mozda ih saznajem prije tebe, ali mi nije interesantno glumiti insajdera i nekakvu zajebanu facu prosipajuci informacije po forumu, da bih pokazao kako sam upucen i na izvoru info. zato, opet, kazem, **** i tebe i onoga ko ti daje te info, jer si ocito balavac, zeljan paznje
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Od stare slave se ne zivi, stara narodnaMrAmarOsim je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:46Namazan siRatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 jun 2024, 22:54Al i dalje nema clanske, godisnje
Il sam corav, a nisam![]()
Isto ko da ja sad krenem slikat karte sa tekmi protiv Njuke, Lilestroma, Malage i tako te raje, pa mi opet dođeš i kažeš nemaš člansku nisi bitan![]()
![]()
![]()

Sad ozbiljno, ko ne moze dati cvaju na godisnjoj bazi za Zeljeznicar, ono, sta reci. Masa je takvih. A cvaja **** sa ovom inflacijom, neces predaleko s njom.
Ako ima bilo ko da moze sta dojaviti nasoj skauting ekipi nek pogledaju malog Mirzu Hodzica iz Sanskog Mosta. Trenutno clan Rudara iz Kamengrada. U dvije utakmice polufinala za doigravanje u PL za juniore momak je dao 4 gola.
Pokajat se sigurno nece ako ga pogledaju.
Pokajat se sigurno nece ako ga pogledaju.
Zao mi je jedino Karica od svih koji idu. Za njim cemo vjerovatno plakati kroz sezonu ili dvije, ali sta je tu je.
-
- Kontakt:
Upravu si jedino on.
Evo da se malo vratimo na pisanja citave sezone.
Krpic,ne moze,ne zna,ne zabija,ne dribla.
Cocalic vise ne moze,
Stilic igrac za 20 minuta,
Ovcina nagazio na mrve.jedna dobra Euro tekma.
Drljo najveca ubleha.
Haracic simlatican,hvala za golove ali on realno nema mjesta u Zelji.
Mekic svima zivce trenirao. Mene ni zena vise ne moze iznervirat,kako sam se sa Mekicem istrenirao.
Amoah ucinak 0 poena.
Ne vidim razlog zasto bi se kukalo osim tog Karica.
Ako je ovo trenerova zamisao. Onda neko ko voli brz i moderan fudbal,ovo mi se cini logicno. Nena mjesta kukanju. Ja ga ne vidim .
Gdje sam sta napisao za informacije? Forum nije za takve stvari, zato i pisem privatno sa nekim forumasima.ristagrad je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:40mozda ih saznajem prije tebe, ali mi nije interesantno glumiti insajdera i nekakvu zajebanu facu prosipajuci informacije po forumu, da bih pokazao kako sam upucen i na izvoru info. zato, opet, kazem, **** i tebe i onoga ko ti daje te info, jer si ocito balavac, zeljan paznje
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
**** ga ponasanje, klasicna mina u svlacionici, zato je i otpisan. Mudro, po meni. Vidi se da je uradjen top due diligence sto se tice ovih nasih jazavaca. Ragovaralo se i raspitivalo se od samog starta. Sta ima minira te neko, to se tesko desava ozbiljnom treneru i ozbiljnom SD-u. Krampa se i nekako moze provuci, stash, miniranje i kurcenje jok.
Usput, osim Sirokog Karic je imao jos jednu bravuru dok su jos u klubu bili Bruno i Sabic. Sve u svemu napusti objekat i sretno. Ne vracaj se.
Jedino mi je Coce zao, al on nece koliko znam, a volio bih da se predomisli.
- mamonelafo
- Kontakt:
Jednog dana će sve biti dobro i mi se nećemo brinuti. 

Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 20 jun 2024, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Mekic pred potpisom za Grckog prvoligasa
Harun Karic napusta Zeljeznicar?
Mali 20 godina ima i sta sad dovest ce nekog polovnjaka umjesto njeg?
Muftic ide i raskinuli ugovor s Mulalicem
Stvarno ja nista ne kontam
Harun Karic napusta Zeljeznicar?
Mali 20 godina ima i sta sad dovest ce nekog polovnjaka umjesto njeg?
Muftic ide i raskinuli ugovor s Mulalicem
Stvarno ja nista ne kontam
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne daj se. Mi fakat mislimo da ti baratas s informacijama..Pablo11 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 01:21Gdje sam sta napisao za informacije? Forum nije za takve stvari, zato i pisem privatno sa nekim forumasima.ristagrad je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:40mozda ih saznajem prije tebe, ali mi nije interesantno glumiti insajdera i nekakvu zajebanu facu prosipajuci informacije po forumu, da bih pokazao kako sam upucen i na izvoru info. zato, opet, kazem, **** i tebe i onoga ko ti daje te info, jer si ocito balavac, zeljan paznje
-
- Kontakt:
Znaci prvo konkurentima uzimamo igrace
Sa jednim od najboljih golmana Slovenske prve lige raskidamo ugovor, a u isto vrijeme prodajemo naseg prvog golmana? Ko ovdje koga je be
Nije jedan od najboljih golmana Slovenske lige, a u ostalom gledali smo ga dovoljno da se vidi da je teška smlata, posebno za te pare.
I kao šlag na tortu, dolazi puno puno bolji
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sehic opa ako dodje on svaka cast, a Mulalic je jedan od najboljih u Sloveniji spasio je ekipu od ispadanja plus je s istom osvojio kup Slovenije odbranio je 4 penala u 2 utakmice
Nebitno ako Seha dodje dobro je to sve
Nebitno ako Seha dodje dobro je to sve
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ti ga gledas Zeljeznicar ko sto mlatis po forumu znao bi da je Mulalic uspio da bude kriv za tri gola na prve tri Euro tekme. I jos ronda sto sjedi na klupi. Samo mlatis po firumu i pises gluposti.
Moguce da je do mene ali mi Đoric, Vukoja i Šero ne ulijevaju optimizam nimalo. Valjda ovi mlate gluposti.
Tek je pocelo pa vidjet cemo. Valjda izdobri.
Sto se tice Karica bas mi se svidjeo na par utakmica. Zujalica a ima prostora za napredak medjutim svidja mi se to ako je sklonjen zbog ponasanja. Ne trebaju nam curice i mahalasi vise.
Sto se tice Karica bas mi se svidjeo na par utakmica. Zujalica a ima prostora za napredak medjutim svidja mi se to ako je sklonjen zbog ponasanja. Ne trebaju nam curice i mahalasi vise.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nije istina za seru, isto kao sto se za hasukica pricalo.godrina je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:39Moguce da je do mene ali mi Đoric, Vukoja i Šero ne ulijevaju optimizam nimalo. Valjda ovi mlate gluposti.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Slazem se. Djoric, Vukoja i slicni su ok mozda za rotacije, ali necemo se usreciti ako nam takvi budu primarne opcije. Uz to se kao rjesavamo ovih koji su problematicni i losi po svlacionicu, a Vukoja je na glasu kao upravo takav igrac. Siguran sam da ovi ljudi rade sve iz najbolje namjere i dobro rade, ali ovo je po meni pogresno.godrina je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:39Moguce da je do mene ali mi Đoric, Vukoja i Šero ne ulijevaju optimizam nimalo. Valjda ovi mlate gluposti.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Paromlinac, Sarun, svemalim1, Tatamata1946, TefalTava i 44 gosta.