad i bijeda na sta je Fk Sarajevo spalo, da ga yebene lezbace kao "brane" od navijaca.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 19 jun 2024, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Čemu laž.
Prosipati samo negativu.
U ekipi tri igrača iz Srbije i to vrijednost na TM 2.1 milion, 700 hiljada u prosjeku.Pritom igraju pozicije koje su deficitarne.
Još dovesti vrhunskog CB, i to bi bilo to.
Mali Alajmović je predviđen kao zamjena LB, odnosno igraču čija je vrijednost 900 hiljada, malo realnosti molim.
Rockov nije zaboravio braniti i ako je Milošević bio dobar u Borcu, ovaj je sigurno kvalitetniji. Đorđević box to box igrač, sigurno bolji od Matanović, Julardžija, Mustafić. Zamišljam vezu Buljubašić Đorđević Pena, a naprijed Čatak i Renan.
Obrana Rockov,Began,Jović, Čelik, CB, Soldo/Đuričko.
Zamjene Mehić, Mulalić, Alajmović, Kyeremeh, Anđušić, Mehmedović, Duraković, Pramenković,Nurković.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne bi da ispadne da sam neki branioc svega što klub radi, ali ovaj dečko Jović je doveden da igra stopera, tako da neće sigurno uzimati mjesto tom momku iz akademije ako je već toliki talenat.
Otvorena je opcija da dođe jedan kvalitetan stoper, tako da bi Jović vjerovatno bio tu kao rotacija.
Otvorena je opcija da dođe jedan kvalitetan stoper, tako da bi Jović vjerovatno bio tu kao rotacija.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja stvarno ne znam kakva očekivanju imaju ovi redovni pljuvači svega što se dešava u klubu, pa ovaj Radnik i Železničar odakle smo doveli Jovića i Đorđevića bi u našoj ligi bili na kraju sezone na 4/5 mjestu vjerojatno a ovo su im uvjerljivo najbolji pojedinci, tako da su za nas dobra pojačanja, šta vi očekujete da dovodimo igrače iz Partizana i TSCa??
-
- Kontakt:
I hajde sve eto doveli su šta su doveli ali kako sakriše dužine ugovora
I kažu vjerujte službenim objavama iz kluba,pa oni više sami sebi ne vjeruju.

I kažu vjerujte službenim objavama iz kluba,pa oni više sami sebi ne vjeruju.
Tu je to negdje..
Ratkov 20 godina
Luković 18
Hrstić 20
Jojić 20
Zečević 19
Vukić 20
Rockov 29 (20ak tekmi zadnje 4 sezone)
Đorđević 24 (bukvalno čitavu karijeru ga Čukarički posuđuje)
Jović 24 (vrhunac dosadašnje karijere Novi Pazar)
Ratkov 20 godina
Luković 18
Hrstić 20
Jojić 20
Zečević 19
Vukić 20
Rockov 29 (20ak tekmi zadnje 4 sezone)
Đorđević 24 (bukvalno čitavu karijeru ga Čukarički posuđuje)
Jović 24 (vrhunac dosadašnje karijere Novi Pazar)
The saddest thing in life is wasted talent.
U qurcu. Daj smisliti barem neki kvalitetniji spin.Seipronto je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:53Ja stvarno ne znam kakva očekivanju imaju ovi redovni pljuvači svega što se dešava u klubu, pa ovaj Radnik i Železničar odakle smo doveli Jovića i Đorđevića bi u našoj ligi bili na kraju sezone na 4/5 mjestu vjerojatno a ovo su im uvjerljivo najbolji pojedinci, tako da su za nas dobra pojačanja, šta vi očekujete da dovodimo igrače iz Partizana i TSCa??
- FKS -
https://www.nfsbih.ba/savez/komisije/
19 komisija po 6 clanova
svaka komisija 2-2-2 iako ovih trecih nema ni 10% u drzavi. A ovo nasih sto ima prodali majku davno.
Niti jednog naseg covjeka. Nigdje.
Kako mislis ratovati sa savezom, obzirom da si to sluzbeno najavio i zapoceo?
Kako mislis do titule ako ne istreses 5 miliona savezu u dzep?
19 komisija po 6 clanova
svaka komisija 2-2-2 iako ovih trecih nema ni 10% u drzavi. A ovo nasih sto ima prodali majku davno.
Niti jednog naseg covjeka. Nigdje.
Kako mislis ratovati sa savezom, obzirom da si to sluzbeno najavio i zapoceo?
Kako mislis do titule ako ne istreses 5 miliona savezu u dzep?
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Posudjivali bi pare da odemo u Kazahstan. Borili bi se za opstanak sigurno pred 1000 gledalaca. Mislis da bi nam neko davao pare kao Zelji i opet im ne moze biti.napoleon72 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:47Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 21:44Kakvi smo mi bolesnici i pacenici. Stid me sta sve nasi navijaci pisu na fb i ovdje
Idi Mirvicu sta ce ti sve ovo. Kazu "nasi navijaci" bolje nam je da krenemo iz kantonalne a nek Zeljo, Borac i ostali igra Premier ligu![]()
![]()
Vi mislite da je liga kao nekad i da bi mogli bez investitora.
Nikad bolji marketing nismo imali i nikad nismo skuplje prodavali igrace. Samo nam fale rezultati. Malo nas je poremetila Zenica prosle godine. Ove Rozman razocarao.
Ali nije smak svijeta i odmah tjerati covjeka koji daje pare.
Niste svjesni sta radite
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ili euforija ili kukanje. Dok mi dodjemo do "sredine" gdje trebamo biti, jos ce vode Miljackom proteci.
Nemoj sta zamjeriti.Seipronto je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:53Ja stvarno ne znam kakva očekivanju imaju ovi redovni pljuvači svega što se dešava u klubu, pa ovaj Radnik i Železničar odakle smo doveli Jovića i Đorđevića bi u našoj ligi bili na kraju sezone na 4/5 mjestu vjerojatno a ovo su im uvjerljivo najbolji pojedinci, tako da su za nas dobra pojačanja, šta vi očekujete da dovodimo igrače iz Partizana i TSCa??
Koja su tvoja očekivanja od ekipe?
Bi ali u paprikama, tamo samo prvih 6 vrijedi ponajviše CZ, Par, Čukarički, TSC, potom Vojvodina i to je to. Toliko je liga kvalitetna da je Haskić bio najbolji strijelac, Šerbečić jedan od najboljih štopera. Previše ih dižete u nebo iskreno.Seipronto je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:53Ja stvarno ne znam kakva očekivanju imaju ovi redovni pljuvači svega što se dešava u klubu, pa ovaj Radnik i Železničar odakle smo doveli Jovića i Đorđevića bi u našoj ligi bili na kraju sezone na 4/5 mjestu vjerojatno a ovo su im uvjerljivo najbolji pojedinci, tako da su za nas dobra pojačanja, šta vi očekujete da dovodimo igrače iz Partizana i TSCa??
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Hajdeee je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:56U qurcu. Daj smisliti barem neki kvalitetniji spin.Seipronto je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:53Ja stvarno ne znam kakva očekivanju imaju ovi redovni pljuvači svega što se dešava u klubu, pa ovaj Radnik i Železničar odakle smo doveli Jovića i Đorđevića bi u našoj ligi bili na kraju sezone na 4/5 mjestu vjerojatno a ovo su im uvjerljivo najbolji pojedinci, tako da su za nas dobra pojačanja, šta vi očekujete da dovodimo igrače iz Partizana i TSCa??

Ljudi skuplji od nas

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Confiance, InatSilniBosanski, nedimmmm1337 i 35 gostiju.